Recent Posts

2014. március 31., hétfő

Protein palacsintaszeletkék ananászos túrókrémmel Csörgő Adritól

protein_palacsinta_csorgo_adri_receptjeIsteni finom recept, a legkeményebb diétában is. Hozzávalókat tekintve alig lesz szükséged valamire, ráadásul nem kell órákat eltöltened a konyhában sem, mert mindössze 10 perc alatt készen vagy vele. Hmm... Ezt ki kell próbálnod!



Protein

Mire lesz szükséged?

Protein palacsinta

Hogyan készítsd el? 1 dl kókusztejet összekeversz dupla adag csokis Delicious Whey fehérjeporral, és hagyományos palacsinta módjára palacsintasütőben kisütöd! Fél doboz sovány túrót összekeversz 2 evőkanál 0.1%os ananászos joghurttal (de ízlés szerint lehet bármilyen más ízű, vagy akár protein puding) és a kész palacsintára kened. Ennyi az egész! Jó étvágyat!

  adri_eszik

 Csörgő Adrienn - PeakGirls

Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon! A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.




Marcsi 


 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)