Recent Posts

2013. március 6., szerda

Lush - Blousey sampon

Sziasztok!
Pár hete használom ezt a sampont, és most szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat.






240 gr, 7490 Ft



Egy sampon a világ összes hajszínére
Gazdag, tápláló sampon, amely felragyogtatja a hajszínt. Sérült, szőkített, festett és törékeny hajra ajánlott.

Tartósítószer-mentes sampon friss banánból, kakaóvajból és kupuazu vajból, hogy a sérülékeny, töredezett hajat alaposan táplálja. Segít megőrizni a haj színét, akár természetes színű, akár festett a hajad.
Az organikus szegfűszegből, csillagánizsból és szegfűborsból készült főzet egészségessé teszi a fejbőrt és fényt ad a hajnak. A Blousey illatát a klasszikus brit növények ihlették, a hajad így egész nap rózsától, feketeribizlitől, rozmaringtól és borókabogyótól illatozik majd. A friss banán lággyá teszi a hajszálakat és mélyen táplálja őket.


VEGÁN
termék


Tapasztalataim:
Féltem, mint minden új sampontól amit még nem próbáltam, mert az én hajamra a legtöbb sampon sajnos nem vált be eddig, csakis a Head&Shoulders. A legtöbbtől pár óra alatt képes bekorpásodni a fejbőröm, viszont a Head&Shoulders samponoktól egyáltalán nem. 

Nos, miután először kimostam a hajam a Lush Blousey samponjával, kíváncsian vártam hogy mi fog történni. Eltelt 1 nap, 2 nap, 3 nap és sehol semmi korpa. Nagyon meglepődtem! Hozzá teszem, azóta sem korpásodik a hajam tőle. A másik dolog ami hatalmas meglepődést okozott, az az hogy 2 nappal tovább bírja a hajam, hajmosás nélkül. 3 naponta mostam eddig mert addigra bezsírosodott, de ezzel a samponnal elég csak 5 naponta mosnom, ami nálam nagyon nagy szó!

A másik érdekes dolog, az az hogy hónapok óta minden hajmosás után rögtön előjött egy kis száraz folt a homlokom jobb oldalán. És mindig rögtön be kellett kennem valami gazdag hidratáló krémmel, hogy eltűnjön. Majd mikor másodjára kimostam a hajam a Blousey-vel, nem jött többet elő az a száraz folt! 

Nem kell belőle nagyon sokat használni egy alkalomkor, jól tisztít és hatásos kis mennyiség is. Nem habzik őrült módjára, csak kicsikét. Az illata pedig nagyon finom :) Sokszor csak úgy előkapom és szaglászom. Mondanom sem kell...hajmosás után a fürdőszoba sokáig illatozik :)
Imádok vele hajat mosni, főleg annak tudatában hogy milyen szuper összetevők vannak benne. Mint pl.: banán, kakaóvaj, szegfűszeg, rozmaring, rózsaolaj, stb.


Minden forintját megéri, és azt tudom tanácsolni hogy nyugodtan kérjetek belőle egy kis mintát a Lush üzletekben, és próbáljátok ki :) Nekem tényleg 1-2 hajmosás után is szembetűnő volt a változás, főleg hogy emellé a sampon mellé egy Lush kondicionálót használok, amelyről a következő bejegyzésemben írok majd nektek. És a 2 termék együtt csúcs szuper ;) 

Kipróbálnátok? Esetleg próbáltátok már? 

Szép napot kívánok! :)




Marcsi




4 megjegyzés:

Viktória írta...[Válasz erre...]

Jól hangzik, örülök, hogy bevált neked! Nekem sem mindegy, hogy milyen sampont használok sajnos, hasonló a problémám, mint neked. Mondjuk nekem épp a samponcserélgetés vált be: egyszerre több van és 2 hetente cserélgetem, ez bejön valamiért a hajamnak. :D

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nekem is sok van :D De eddig ez a helyzet, amit írtam :)

hkorinna írta...[Válasz erre...]

Hú, ez nagyon jól hangzik. Sajnos az én hajam is könnyen bekorpásodik és kétnaponta mosnom kell, mert gyorsan zsírosodik.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nagyon nagyon szeretem :))

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)