Recent Posts

2014. március 1., szombat

Fogyókúra mellett az erőnléti edzésre is oda kell figyelned, ha a nap végére nem akarsz úgy kinézni, mint egy elfáradt kérdőjel!


20_felett_fruzsi_fekvotamasz
Belevágtál a diétába, a szálkásító edzésekbe, az intenzív zsírégetős kardiózásba, és szépen olvadnak rólad a kilók? Gratulálok, csak így tovább! Viszont ha az életmódváltásod ennyiben ki is merült, akkor sajnos rossz hírt kell közölnöm Veled! Nem véletlenül része az erőnléti edzés a Peak Girl átalakítás programjának sem. Nagyon fontos, hogy a diétával párhuzamosan az edzésre is odafigyelj, és most el is mondom Neked, hogy miért.



20_felett_csomag
Fruzsi a legfiatalabb korosztály képviselője az átalakító programban. Nézd meg, hogy milyen táplálék-kiegészítő csomag segíti a diétáját. Az ő fogyása sem lenne ennyire hatékony erőnléti edzések nélkül.

Fehérjediéta

A magas fehérjetartalmú, alacsony szénhidrát-és zsírtartalmú étrendedtől, a kitartó kardióedzésektől lehetsz karcsúbb, mutathat kevesebbet a centi, a mérleg, lehet feszesebb a combod, popsid, hasad, javul az állóképességed is, de mi lesz az erőnléteddel?

  atalakitas_feliratkozo

Persze a lépcsőzést jobban bírod majd,  a busz után is könnyebben futsz, de a felsőtested – ami ne feledd, 50%-a a testednek – mitől lesz sportosabb? „Ó az nem zavar, kicsit onnan is fogyok, ahogy a csajoknál ez sajnos megszokott, de inkább a popsim és a combom zavar!”  Persze, megértelek, ezek nagyon fontosak egy nő számára. Egy dolgot azonban tarts szem előtt:


A tested egy komplex egész, akkor fog igazán jól működni, ha minden flottul megy, de ha a felsőtested teljes mértékben elhanyagolod, akkor felborul az egyensúly! A "nagybevásárlásból" hazacipelve a szatyrokat ugyanúgy ki akar majd szakadni a karod az edzetlenségtől, a vállad ugyanúgy le fog zsibbadni, amikor a szekrény felső polcán pakolsz.

fruzsi_meretek_0nap   fruzsi_meretek_28nap A képek grafikailag nem módosítottak. Kövesd figyelemmel Fruzsi átalakulását hétről-hétre itt.

Fehérjediéta és erőnléti edzés

Keltél már fel úgy az íróasztal mellől, vagy vezetés után a kocsiból kiszállva érezted már, hogy fáj a hátad, a derekad? Nos ezek azt mutatják, hogy a felsőtest erősítésére igenis szükséged van! Elsősorban a törzs izmait kell megdolgoztatnod ahhoz, hogy a gerincedet tehermentesítsd, hogy a hosszú munkanap után a tartásod ne olyan legyen, mint egy összezuhant kérdőjel.

Hogyan tudod megelőzni, hogy estére ne hátfájással zuhanj az ágyba?

Heti egy alkalommal foglalkozz a felsőtested edzésével is! Végezz 2 gyakorlatot a hátizom, 1-1 gyakorlatot a mell, a váll, a bicepsz és a tricepsz erősítésére. Nem kell nagy súlyokkal dolgoznod, 3-4 sorozatban 12-14 ismétlést végezz, egy perces pihenőkkel. Ne aggódj, ettől még nem lesz kétajtós szekrény izomzatod, viszont javul a tartásod, jobban bírod majd a mindennapi gyűrődést, feszesedik a karod.

Erősíts, ha fogyni akarsz! Ez a legnagyobb hiány, amelyet nem végeznek a fogyni vágyó nők! 



Az erőszinted javítására a legcélirányosabb mozgás a konditermi erősítés, de ha ez nem jön be Neked, akkor nézz be egy erősítő aerobik órára, de szuperhatékony erre a kettlebel, vagy a TRX is. Ha úgy érzed segítségere van szükséged, írj nekünk és válaszolunk!

 Kattints a képre, ha megnéznéd az átalakításban szereplő lányoknak összeállított csomagokat. palatinus_tunde_edzes 


 Palatinus Tünde - Peak Hungary Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!

 A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott 
változatos étrend helyett alkalmazni őket.




Marcsi



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)