Recent Posts

2012. április 30., hétfő

Öltözködés: színek amik jól állnak a szemedhez I.

Néhány héttel ezelőtt utaztam a vonaton Eger felé, és egy nagyon dekoratív és szép nő ült velem szemben. 45 körül lehetett, és nagyon tetszett az amit láttam. A színek amik rajta voltak, mind nagyon összhangban voltak. A haja, a ruhája, a sminkje, egyszóval minden :-) És nem volt egy modell alkat, mert deréktól lefelé elég erős volt, de mégis olyan vonzóan és csinosan nézett ki. Biztosan ti is láttatok már ilyen lányt vagy nőt, aki bár nem volt tökéletes, de összhatásban mégis volt benne valami megfogó. 

És a szeme! Valami csodaszép színe volt *.* Vakító világos tengerkék. És akkor jutott eszembe hogy szeretnék néhány olyan bejegyzést összehozni, amiben azzal foglalkoznék hogy X szemszínhez milyen színű felsők állnak jól, amik még jobban kiemelik a szemet :-)A mai postban az élénkkék, zöldeskék és zöldes barnás szemű lányokhoz szólok.

Szemszín: élénkkék, zöldeskék, zöldes barnás

Színeid: élénk, harsány és dinamikus színek. Mint pl.: pink, almazöld, türkizkék


Pink


Türkizkék


Almazöld


Tetszik nektek ez az új rovat? Szeretnétek még hasonló bejegyzéseket más-más témakörökben? :-)

7 megjegyzés:

Kátya írta...[Válasz erre...]

Naná, hogy szeretnénk még több ilyen rovatot! :D

Mia írta...[Válasz erre...]

Sztem ezt egy kicsit le kellene szűkítened. A szemszínen kívül még a bőrszín és a haj színe is befolyásolja,hogy milyen színű ruhák állnak jól vkinek.

crazybaby írta...[Válasz erre...]

Persze,hogy legyenek ilyen posztok :). Egyépként nézz be a blogomra: www.crazybaby-justme.blogspot.com Kaptál tőlem egy díjat :)

Marcsi írta...[Válasz erre...]

Igazad van! Utólag rájöttem :)

Marcsi írta...[Válasz erre...]

Nagyon aranyos vagy! :)))))

Sziliveee írta...[Válasz erre...]

Nekem mind a három szín benne van a szememben és ezt a három színtípust is használom ruháknál, és eddig mindenki azt mondta hogy jól állnak:) (Hajam világos barna)

Marcsi írta...[Válasz erre...]

Akkor az tök jó :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)