Recent Posts

2014. február 18., kedd

Egy világbajnok fitnesz modell formával sem lehet mindenki teljesen elégedett!

peak_csorgo_adri_fitnesz_modellMi nők vagyunk a saját magunk legnagyobb kritikusai. Örökké elégedetlenek vagyunk alakunkkal, mindig találunk valami javítani valót testünkön. Bizonyára Te is mindig arról álmodozol, hogy szeretnél fitnesz modell alakot, mert ők egyszerűen tökéletesek. Hidd el, ők is nőből vannak, és hozzád hasonlóan ugyanúgy kritikus szemmel nézegetik magukat a tükörben. Csörgő Adrienn világbajnokságot is nyert gyönyörű alakjával, azonban neki is vannak gyengepontjai, amire mindig jobban oda kell figyelnie más testrészeivel szemben. Ismerkedj meg Adrival Te is.

Fitnesz modell

Ha még nem ismernéd, hadd mutassuk be Neked Csörgő Adriennt, aki WBPF "Athletic Physique" világbajnok, személyi-és fitnesz edző és igazi Nő egyben!

peak_csorgo_adri_fitnesz_vilagbajnok  
Hogyan vált Adri élete részévé a fitnesz?

Adri életében mindig is meghatározó volt a sport. Gyermekkorában atletizált, kézilabdázott, majd a gimnáziumi évek után vált a fitnesz szerelmesévé. Elvégezte a személyi edző tanfolyamot, majd a példaképeire felnézve elkezdett kacérkodni a versenyzés gondolatával. Először teljesen laikusként vágott bele a küzdelembe, és a színpadi megjelenés sem sikerült tökéletesre, viszont nagyon sok tapasztalatot szerzett a folytatáshoz.

 "Egy percet sem bánok, mert az akkori pofonok eredményezték, hogy sok minden szépet megélhettem, és elérhettem! Azt, hogy most olyan Emberek vesznek körül, akik valóban Emberek!"

peak_fitnesz_modell_vilagbajnok_csorgo_adriElég volt neki egy év ahhoz, hogy megszerezze első bajnoki címét. Tudta, hogy szakember segítségére lesz szüksége a felkészüléshez, de az évek kitartó munkája meghozta számára a sikert. 2012-ben a WBPF világbajnokságán megszerezte az aranyérmet.

A világbajnoki cím után Adri egyelőre még nem árulkodik arról, hogy valaha fog-e még színpadra állni, de az biztos, hogy még sok meglepetést tartogat számunkra ez a sokoldalú és gyönyörű lány. "Most, hogy közeledik az őszi versenyszezon, kicsit fáj a szívem, hogy én nem versenyzem, de legalább olyan kihívás, hogy a Versenyzőimet készítem fel az előttük álló kihívásokra! Lehet jobban fogok izgulni, mint mikor én álltam színpadon? Biztos! Mindenesetre nagyon várom és nagyon izgulok értük."

  

Melyik testrészével lehet elégedetlen egy fitnesz modell?

Természetesen a versenyzők is emberek, ugyanúgy vannak problémáik a testükkel, ahogyan Neked is. Egyes részekre nagyobb hangsúly kell fordítaniuk, amelyek több "szobrászmunkát" igényelnek. Adri számára a combja és a feneke a kényes terület, ide hízik a legkönnyebben.

Ez amolyan nőies adottság és nem is biztos, hogy akkora probléma lenne, viszont a kritikus bírói szemek előtt tökéletesnek kell lenni. Adri ettől függetlenül szerencsésnek érzi magát, mert nagyon jó genetikai adottságokat örökölt szüleitől.

Formáját tekintve szárazabb típus és a diéta is hamar meghozza számára az eredményt. Adri egyébként nagyon szeret enni, és az ünnepek alkalmával nem veti meg a finom falatokat sem. Persze évközben mindig odafigyel a táplálkozására, tisztán étkezik, ennek köszönheti, hogy egész évben bomba formában van. Persze azért bevallja, hogy egyszer-egyszer nem mond nemet pár gombóc fagyinak sem.

Fitnesz modell étrend

Hogyan néz ki egy világbajnok sportoló napi étrendje? peak_csorgo_adri_etrendAdri a reggelt a népszerű zabpehely+laktózmentes tej+protein kombinációval, vagy egy kiadós tojásrántotta+zöldség párossal nyitja. Számára elengedhetetlen a tízórai, amit általában kedvenc gyümölcse a zöldalma vagy ananász teszi ki. Ebédre grillezett húsokat, halat eszik, hozzá köretnek pedig jázmin- vagy barna rizst, illetve a párolt zöldséget fogyaszt. A délutáni edzés előtt eszik egy kis rizst, utána pedig egy proteinturmixot iszik. Vacsorára sovány túrót proteinnel, vagy grillezett húst, tonhalat salátával, párolt zöldséggel fogyaszt. Egy kis diétás süti recept Adritól, amit bármilyen kemény diéta idején bátran fogyaszthatsz a "Mona" süti.

 peak_dietas_sutemeny_csorgo_adri 

Hogyan készítsd el: 6 mérőkanál csokis proteinport, 3 evőkanál kakaóport, 6 tojásfehérjét-1 sárgáját, fél csomag sütőport, édesítőt, 1 db natúr joghurtot és ízlés szerint darált mandulát vagy kókuszreszeléket dolgozz össze, öntsd tepsibe, majd 25 perc alatt előmelegített sütőben süsd készre. Hmmm...! 
 peak_csorgo_adri_pihenteto_alvas 

Adri életvitelét tekintve egész napos hajtás jellemzi a mindennapjait. Saját teste karbantartása mellett nagy figyelmet igényelnek edzettjei, versenyzői is, akikkel folyamatosan tartja a kapcsolatot. Sokszor még az éjszakába nyúló levelezések is megrövidítik pihenése időszakát, ezért van, hogy 4-5 óra alvással kell beérnie. Adri a mindennapos teendői mellett most indította el Dream Body - 5 hetes - alakformáló programját is, amelyben a Peak táplálék-kiegészítők segítik a lányok eredményes átalakulását. 

peak_atalakitas_csomag

Adri tényleg az a nő, akitől rengeteget tanulhatsz, mert ha valaki, akkor Ő maximális alázatot tanúsít mind a sport iránt, mind pedig az emberekhez való hozzáállásában. Kérdésed van? Kérdezz bátran! Adrit itt megtalálod, ha komoly szakmai segítséget szeretnél igénybevenni a célod eléréséhez. "Ha egyszer megcsináltad, megcsinálod újra!" - Csörgő Adrienn Kattints a képre, ha tovább olvasnál az átalakító programban résztvevő lányok mostani és korábban összeállított csomagjairól.  

peak_csorgo_adri_fitnesz_modell

Csörgő Adrienn - WBPF világbajnok
                  
 Forrás: origo.hu Nagy Csilla - Peak Hungary

Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon! A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.




Marcsi 


 

2 megjegyzés:

Csilla írta...[Válasz erre...]

Szia Marcsi! Nagyon jó, hogy mostanában sokat írsz a sportról és egészséges életmódról, de kissé hiányolom a divatról és szépségápolásról szóló írásokat. Lehet ilyenekre számítani a jövőben?

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szia Csilla! Tudom hogy hiányolod, és még sokan mások is :/ És tudom hogy tennem kellene az ügy érdekében, és fogok is. Csak mostanában sajnos az időm kevesebb :/ De igyekezni fogok természetesen!! :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)