Recent Posts

2014. július 22., kedd

Táplálékkiegészítők amiket már próbáltam és használok jelenleg is

Sziasztok lányok!
Rég írtam, tudom. Bűntudatom is van miatta. Viszont magyarázkodni sem szeretnék, nem tartom jó ötletnek :-) Viszont annyi biztos hogy nem unatkoztam az elmúlt hetekben, hónapokban...
Megpróbálom ott folytatni, ahol abba hagytam :-)

Korábban volt egy bejegyzésem, amiben a táplálékkiegészítőkről írtam. Kértétek hogy legyen róla bejegyzés, én pedig ígértem hogy folytatása is lesz. Az első részét Itt tudjátok vissza olvasni. Ebben a bejegyzésben röviden le is írtam a véleményem róluk. Most pedig megpróbálom csokorba szedni azon termékeket, amiket már kipróbáltam és jelenleg is használok.

Márkák szerint, akiktől már próbáltam táp.kiegeket: Peak, Biotech USA, Scitec, Optimum Nutrition.
Amiket használtam már és/vagy használok még jelenleg is: fehérjék, multivitaminok, ízületvédők, zsírégetők, konkrét vitaminok.

Most pedig konkrétabban fogok írni nektek azokról a zsírégetőkről, amiket már próbáltam :-) A múlt idő nem véletlen, hiszen már jó ideje nem használtam zsírégetőt. Anno amikor még sok-sok felesleg volt rajtam, abban az időben szedtem őket. Fontos róluk tudni azt, hogy önmagukban nem fognak téged lefogyasztani. Nem azért zsírégető a neve. Segítenek a célod elérésében, de csakis akkor ha mellette keményen edzel és diétázol. A zsírégetőkről vegyes vélemények keringenek mind az edzők, mind a laikusok között is. Vannak akik szerint felesleges pénzkidobás, mert nem segít semmit, vagy csak minimálisat, és inkább csak nagy a felhajtás körülöttük.

És most felkiálthatnátok hogy: De hisz te már próbáltad őket, csak van valami tapasztalatod! Hát igen, viszont jelen esetben nem merek konkrét kijelentést tenni sajnos. És hogy miért nem? Mert baromi keményen edzettem (edzek) akkor is amikor épp szedtem őket, és amikor nem szedtem őket. Ergó nyilván kellett hogy legyen eredmény, hiszen kilógattam/kilógatom a nyelvem minden nap. Nem tudlak ebben most meggyőzni titeket, vagy pedig lebeszélni. Ha gondoljátok, tegyetek próbát. Ha nem mertek, akartok zsírégetőt venni/zsírégetőre költeni, akkor tudok ajánlani egy alternatívabb lehetőséget. Olcsó és egészség támogató is: almaecet. Itt tudtok olvasni róla bővebben.


Ezeket a zsírégetőket használtam már: 

Peak - HCA  Bővebben róla Itt olvashatsz
Peak - Pyruvat   Bővebben róla Itt olvashatsz
Biotech USA - Super Fat Burner   Bővebben róla Itt olvashatsz


Tehát a fentebb említettek alapján, nem írnék róluk egyenként "elemzést". Maximum csak annyit tudok házzá fűzni, hogy mellékhatást nem tapasztaltam. Táp.kieg. ellenzők viszont most felkiáltanak: De még tapasztalhatsz! 


Következő bejegyzésemben folytatom az írást ebben a témában :-)

Szép napot kívánok!Marcsi2 megjegyzés:

Michelle Swan írta...[Válasz erre...]

Jó, hogy megint itt vagy, várom a folytatást! :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

De aranyos vagy! :))

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)