Recent Posts

2013. február 23., szombat

Audispray fültisztító

Sziasztok!
Ezt a bejegyzést a következő eset ihlette meg: mindig is fülpiszkáló pálcikát használtam a fültisztításhoz, viszont pár hónappal ezelőtt fülészetre kellett mennem fülmosásra mert az egyik fülem teljesen eldugult, attól ami szépen befelé ment a kifelé helyett. 
Mindig is sokszor hallottam azt hogy nem jó fülpiszkálóval pucolni a fület, mert sokkal inkább befelé kaparja a dolgot, mintsem kellőképp kitisztítsa a fület. Illetve nagyon könnyen meg is lehet vele sérteni a fület, ha úgy mozgatjuk, vagy túl mélyre piszkálunk vele. És ezen esetem után meg is fogadtam hogy többet nem használok fülpiszkáló pálcát, csakis tisztító sprayt. És ekkor a választásom az Audisprayre esett.






Mint a képen is látható 2460 ft az ára (50 ml), de sokáig elegendő mert heti 2 alkalom javasolt, és 1-1 fújás a fülbe. 





Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, mert ténylegesen jól végzi a dolgát. Miután befújtam a fülembe, megfogom a fülem a fülcimpánál és óvatos körkörös mozgatást csinálok hogy a spray mindenhova jól be tudjon férkőzni. Majd pikk-pakk ki is jön aminek jönnie kell, nagyon jól kipucolja a fület.


Szóval csak ajánlani tudom, én semmiképp sem fogok visszatérni a fülpiszkáló pálcákra.


Fülpiszkáló vagy fülspray pártiak vagytok inkább?




Marcsi




13 megjegyzés:

Eni írta...[Válasz erre...]

Jaj most felnevettem, de ezt félre ne értsd, saját magamon röhögök, mert ráismertem magamra. Én is annyiszor megfogadtam már, hogy nem használok fültisztító pálcikát, egy évben mégis minimum 1-2-szer a fülészeten kötök ki miatta. Ez tényleg egy jó alternatíva. :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

...hát, én be is tartottam/tartom :) Jobb ez így.

Kátya írta...[Válasz erre...]

Egy volt csoporttársam mesélte hogy a párját majdnem megműtötték egy csellengő vattadarab miatt. És hiába mondogatom magamnak, hogy vigyázz Kati, nem szabad, nekem ez a napi rutinba annyira beépült, hogy nem tudom kihagyni.

Kátya írta...[Válasz erre...]

Ui.: Nem tudom kihagyni, ergó át sem tudom variálni meg ilyesmi. :D

dyna írta...[Válasz erre...]

Egy barátnőm pasija csak ilyet használt, én meg mivel a fül-orr-gégész már névről ismer (jó, pár éve ő vette ki a mandulám, de elég sokat jártam a torkom, folyton vírusos felsőlégútaim miatt hozzá), így nyomban megkérdeztem kedvenc dokinénim a helyes és legjobb fülpucolási mizériáról.

ő azt mondta, h szerinte ez se jobb, mert a fújással csak még mélyebbre is megy a "kosz" és a bármiféle baci, és tulajdonképpen ez csak felesleges parasztvakítás, a belsőbb részben található zsír természetes tartozéka a fülünknek, nem kell eltűntetni onnan. ő mindenkinek azt javasolja, h szó szerint csak a külső részbe töröljön bele icipicikét a fültisztító pálcikával, ha minden áron extra mosást szeretne az amúgy, fürdés közben/arcmosáskor bele megy a víz és picit megtörölhetjük ezt a területet is procedúra mellett.
azóta sokszor eszembe jut, h csak óóóóvatosan, én mégis mélyebbre dugom, bár tény, h szerencsére sosem tuszkolom be annyira, h baj legyen belőle.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Kátya: Vigyázz Kati, nem szabad---> Ezt imádtam :D :) Hihi

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Dyna: Igen, ez nekem is eszembe jutott már, és ezzel a sprayvel is csak óvatosan bánok és nem túl mélyre fújom be, vagyis próbálom úgy csinálni... :)

hkorinna írta...[Válasz erre...]

Sajnos nekem is teljesen a napi rutinom része lett a fültisztító pálcika, igaz, még nem kötöttem ki miatta a fülészeten. Amit viszont már egy ideje ki akarok próbálni, mert az egyik fülem sokat fájdogál, az a fülgyertya. :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Igen, én is gondolkodtam a gyertyán anno... :)

Bogi Vrg írta...[Válasz erre...]

Én olyan félévente ki szoktam gyertyázni a fülem, nagyon jó, próbáljátok ki :-) Nem kell szétszedni utána, de mindig meg szoktam nézni a végeredményt és tökre elcsodálkozok, mennyi minden volt a fülemben :-) Na, ez viccesen hangzott :D

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

De ez az igazság :D

Unknown írta...[Válasz erre...]

kipróbáltam az anyumét,de semmi nem jött ki a fülemből,pedig olyan fura volt a füle,fültisztító pálcika NEM jó,a fül/orr/gége dokink szerint sem,egyetértek.....

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nekem szerencsére használ :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)