Recent Posts

2013. február 8., péntek

Loreal Sublime Mousse vs. Palette Mousse Color

Sziasztok!
Még pár héttel ezelőtt befestettem nagymamám haját a Loreal Sublime Mousse hajfestékkel, majd pár nappal ezelőtt a szobatársamét pedig a Palette Mousse Color-ral, és akkor született meg bennem a gondolat hogy írok egy összehasonlító tesztet a két hajfestékről. 
A bibi viszont annyi, hogy mikor nagyi haját festettem, akkor nem készítettem képeket, viszont szobatársam festésekor már igen. De abszolút vissza tudom idézni a tapasztalataimat. 




A festéket a pumpás flakonban lehet előállítani, csak bele kell önteni a dobozban található tartalmat és finoman összerázni (természetesen balzsam is van hozzá). Majd a pumpával könnyedén lehet adagolni a festékhabot. 
Nagyon sok van benne, ez kellemes meglepetést okozott. 


A másik alanyunk pedig:



Ennél a terméknél nincs pumpás flakon, hanem ebben a tégelykében kell összekeverni a festéket. Szintén rázó mozdulatokkal. 








Az eper kivonatnak köszönhetően mennyei finom eper illata van *.* Viszont amint kész a hab, azonnal szembetűnő hogy "hígabb" állaga van mint a Lorealos festéknek. És kevesebb habot/festéket tudunk előállítani, mint ellenfelénél. 


A tartalma




Hosszú hajnál minimum 2 doboz festékre van szükség ahhoz, hogy becsületesen be legyen festve. 

Ez volt a kezdeti szín, ahonnan indultunk


És ilyen lett festés, szárítás után (Csokoládébarna)


Meg vagyunk elégedve a végeredménnyel, mert szépen befogta a szobatársam haját. És a Loreal festék is szépen teljesített nagymamám haján. A különbség annyi, hogy a Palette kicsivel olcsóbb mint a Loreal, viszont a Loreal sűrűbb és több habot képez, illetve "komolyabb", igényesebb külsőt és tartalmat kapott.

Érdemes akciókkor betárazni belőlük, főleg a Loreal-osból. Végezetül pedig: engem inkább a Loreal Sublime Mousse "vett meg magának" :-)


Vannak tapasztalataitok ezekkel a hajfestékekkel? Nálatok hogy teljesítettek?



Marcsi



8 megjegyzés:

phoenix írta...[Válasz erre...]

Én húgom haját festettem ezzel a típusú Palette-el, de szerintem borzalmas volt. Szerencsére csak egy doboz kellett, mert rövid a haja. Igazából az nem okozott gondot, hogy hígabb volt, így is el tudtam oszlatni egyenletesen, bár nem tetszett ez a kiszerelés, szerintem nem praktikus. 1 hét után viszont elkezdett foltosan kopni a hajából, nagyon csúnya volt, ráadásul nem barna lett a haja (ha jól emlékszem, ugyanezt a csokoládébarna árnyalatot választottuk), hanem fekete, pedig nem hagytuk rajta tovább, mint az előírt idő.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szerencsére szobatársamnak eddig még rendben van a haja, és nem kopik. Sajnálom hogy így jártatok :/

Unknown írta...[Válasz erre...]

Soha többet ,,hab,,festék! U.az a tapasztalat,mint fent,szintèn rövid hajon.Rondán kopó,nem tartós.Maradok a bevált fodrászfesteknel.

Névtelen írta...[Válasz erre...]

A Palette festékét én is kipróbáltam és borzalmas. Ahhoz képest, hogy csöpögés mentesnek hirdetik... Nekem a fél fürdő fekete hajfestékes lett. Még soha egy festéknél sem csöpögött ennyire szét, mint ennél. Ráadásul én is azt tapasztaltam, mint az előttem szólók. Egy hajszínező is tartósabb, mint ez és nagyon csúnyán kopott a hajamon. Ezek szerint nem csak én jártam így. Az biztos, hogy többet ilyet nem veszek.

Réku írta...[Válasz erre...]

Én a melíremtől akartam megszabadulni festéssel. Loreal sublime mousse hajfestéket vettem, de nagyot csalódtam, már 1. hét után kb. nyoma sem volt a hajam melírezett részein. Tudom, hogy a szőkített haj ledobja, de azt nem hittem, hogy ilyen hamar. Vettem aztán más hajfestéket, ami tökéles lett, azt nem dobta le.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Sajnálom csajok, hogy így jártatok! :/ Én is olvasgattam sok negatív tapasztalatot sajnos. De szerencsére nálunk jól működött ez a két festék. Nem csöpögtek, nem kopnak csúnyán :) De ez persze hajtól is függ szerintem.

Kátya írta...[Válasz erre...]

Hű Marcsi, rám hoztad a frászt. Már azt hittem hogy a gyönyörű hajadat befestetted *.* De elolvastam a bejegyzést és a pészmékerem még ketyeg. Thanks God! :D
Egyébként sok rosszat hallottam már ezekről a kutyulós, nem fodrászkellékes festékekről.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Hehe, nyugodj meg :D Hát igen...én is sok vegyes véleményt olvastam :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)