Recent Posts

2013. április 9., kedd

Áprilisi Pixibox

Sziasztok!
Tegnap kézhez kaptam a második Pixiboxomat :-) Az első az a decemberi kiadás volt, amit Itt tudtok vissza olvasni.
Nagyon vigyáztam hogy sehol ne lássam meg hogy mit rejt a dobozka, hiszen mindenképp azt akartam hogy meglepetésként érjen amikor kibontom. 

8-án indult el a kiszállításuk, és aznap délelőtt 11-kor már meg is érkezett hozzám. Egyszóval a szállítás ismét nagyon gördülékenyen történt.











Első pillantásra szimpatikusnak tűnt a látvány. Majd amikor azt láttam hogy arckrém is van benne -amiből nagy készletem van-, illetve szájkontúr ceruza -amit nem szoktam használni-, továbbá egy olyan szájfény aminek nem csak hogy erős színe van, de van már több ilyen árnyalatom is, akkor kicsit elszomorodtam. Viszont ezt követően persze jobban áttanulmányoztam a termékeket, és végül pozitív érzések töltöttek el :-)


15 ml-es Vichy Idéalia bőrkisimító és ragyogást adó arckrém. Az 50 ml-es kiszerelése 6999 Ft.


Nos, ennek a krémnek azért örültem, mert egyszer adtam nagymamámnak mintát belőle, és nagyon tetszett a bőrének. Így ezt neki fogom ajándékozni :-)


5 db (1,5 ml/db) Vichy Idéalia BB krém minta. A 40 ml-es kiszerelés 6699 Ft.


Örültem neki mert kíváncsi vagyok hogy hogyan fog teljesíteni, illetve mert amúgyis kedvelem a különböző BB krém mintákat.


Toni&Guy hajtőemelő por (teljes értékű, teljes kiszerelésű termék). 2790 Ft


Szeretem nagyon a Toni&Guy márkát, így ennek is örültem. Már csak azért is mert ezt a terméküket még nem ismerem. És ráadásul még sosem használtam semmilyen hajtőemelő port. És valahogy nem is hiszek bennük, így most még kíváncsibb vagyok, hogy hogyan fog teljesíteni.




Dolce&Gabbana-The One Desire női parfüm. 1,5 ml. A 30 ml-es kiszerelése 11 200 Ft.


Amikor megláttam a parfümöt ebben a dobozkában, megörültem mert azt gondoltam hogy végre egy picit nagyobb kiszerelésű minta (pl. 5 ml.). Ám mikor kibontottam, megláttam hogy tévedtem sajnos. Minden esetre ez az illat baromira tetszik, pedig nem pont az én világom, mert inkább a gyümölcsös, édes illatokhoz vonzódom. De mégis naggggyon bejön! :-) Mandarin, licsi, gyöngyvirág, liliom, tubarózsa, jázmin, édes szilva nektár, karamell és vanília is megtalálható az illatban.




Artdeco vízálló ajakkontúr ceruza (0,75-ös árnyalat) (teljes értékű, teljes kiszerelésű termék) 2271 Ft.


Nos, sajnos ennek a terméknek nem örültem, mert nem használok ajakkontúr ceruzát. Így ki sem bontottam a csomagolásából. Pedig igazán kíváncsi lettem volna hogy hogyan teljesít egy Artdeco termék, mert még nem volt szerencsém hozzájuk. Viszont akinek felkeltette ez a termék az érdeklődését, az nyugodtan dobjon rám egy üzit e-mailben, és áron alul szívesen megegyezek az eladásában ;) A színe halvány barackos. Itt tudtok olvasni róla bővebben. 




Max Factor-Max Colour Effect Cube szájfény. 07-es árnyalat. (teljes értékű, teljes kiszerelésű termék). 1800 Ft.


Ahogyan a bejegyzés elején is említettem, első blikkre nem örültem ennek a színnek mert elég erősnek tűnt és egyébként is van több hasonló árnyalatú szájfényem. Magának a ténynek viszont örültem hogy Max Factor szájfény, mert még nem volt szerencsém hozzájuk. Szóval ebben az esetben erős kettősség uralkodott bennem :D Viszont amikor kipróbáltam, akkor ez elillant és abszolút tetszett a látvány és az érzés is. Ugyanis a számra felkenve már nem olyan sötét a színe mint a tubusban. Illetve a viselete szuper "kényelmes", de erről bővebben majd egy teszt keretein belül mesélek nektek :-)


Összegzésképpen tehát 6 termék volt a dobozban, és ebből 3 db ami teljes értékű, teljes kiszerelésű. Ez a 3 termék összeadva 6861 Ft kb. És ugyebár a Pixibox szállítási költséggel együtt 4000 Ft. 
A tartalmát tekintve pedig örülök neki nagyon, egy terméket kivéve. Nyilván ha használnék ajakkontúr ceruzát, akkor most nem ezt mondanám :-) Persze azért halkan megsúgom nektek hogy szívesen láttam volna a dobozkában egy YSL és Lancome terméket is :P (a múltkori dobozban voltak, viszont arról sajnos lemaradtam).


Tesztek a termékekről pedig majd érkeznek szépen sorjában ;)

Mit szóltok a dobozka tartalmához? Tetszik, vagy inkább csalódottak vagytok?


Szép estét kívánok! :-)


Marcsi




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)