Recent Posts

2014. január 22., szerda

Narancsbőr! Miért vagy itt?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/cellulit_narancsbor.jpegNarancsbőr! Miért vagy itt?

A legnagyobb hiányosság a cellulit kérdésével kapcsolatban az, hogy nem érted hogyan és miért alakul ki. Ha ezt a cikket elolvasod, azonnal megérted, hogyan szabadulhatsz meg tőle!




Narancsbőr

Nézzük sorban a tényeket. Mit tudunk egyáltalán a narancsbőrről? - A cellulit nem hivatalos, nem orvosi kifejezés a bőröd alatti szövetek speciális állapotára. Ebben az állapotban az itt elhelyezkedő zsírszövetek sejtjei eldugulnak.

A szövet "beesik" és a bőrödön apró lyukak, benyomódások keletkeznek. - A narancsbőr mindenkit érinthet. Azokat a nőket is akik ducik, és azokat is akik meglehetősen vékonyak. A diéta nem elegendő minden esetben. - A narancsbőr nem a lassú anyagcseréd eredménye! - A narancsbőr nincs összefüggésben a szervezetedben lerakódott méreganyagokkal.

Cellulit

Mi az, ami bizonyítottan működik ellene?

 - szigorú diéta - magas folyadékfogyasztás
- súlyzós edzés!

Tudom szereted a közösségben történő mozgást, de egészítsd ki néha az aerobik napjaidat egy-egy súlyzós tornával.  

És itt a lényeg, ezt kell, hogy megértsd:

A cellulit kérdése során nem is a zsírszöveteiddel kellene foglalkoznod elsősorban. Ez egy izomzati probléma, a fenekeden és a combodon elvesztetted az izmaid. Erősítsd meg ezeket a területeket súlyzókkal, ez a leggyorsabb módszer.

 Első lépés:
 - kezdj el erősíteni! Nem nem leszel túl izmos, narancsbőrös leszel izomzat nélkül.
 - kezdj el egészségesen táplálkozni. Magas fehérjefogyasztás, azaz fehérjepor és esetleg magas bcaa aminosav fogyasztás nélkül, a problémás területeid nem fognak megerősödni.


https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/Peakgirl.hu/varga_timi_peak_girl_vivi_nemeth.jpg


Minden Peak girl súlyzós edzéseket is végez, főképpen fenékre és combra. Érdemes átformálnod a gondolkodásod. A szép izomzattal rendelkező nőkön NINCS narancsbőr. Mit gondolsz, te is itt rontod el? Miben segíthetünk még?   Mező Mónika - Peak Hungary Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!  


A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. 



Marcsi


 
 

3 megjegyzés:

L. Anna D. írta...[Válasz erre...]

Szia, Marcsi!
Láttam még régebben a facebook oldaladon, hogy kipróbáltad a biotech usa női vitaminját. Neked bevált? Illetve van egy személyesebb kérdésem is, de azt inkább emailben tenném fel, hova írhatok neked? :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szia! :) Nagyon szégyellem magam, hogy még mindig nem írtam meg erről a témáról a bejegyzést, pedig ígértem! :S Hamarosan több időm lesz, és akkor mindenképp el fog készülni :) Igen, nekem beváltak a vitaminjaik :) A kérdésed pedig jöhet a: mariettajokai@freemail.hu címemre ;)

Kiss Dóri írta...[Válasz erre...]

Szia Marcsi!
Nagyon szeretem a bejegyzéseidet, habár én nem fogyni szeretnék, hanem erősödni. Meghívlak egy blogger-játékra, a blogomon megtalálod az ezzel kapcsolatos információkat. Örülnék, ha elfogadnád és Te is részt vennél a játékban. :)

http://glutenmenteselet.blogspot.hu/2014/02/ismerjuk-meg-egymast.html

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)