Recent Posts

2014. május 11., vasárnap

Fitbalance 2014 - Magyarország első, cukormentes, fehérjeporból készült fagyija debütál! Ez a Peak fagyi!

peak_feherje_fagyi_fragolaMuszáj velünk tartanod most vasárnap a Fitbalance-on! Miért? Egy csomó újdonsággal és meglepetéssel várunk! Mi van, ha mégis otthon maradsz? Kimaradsz egy nagy buliból! Fehérjés fagyi, Peak Girl magazin, sportos testű fiúk, szép Peak Girl-ök és Peak termékek minden mennyiségben egy megújult Peak standon!tejszines_suti_feherje_fagyi

Cukormentes fagyi

Végre megkóstolhatod az ország első fehérjeporból készült fagylaltját. Cukor nélküli hideg fehérjebomba, fantasztikus íz kíséretében!


peak_girl_magazin

A vadiúj Peak Girl magazin is nálunk lesz nagy mennyiségben, hogy ne maradj az összegyűjtött tudás nélkül! :)     A Hunbars csapat, Hordós Márk vezényletével egész nap szórakoztatni fog Téged. A street workout látványos elemeit láthatod a sportos testű fiúk prezentálásában.

Fehérjés cukormentes fagyi 

Ezeken kívül mi vár még Rád?


Szokásunkhoz híven a Peak Girl-ök válaszolnak minden kérdésedre, legyen az étkezéssel, diétával, edzéssel kapcsolatos. Elismerésre méltó sportolóink is Velünk lesznek a Peak standon.

Találkozhatsz a Verrasztó testvérekkel és a Palatinus Team gyönyörű modell lányaival. Végre egy közeg ahol valóban hiteles emberek lesznek együtt!Nyereményjáték, rengeteg értékes meglepetés és újdonság vár Rád!


Természetesen kedvezményesen vásárolni is tudsz, ha szükséged lenne egy fehérjeporra, vagy bármilyen diétás finomságra.Kihagyhatod, de nem érdemes! Mi ott leszünk és várunk Téged  sok szeretettel most vasárnap, 2014.05.11-én 8:30-tól a Peak standon!


peak_feherjes_cukormentes_fagyi

Peak Girls Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!Marcsi


 

1 megjegyzés:

Mária Oszlánszki írta...[Válasz erre...]

Tejszínes sütis, mmmm...nyamnyam. :) Jól hangzik.

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)