Recent Posts

2014. január 24., péntek

Elindult a Peak Girl dokumentált fogyás programja! Még nem késő elkezdened, csatlakozz be Te is!

peak_atalakitas_dokumentalt_fogyas_lanyok4, közel nulla edzésmúlttal rendelkező hölgy vág bele, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól. Ők tényleg igazi nők, mindennapos problémákkal, családdal, szinte semmi szabadidővel, viszont be akarják bizonyítani, hogy ennek ellenére is el tudják érni, amit akarnak.

A 2014-es Peak Girl átalakítás program célja Neked szól, aki mindennapos életet élsz, és nem a fitnesz modell alak az elsődleges célod. Kövesd figyelemmel a programot és fogyj együtt a lányokkal.

Dokumentált fogyás

A mostani átalakítást úgy állítottuk össze, hogy a legkönnyebben azonosulni tudj a résztvevőkkel. Hiszen nekik is el kell tartaniuk a családjukat, nevelniük kell gyermeküket, fent kell tartaniuk a háztartást viszont ennek ellenére is igazi nőnek szeretnék érezni magukat. Most bebizonyítják, hogy ez nem lehetetlen!

Ráadásul a lányok különböző életkort képviselnek, 20, 30, 40 és 50 feletti kategóriákban. Ezzel is szeretnénk Neked bebizonyítani, hogy az életkorod nem lehet kifogás a problémáidra! Eltérő életkorok szerint más és más hátráltató tényezőkkel kell szembenézned. De ettől függetlenül mindenre van megoldás hidd el.

Nézd meg a lányoknak milyen változásokat kell bevezetni az életükbe, milyen étrendre kell átállniuk és milyen edzéstervvel segítik a fogyásukat. A tudás a kezedben van, nincs más teendőd, mint követni a leírtakat. 


Mit kell tenned 20 év felett?
peak_atalakitas_20_ev_felett 

Ebben az életkorban jellemző, hogy pont a fiatalos életvitel miatt nem figyelsz oda kellőképpen az egészségedre. Sokat jársz a barátaiddal bulizni, jó kis pizzapartikat szerveztek esténként, ráadásul a sport sem meghatározó tényezője a mindennapjaidnak. A munkabeosztásod, iskolád miatt nem alakítottál ki egy rendszert magad körül, táplálkozásodban pedig leginkább a vacsorára helyezed a hangsúly. Így ne csodálkozz, hogy a tükör sem azt mutatja, amit látni szeretnél. 


peak_20_felett_csomag 

Mi a feladatod? Az étkezéseid hangsúlyának elosztás egész napra a mennyiségek kontrollálásával, valamint a mozgás Ha nem tudod hogyan kezdj hozzá kövesd Te is a Peak girl 20 felett - kezdő edzés és életmódtervet!  


Mit kell tenned 30 év felett?
peak_atalakitas_30_ev_felett 

Lehet nem fogod elhinni, de azt mondják, hogy egy nő életében ezek a legszebb évek! Bár ebben az időszakban már lehet egyre nagyobb a teher rajtad, egyre inkább leterhel a jövőképed gondolata. Ettől függetlenül nem szabad, hogy elfelejtsd, Te nő vagy, nem szabad elhanyagolnod magad. Hirtelen pánik szerűen szeretnél megoldást találni a problémáidra, így a súlyfeleslegesedre is. Elkezdesz mindenféle diétába belefogni, majd elkeseredsz, mert a várt eredmény elmarad.

 A hullámvölgyeknek köszönhetően csak időszakosan vágsz bele mindenbe, így a táplálkozásod is minden, csak nem tudatos.


 peak_30_felett_csomag 


Miben változtass? Étkezésed rendszerességének beállítása, a súlycsökkenés után hosszútávi kontrollált étkezés kialakítása. Megadjuk Neked a kezdő lépést, ehhez nincs más teendőd, mint követni a Peak girl 30 felett - kezdő edzés és életmódtervet.

Dokumentált fogyás újratöltve

 

Mit kell tenned 40 év felett?
peak_atalakitas_40_ev_felett 

Egész napos ülőmunka, rendszertelen étkezés, nassolás a TV előtt és a munkahelyeden egyaránt, a kilók meg csak jönnek és jönnek. Ráadásul a kor előrehaladtával természetes módon lassuló anyagcseréd miatt a szervezeted még nehezebben tolerálja a kialakult élethelyzetet. Ez így nem mehet tovább, ezt Te is érzed.

Az össze-vissza táplálkozás mellett ráadásul keveset is mozogsz, ami még jobban rányomja bélyegét az alakodra. Másik oldalról viszont, ha egész napos pörgésben vagy, akkor estére szervezeted kiéhezik és ezt jó nagy étkezéssel próbálod enyhíteni. A legnagyobb hiba! Figyelj oda magadra és mutass példát a családodnak.


 peak_40_felett_csomag 


Mi a feladatod?

Az étkezéseid hangsúlyának elosztása egész napra, minőségi tápanyagbevitel, szénhidrát fogyasztásának csökkentése. Az egész napos ülőmunka miatt testtartást javító és frissítő gyakorlatok végzése. Kövesd a Peak girl 40 felett - kezdő edzés és életmódtervet és meglátod sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben!  



Mit kell tenned 50 év felett? peak_atalakitas_50_ev_felett


Először is ne gondold azt, hogy Neked már mindegy, túl idős vagy a változáshoz! Sosem késő változtatni és ez Rád is vonatkozik. Bár a kor előrehaladtával egyre nehezebb a fogyókúra és fel kell készülnöd, hogy nem egyik napról a másikra jön a változás, viszont megéri belevágni. Rendszertelen étkezés, hagyományos ételek fogyasztása, nasik tömkelege, bőséges vacsora... Ilyen táplálkozási szokásokkal bizony nem fogsz előre jutni, maximum az életed megrövidítésében. Vágj bele és hidd el a külsőd több évet is fiatalodni fog!



 peak_50_felett_csomag 


Mi a feladatod?

Az elfogyasztott zsír-és szénhidrát mennyiségének csökkenése, az étkezések hangsúlyának elosztás az egész napra. Csináld végig velünk úgy, hogy követed a Peak girl 50 felett - kezdő edzés és életmódtervet. Vágj bele Te is a lányokkal, mert hidd el együtt könnyebb lesz elérni az alakot, amire már olyan régóta vágytál. Minden információt és változást közölni fogunk Veled, nem fogsz lemaradni semmiről. Legyen 2014 számodra is a változás éve!

 Nagy Csilla - Peak Hungary 


peak_girl_atalakitas_csoportkep


Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon! A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.




Marcsi 


 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)