Recent Posts

2013. február 15., péntek

Hajápolás Lush módra

Sziasztok!
Mint azt már sokan tudjátok rólam, elég hosszú hajjal rendelkezem. Nagyon oda figyelek az ápolására, illetve minél hosszabb (87 cm), annál több bajom is van vele. 
A legtöbb lányt nagyon érdekli a hajápolás témaköre, illetve szerettek jobbnál-jobb termékeket megismerni. Így az elkövetkező időszakban 3 Lush terméket is tesztelés alá vonok, és erről írni is fogok majd nektek :-)
A termékek a következők lesznek:




- Blousey sampon: Egy sampon a világ összes hajszínére. Gazdag, tápláló sampon amely felragyogtatja a hajszínt. Sérült, szőkített, festett és törékeny hajra.

- Happy Happy Joy Joy hajkondicionáló: Egy adag boldogság a hajnak :-) Ha fantasztikusan illatozó hajat szeretnél, amely után sokan megfordulnak, akkor erre a kondicionálóra van szükséged. Gondoskodik arról hogy parfümöt se kelljen használnod. Tele van mandulatejjel, jojobaolajjal, rózsa-és narancsvirágvízzel.

- Roots hajpakolás: Térj vissza a haj gyökereihez, mert rajtuk keresztül lesz csodálatosan szép a vékonyszálú haj. A vékonyszálú haj körültekintő gondoskodást igényel. Ez a hajpakolás csupa olyan összetevők tartalmaz, amely a hajszálakat új élettel tölti meg a gyökerektől egészen a hajvégekig. 


Elöljáróban csak ennyit írok róluk, de külön-külön bővebben is szó lesz majd.
Így elsőre melyik érdekelne titeket a legjobban a hatását illetően? :-)


Szép estét kívánok!




Marcsi




2 megjegyzés:

Bogi Vrg írta...[Válasz erre...]

Én sem foglalkozom sokat a hajápolással, de ezektől a termékektől mindig kedvet kapok, olyan jól néznek ki :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Elöljáróban annyit hogy nem csak jól néznek ki! ;) :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)