Recent Posts

2014. április 26., szombat

A 2014-es Peak Girl átalakítás a végéhez ért! Összesen -30,9kg 12 hét alatt!

peak_girl_atalakitas_vegeEmlékszel? Nem is olyan régen indult, egészen pontosan január végén a Peak Girl átalakításunk 4 különböző korcsoportot képviselő nő részvételével. A lányok eltérő élethelyzettel rendelkeznek, más és más hétköznapi problémákkal, de egy közös volt bennük. Mind a négyen fogyni akartak, el akarták érni az olyan régen áhított álomsúlyt…. és sikerült is nekik! Egytől-egyig! Összesen - 30,9 kg 12 hét alatt! Hogy mi volt a titkuk?

 

Átalakító program nőknek


Eláruljuk, nem volt titok. Megküzdöttek érte. Ezt Te is el tudod érni, bármikor! Igen. Kifejezetten olyan jelentkezőket választottunk ki az átalakításra, akikkel Te is könnyedén tudsz azonosulni. Mindennapi lányok, mindennapi problémákkal. Az átalakítás indulásakor az elkeseredett, magukat nőnek nem érző résztvevők mára már kivirult, boldog és igazi nők lettek!


peak_girl_atalakitas_igazi_nok


Ők bizony nem ráérős, rengeteg szabadidővel rendelkező leányzók, kő keményen dolgozó nők és családanyák. Ők a bizonyíték arra, hogy többé Neked sem lehet kifogás az, hogy nincs időd magadra, ezért inkább bele se kezdesz. Sőt az sem, hogy túl idős vagy már hozzá, mivel a legidősebb korosztályt képviselő Gaby, már 50 év felett jár.

A lányoknak elsődleges feladatuk az volt, hogy megtanulják miként tudják összepárosítani az egészséges életmódot a hétköznapi teendőkkel. Az átalakítás programját is ennek megfelelően állítottuk össze, könnyen tartható étrenddel és a mindennapos munkavégzés mellé is beilleszthető edzéstervvel. A kulcsfontosságú tényező az idő!

Meg kell tanulnod Neked is gazdálkodnod vele. Nem kell fél napot pepecselned a konyhában, hogy elkészítsd a másnapi menüdet, sőt az edzőteremben sem kell órákig izzadnod ahhoz, hogy hatékony legyen, amit csinálsz. Neked sincs időd a napi 2,5 órás edzésekre? El is hisszük, nekünk sincs!


Palatinus Tünde megreformálta a PeakGirl átalakítás edzésprogramját úgy, hogy 1 órába minden beleférjen (na jó, a tusolás és a hajvasalás nem). Ha kíváncsi vagy hogyan épült fel ez a fajta, intervallos edzésmód, akkor itt elolvashatod: http://peakshop.hu/girl/peak-girl-atalakitas-siekerek-idohiany-eseten-is/

Átalakító program nőknek eredmények

Gabi, Fruzsi, Kati és Gaby kivétel nélkül úgy gondolják, hogy teljesen megváltozott az életük és hosszú idő után újra boldognak érzik magukat. Ez a pár hét elegendő volt ahhoz, hogy megtanulják miként tudnak egészségesen élni, hogyan érezhetik magukat igazi nőnek. Honnan indult, milyen problémák jelentettek akadályt, hogyan élte meg az átalakítás és mik a jövőbeli céljai a:
Előtted sem lehetnek akadályok, ha valamit tényleg akarsz, azt el tudod érni! Jövőre újra indul a PeakGirl átalakítás, számíthatunk Rád?

peak_girl_atalakitas_eredmeny

PeakGirls Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon.




Marcsi







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)