Recent Posts

2014. március 10., hétfő

Intensifit és Oto Chili edzések, tapasztalatok I.

Sziasztok!
Mint ahogy már említettem nektek a blog FB oldalán, 1 hónapon keresztül tesztelni fogom az Intensifit és Oto Chili fitness gépeket. Folyamatosan be fogok nektek számolni róla, illetve az 1 hónap elteltével "előtte-utána" képekkel is prezentálni fogom a történteket. Továbbá leméregettem magam centiméterrel bizonyos területeken, így majd centikben is be fogok nektek tudni számolni, hogy milyen változások történtek a testemen. Én nagyon izgatott vagyok a végeredmény miatt :) És persze bizakodó is egyben, illetve nagyon kíváncsi is. Természetesen ezektől a gépektől (sem) várhat az ember csodákat, ha mellette nem figyel az étkezésre. Csodagépeket továbbra sem tudtak még kifejleszteni :D Eredmény csak és kizárólag kemény munkával érhető el :)

Első körben szeretnék nektek írni egy kicsit az Intensifit és Oto Chili gépekről, használatukról és a várható hatásaikról. 


Intensifit:








A vibrációs tréner előnye, hogy többféle izomcsoport megdolgoztatására képes, és gyakorlatilag fizikai megerőltetés nélkül érhetünk el vele látványos eredményeket. Az IntensiFit egyik nagy előnye a többi vibrációs trénerrel szemben az, hogy két egymástól teljesen különálló motor került beépítésre. A két motornak köszönhetően kétféle rezgési módozatot képes nyújtani akár egyidejűleg is. Az egyik a billegő mozgást végző vibrációs módozat, amely az egész test átmozgatásáról gondoskodik a lábfejtől a fejig, míg a másik a rezgőmozgást végző vibrációs módozat mellyel kimondottan erősítő illetve lazító gyakorlatokat végezhetünk. Az IntensiFit rendszeres használata jótékony hatással van az izomköteg növelésére, a meglévő izmok formálására, az állóképesség növelésére. Hatékonyan, célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (derék és has formázó funkció, váll formázó funkció) csökkenti a nem kívánt testzsírt, javítja a vérkeringést, amely felgyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést. A vibrációs tréner rendszeres használatával megelőzhető, illetve megszüntethető a cellulitisz (narancsbőr). 

3 program közül is választhatunk: 
P1: Kardiovaszkuláris edzésmód
P2: Méregtelenítő edzésmód
P3: Test tökéletesítő edzésmód


Az IntersiFit jótékony hatásai:

- növeli a pulzust és az anyagcserét 
- megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz
- javítja és gyorsítja az emésztést, így gyorsabban égnek a kalóriák
- növeli az izmok munkabírását, növeli a robbanékonyságot, az izmok erejét és tónusát 
- állóképesség fejlesztése 
- jobb testtartás 
- csökkenti a cellulitisz, segíti használóját a szép testtónus elérésében 
- lassítja a csontritkulás folyamatát 
- csökkenti a heveny és idült derékfájást 


Oto Chili kockahas gép:  







A szingapúri OTO Bodycare® legújabb fejlesztése, az OTO CHILI® egy igazi áttörés a fitneszkészülékek piacán. Szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, de a hasra koncentrál a legjobban, az eredményre pedig nem kell sokáig várni. Az OTO CHILI fitneszkészülék MINDEN korosztálynak és MINDEN fittségi szintnek megfelel, hiszen 4 különböző nehézségi fokozaton képes ugyanazt a mozdulatsort elvégeztetni.

Az OTO CHILI több fárasztó és utálatos gyakorlatot egyetlen könnyű mozdulatba zárt:

  • felülés
  • fekvőtámasz
  • guggolás
Kíméletes a háthoz, a derékhoz, mert használata közben a hát egyenes marad. 
Helyezkedjen el kényelmesen a készüléken. Térdét helyezze az alsó szivacspárnák közé, könyökét támassza a felső szivacsokra, és fogja meg a kapaszkodót. A felvett testhelyzetből izommunka segítségével húzza a mellkasa felé a térdeit, úgy, hogy figyeljünk, hogy a hát egyenes maradjon. Miután felhúztuk magukat, egyenletes ütemben ereszkedjünk vissza, majd ismételjük meg a folyamatot.
  
Az OTO CHILI a lényegre koncentál:
  • megdolgoztatja a has és a derék izmait
  • kőkeménnyé formálja a comb- és fenékizmokat
  • feszessé teszi a kar, a váll és a hát izmait


A következő bejegyzésben elmesélem nektek hogy milyen volt az első tapasztalatom :) Azóta már túl vagyok 4 alkalmon is. És mivel sokat szoktam beszélgetni azokkal a hölgyekkel, lányokkal akik szintén edzeni jönnek, az ő tapasztalataikat is megosztom majd veletek. Mert bizony nem vagyok rest kicsit "faggatni" őket, hogy mióta csinálják ezeket az edzéseket és milyen tapasztalataik vannak ;)

Nektek van már tapasztalatotok ezekkel a fitness gépekkel?



Marcsi






2 megjegyzés:

Unknown írta...[Válasz erre...]

Szia Marcsi. Mik voltak a tapasztalatok az oto chili geppel kapcsolatban.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szia Milán! Én nem invesztálnék bele! Ez rövid és tömör válasz, de a lényeg benne rejlik! :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)