Recent Posts

2011. november 29., kedd

Nails inc. körömlakk

Londonból rendeltem ezt a körömlakkot, http://barbeautysale.blogspot.com/ oldaláról. Érdemes szétnézni Editnél, mert nagyon jó dolgokat lehet nála vásárolni. Smink paletták, pirosítók stb. :) Nagyon gyorsan válaszolt az e-mailjeimre, nagyon kedves lány, illetve baromi gyorsan postára adta a körömlakkot, szépen és biztonságosan becsomagolva. 4 nap alatt érkezett meg a csomagocska, és a postaköltség sem volt vészes, 420 Ft.

Kaptam hozzá ajándékba egy körömtisztító kendőt is


Nagyon tetszik a csomagolás, irtó szép ez a dobozka :)


Piccadilly Circus 


Gyönyörű szépnek tartom a Nails inc. körömlakkjait. Mindegyik szín neve Londonhoz kapcsolódik. Érdemes megnézni a márka honlapját, mert tényleg vadító árnyalatok vannak :) www.nailsinc.com
Többnyire 11 font egy körömlakk, ami 3850 Ft. Viszont minden egyes fillért megér! Teljesen elvarázsolt ez a körömlakk, mert annyira látszik rajta hogy minőségi :$ Ugyanolyan szépen fénylik a körmömön mint ahogyan a honlapon fénylik a képeken! Hihetetlen.

Így néz ki a honlapon


És ilyen a körmömön

Csak jókat tudok mondani róla. És ami hihetetlenül hangzik, de egy rétegben kentem fel a körmömre, és ilyen csodásan fed. Illetve egyszer mártottam bele az ecsetet az üvegbe, és azzal a mennyiséggel festettem ki 5 körmömet! Hihetetlen volt látni ezt a műveletet, nem akartam hinni a szememnek :) Mindezek mellett tartós is, hiszen 5 napig nagyon szépen bírta a körmeimen. Pik-pak megszárad, és 10 ml-es kiszerelésben kapható.

Hogy tetszik nektek? :) 

5 megjegyzés:

Fanni írta...[Válasz erre...]

Nekem nagyon tetszik ez a szín!

szepsegesanglia írta...[Válasz erre...]

Sajnos van egy negativuma, lemosasnal nagyon befogta a bort, festek volt mindenhol, az osszes ujjam piros volt,es alig jott le, ilyet meg nem tapasztaltam. Nalad?

Marcsi írta...[Válasz erre...]

Nálam semmi gond nem volt vele! :O

Thündérke írta...[Válasz erre...]

a szín nem az én színem :$ de maga a kivitelezés, csomagolás nagyon szép *-*

Nóra írta...[Válasz erre...]

óó,nekem nagyon tetszik *-*

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)