Recent Posts

2013. március 14., csütörtök

Lush - Happy Happy Joy Joy hajkondicionáló

Sziasztok!
A legutóbbi bejegyzésemben a Lush Blousey samponjáról írtam nektek, amit Itt tudtok vissza olvasni. És említettem nektek a sorok végén hogy legközelebb egy olyan hajkondicionálóról fogok írni, amely szuper párost alkot a Blousey samponnal. Nos, ez pedig a Happy Happy Joy Joy hajkondicionáló. 





Egy adag boldogság a hajnak

Csupa boldogság, csupa öröm – méghozzá a nevében is. Ha fantasztikusan illatozó hajat szeretnél, amely után sokan megfordulnak, akkor erre a kondicionálóra van szükséged.

A csodás illat, amely a kondicionálóból árad, biztosan elcsavar majd néhány fejet. A neroli, a rózsa, a grapefruit, a rózsafa, a narancsvirág kivonata és a benzoin gondoskodik arról, hogy parfümöt se kelljen használnod.
Kondicionáld a hajad mandulatejjel, jojobaolajjal, rózsa- és narancsvirágvízzel. Sűrű és intenzív hidratáló hatású, mégsem nehezíti el a hajszálakat. Fantasztikus párost alkot a Blousey-val a festett, száraz hajúak nagy örömére, de bármilyen más hajtípushoz és samponhoz is passzol.
VEGÁN
100 gr/3790 Ft
250gr/7590 Ft








És hogy mik a tapasztalataim? Kezdeném az illatával. Nekem nagyon tetszik ez a féle illat, kicsit virágos, de citrusos is egyben. Az állaga folyékony, könnyedén eloszlatható a hajon. Amin meglepődtem az pedig az, hogy kevéske is elegendő belőle ahhoz hogy kibontsa a hajam rögtön a víz alatt már. Pedig sajnos az én hajam nagyon könnyen gubancolódik, mert már 80 cm-es. És mégis elegendő kis mennyiség is. 

Majd mikor kifésülésre kerül a sor, nos akkor lepődtem meg a leginkább! Legtöbbször bő 10 percre van szükségem ahhoz hogy ki tudjam fésülni a hajam. Nos ezzel a kondicionálóval kb. 2 percembe tellett. Nagyon nagyon meglepődtem! Annyira könnyen siklott a fésű, hogy az valami elképesztő.

Mennyei illata van a hajamnak tőle. Abszolút igaz amit a Lush honlapján is állítanak hogy még a parfüm használatát is el lehet hagyni, mert a hajunk szuper illatú lesz ettől a kondicionálótól, és ezt a körülöttünk lévő emberek is megérzik :-) Tapasztalataim szerint 3 napig lehet intenzíven érezni a hajon (én legalábbis így éreztem), és aztán kezd el gyengülni fokozatosan. 
Viszont kicsit játszottam is vele, és amikor kevesebbet használtam a kondicionálóból, akkor csak 1-2 napig illatozott a hajam, szóval érdemesebb a kevesebbnél egy picikével többet használni :-)

Hideg vízzel szoktam átöblíteni a hajam hajbalzsamozás után, hogy szuper fényes legyen, de ennél a terméknél szándékosan nem használtam hideg vizet, mert kíváncsi voltam hogy hogy fog majd teljesíteni. És jelentem, csodásan fényes tőle a hajam! Tehát újabb plusz pont neki!

És hogy mi az ami miatt még pluszban nagyon szeretem? Az összetevők miatt. Mint pl. a mandulatej, jojobaolaj, rózsa, grapefruit, narancsvirág kivonat. 


Mit szóltok hozzá lányok? :-) Nekem abszolút bevált, és nagyon szeretem ezt a terméket. Csak ajánlani tudom, próbáljátok ki ti is :-) Bármely Lush üzletben kérhettek egy kis mintát belőle. 


Szép estét kívánok!




Marcsi 

 

6 megjegyzés:

Bogi Vrg írta...[Válasz erre...]

Ahogy most a hajam kinéz, ráférne egy kis boldogság, az biztos :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Csak biztatni tudlak Bogi :) ;)

Csilla írta...[Válasz erre...]

Szia Marcsi!
Nem ide tartozik, de inkább ide írok.
Nem tervezel egy posztot arról, hogy az arcod hogyan bírja a hideget? Mármint az aknés gyógyulás után...gondolom, most nem tudtad annyit napoztatni az arcod, mint nyáron,és biztosan van valami változás. Azért érdekelne nagyon, mert én is aknés voltam korábban, nekem is teafaolajos termékek hozták rendbe az arcom, de a tél mindig megviseli, és a hegekkel nem nagyon tudok mit kezdeni.
Egyébként, szuper a blog, imádom! :) Csak így tovább mindent!

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szia Csilla!
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! ^^
Tudod mit? Következő bejegyzésemben írok majd ebben a témában! ;)

Brigusz írta...[Válasz erre...]

Szia Marcsi! Mielőtt lemosod mennyi ideig hagyod a hajadon? :) Én ma fogom először kipróbálni,kíváncsian várom a hatást. :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szia Brigusz! :) Csak olyan 1-2 percet. Nem sokat :) Remélem neked is tetszeni fog a hatása ^^

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)