Recent Posts

2013. december 6., péntek

The Christmas TAG

Sziasztok! 
Boldog Mikulást kívánok! :))) Kinél járt már a Miku, és mit hozott? Hozzám mint minden évben, idén is este fog megérkezni :) Idén nagyon elkapott a Mikulás és a Karácsony "láz". Már tegnap este is karácsonyi dalokat hallgattam, főleg Michael Bublé előadásában. És a kari ajándékok nagy részét is megvásároltam már. Legszívesebben millió ajándékot vennék és készítenék a szeretteimnek, mert annyira jó érzés adni és látni azt hogy mennyire boldogak, és izgatottan csomagolják ki amiket kaptak. 
Nagyon ritkán szoktam TAGeket töltögetni, de mivel karácsonyi lázban égek, így ezt most szeretném kitölteni :) Több blogger lánynál is elolvastam ezeket, és olyan jó megtudni hogy kinél hogy telik a karácsony, stb. Nagyon sok kedves dolgot olvastam. És sokszor meg is fogant már bennem a gondolat, hogy ha egyszer lesz férjem és gyermekeink, akkor én miket szeretnék becsempészni a karácsonyba majd, ami minden évben hagyomány lesz majd, és amik hiányoznak/hiányoztak az eddigi karácsonyaimból. De persze csak ha mindenki szeretné majd :P :)


1. A valódi vagy műfenyőt kedveled jobban?

Természetesen a valódit :) Mert azt a csodálatos fenyő illatot semmi sem tudja pótolni.


2. Egy kávézóban vagy decemberben, mit kérsz?

Vagy valami különleges ízzel bíró finom, meleg italt (mindenképp jó édes legyen), vagy pedig egy kávét amihez olyan sűrű tejszínt adnak, ami isteni teltté, krémessé, sűrűvé teszi a kávét.


3. Melyik a kedvenc színsémád karácsonyfa díszítésnél?

Szinte minden évben más-más színkompozíciót képzelek el a fára, de az alap kedvenc színek az ezüst, arany, kék, piros.

4. Adni vagy kapni?

Mindkettő :P Viszont nagyon szeretek adni!! :) Nagyon boldoggá tesz, ha más embereket boldoggá tehetek. Nagyon jó érzés látni azt, ahogy a szeretteim boldogok és örülnek. 

5. Húsos pite jöhet vagy mehet?

Nem értem hogy hogy jön ide a húsos pite, vagy csak tájékozatlan vagyok és nem tudom hogy milyen szereppel bír karácsonykor a húsos pite. Minden esetre természetesen jöhet! :P

6. Mi a hagyományos karácsonyi ebéded/vacsorád?

Ami szinte minden évben megtalálható az asztalunkon ilyenkor, az a töltött káposzta, húsleves, és a különböző sütemények, amiket nagyival készítünk el :) De egyébként mikor mi kerül az asztalra :) Halászlé, bejgli, stb. 

7. Karácsonyi divat. Hogy néz ki nálad?

Nincs konkrét szettem. Minden évben más-más stílusban, öltözékben vagyok :)


8. Melyik a kedvenc karácsonyi zenéd?

Michael Bublé karácsonyi dalait nagyon szeretem :) De nagyon vegyes a paletta egyébként. Szeretem azokat a rádióállomásokat amik karácsonykor folyamatosan karácsonyi dalokat sugároznak. Bekapcsolom olyankor, és csak az szól amíg meg nem unjuk :D

9. Melyik a kedvenc karácsonyi filmed?

Reszkessetek betörők! :D Nem tudom megunni, pedig minimum 15-ször láttam már :D 


10. Mikor nyitjátok ki a karácsonyi ajándékokat?

Ez az egy dolog az, ami minden évben ugyanúgy kell hogy legyen :) Szenteste, vacsora után kicsivel szokott csilingelni a Jézuska hogy megérkezett :) Nem is tudnám elképzelni más időpontban.

+ Melyik a kedvenc karácsonyi körömlakkod/színed?

A piros, illetve az ezüst/arany csillámos lakkok.





 



Kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek! :)




Marcsi


 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)