Recent Posts

2012. augusztus 18., szombat

Lush "Karizma" bőrszínező

Sziasztok!
Hogy nehogy unalmas legyen, ma nem egy krémrúzst hoztam -amiből mellékesen már csak 1 színt szeretnék megmutatni- hanem egy szintén "újdonság terméket". Mégpedig a Karizma névvel ellátott Lush bőrszínezőt, amely meleg tónusú fényt ad a bőrnek. Ergó kicsit bronzosítja és fényt varázsol az arcbőrre.













Nagyon apró csillámok vannak benne




Többféle aranyszín elegye, melyet a smink alatt viselhetsz, hogy arcod egészséges, meleg fénnyel ragyogjon. Remekül illik a napbarnított bőrhöz, a világosabb bőrnek pedig bronzos árnyalatot ad.


Így használd:
Keverj el egy keveset a kedvenc arckrémeddel vagy krémárnyalóddal. Ha a bőröd tónusán szeretnél változtatni, akkor vigyél fel egy vékony réteget az arckrém és a krémárnyaló közé.
Fényt ad a fakó bőrnek, és tökéletes hatást nyújt napbarnított vagy sötétebb árnyalatú bőrön is. A sápadt bőrt egészséges színűvé teszi.

 
Összetevők: Oatmeal Decoction (Avena sativa), Orange Flower Water (Citrus Aurantium amara), Almond Oil (Prunus dulcis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Glycerine, Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Titanium Dioxide, Stearic Acid, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, CI77491, CI77492, CI77499, CI77019, Methylparaben, Propylparaben



Nos, én először elkevertem belőle egy picikét az arckrémembe, és úgy kentem fel az arcomra. Viszont úgy épphogy csak látszódott. Éppen ezért egy másik alkalommal kipróbáltam úgyis, hogy csak önmagában ebből a termékből kentem az arcomra. És így már nekem jobban tetszett. Mint azt a Lush termékeknél tapasztalni lehet, csordultig vannak mindig a tubusok, tégelyek. Ez a Karizmánál is így volt. Picike a tégely és emiatt ránézésre rögtön azt gondolhatnánk hogy rövid ideig lesz csak elég. Viszont ez nem így van, mert csak nagyon kevés kell belőle az arcra. Pici pöttyöket viszek fel az arcom különböző részeire, és aztán szépen eldolgozom az ujjbegyemmel. 


Előtte - Utána


Előtte - Utánna


Előtte - Utánna



Nem tudom hogy volt-e már valamilyen arckrémmel olyan tapasztalatotok, hogy izzasztott titeket. Nekem néhány terméknél előjött ilyen. És ennél a krémnél is. De! érdekes módon csak az első 5-10 percben, holott ez nálam tartós dolog szokott lenni -persze amíg le nem mosom az adott kencét- 
Ezt az izzadást úgy kell elképzelni, hogy leginkább a homlokomnál a hajtöveknél, az orcámon, és a szám fölött, -orrom alatti részen izzadok, még akkor is ha csak egy helyben állok. Ezt valószínűleg valamelyik összetevő okozza.

A másik dolog aminek nem örültem, az az volt hogy egy bő fél óra múlva kicsit olajossá vált a bőröm, főleg a T vonalban. De egyébként is zsírosodásra hajlomos vagyok azon a részen, de azért a fél órát gyorsnak találom. Minden esetre én mindig magamnál fogok tartani valamit, amivel le tudom itatni a felesleges zsírt a bőrömről. És ez többnyire egy textil zsepi szokott lenni. Nyilván lehetne mattító lapocska is.


Itt már rajtam van a kence




Itt már szobai fénynél látható az arcom




Tetszik hogy van benne mandula olaj, kakaó vaj, jojoba olaj. Az már nem annyira hogy parabének is, igaz csak a felsorolás végén, tehát csak kevéske mennyiségben vannak jelen a termékben. 
Feldobta az arcom színét, szép bronzos lett, a picit "sárgás" bőrömből barnábbat varázsolt. A krémben lévő picike csillámok pedig tényleg olyan picik, hogy alig lehet látni, tehát egyáltalán nem zavaró. Egy enyhe fényt biztosít a bőrnek :-)


A termék 20 gramm, és 4490 Ft-ba kerül.



Hogy tetszik nektek? Mit szóltok hozzá?

Szép hétvégét kívánok!



Marcsi






10 megjegyzés:

Makeupcakes írta...[Válasz erre...]

Én őt bronzosítónak teszem fel, ha épp nincs kedvem pirosítózni, ilyen izzadós dolgot nem tapasztaltam, teljesen jól működik. :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szerintem ki lehet belőle hozni több dolgot is, nem csak úgy ahogy most bemutattam :)
Valami nem tetsző összetevőre reagálhatott így a bőröm :/

Kátya írta...[Válasz erre...]

Bababőr :D. Egyébként ezzel a Lush márkával nem vagyok kibékülve :/

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Igazán kifejthetted volna kedves Kátya, hogy miért nem... :)

Unknown írta...[Válasz erre...]

Drága!

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Tény, hogy nem olcsó!

Kátya írta...[Válasz erre...]

Ár-érték-külcsín valahogy nem győz meg. Úgy értem egy-egy ilyen kis fiolás üveg úgy néz ki, mintha az oviból húzták volna elő. Nem látom benne a profizmust, a letisztultságot. Pedig amilyen sokba kerül egyik másik termékük igazán tudnának fordítani rá. Na mindegy, megyek puffogok máshol :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nem puffogás ez! :) Kíváncsi voltam nagyon a véleményedre!
Értem hogy mire gondolsz! :) De a Lusnak ilyen a marketingje, már ami a termékek külsejét érinti.

Kriszta írta...[Válasz erre...]

Hú Marcsi, eszméletlenül gyönyörű lett a bőröd!! Tudom, hogy ennél a posztnál nem ez a hangsúlyos, de muszáj volt szóvá tennem. :-) Bocsi, hogy elkanyarodtam a témától. :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Jajjj de aranyos vagy, köszönöm szépen!! :))
Nyugodtan kanyarodj! ^^

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)