Recent Posts

2013. február 14., csütörtök

A Lush Valentin napi különlegességei



Sok szemet és lelket gyönyörködtetőújdonsággal rukkolt elő a Lush Valentin nap alkalmából :-) Íme néhány újdonság:

Szív alakú masszázstömb, melyet akár ketté is törhetsz, ha úgy jobban kézre áll. Olyan egyszerűen megteheted, mint amilyen könnyű az életben összetörni valakinek a szívét… Ha gyengéd akarsz lenni, egyszerre csak egy kis darabot válassz le belőle, de ha félbetöröd, mindjárt kiderül, mi rejtőzik ennek a szívnek a mélyén: egy puha mag, mely mámorító luxusmasszázst ígér. 


A kezed melegétől megolvadó könnyű héjat nem kakaóvajjal, hanem fair trade sheavajjal és murumuruvajjal készítettük. A belső, puha massza pedig mandulaolajat, agavészirupot, kupuazut és glicerint tartalmaz. A tömböt vaníliakivonattal, jázminnal és ilang-ilanggal illatosítottuk, így minden masszázs felér egy szerelmi varázslattal!
Vegán
1890 Ft/30g



A From Dusk ‘Til Dawn élénkít és lelkesít, így aktívak maradhattok akár alkonyattól pirkadatig. A tömböt gúla alakúra terveztük, hogy a hegyes végével kisimogathass az izmokból minden csomót és fájdalmat. 


A kakaó- és a sheavaj hidratálja, puhítja a bőröd, a moringaolaj pedig remekül táplál. A vidító illatot az édes vadnarancs és a citrom olajából kevertük ki, s hogy a tömböcskének egészen különleges hatása legyen, adtunk még hozzá ginzenget, ginkgóport és guaranamagot is!
Vegán
2290 Ft/50g



A Willow Patternhez az ihletet egy koreai művész adta, akivel egy szappanszobor készítésén dolgoztunk együtt. Ez a gyönyörű, új szappan egy fűzfamintás porcelántányérra emlékeztet, melynek aprólékosan kidolgozott, kék színű mintája egy romantikus mesejelenetet ábrázol két szerelmes találkozásáról. 


A szappanalap kukoricalisztet és zsírkőport is tartalmaz, így különlegesen tápláló és bőrpuhító hatású, ami nagyon jót tesz a száraz, fájó bőrnek. A szappanhoz bőrtápláló rózsakivonatot, rózsaolajat és rózsafaolajat is adtunk, ennek köszönhetően a bőröd nemcsak bársonyosan puha, hanem finoman rózsaillatú is lesz, ha új szappanunkat használod.
Vegán
2090 Ft/100g


Új ajándékcsomagok:

Sexy Fun Times

Ebben az ajándékcsomagban megtalálod az új Tender is the Night masszírozótömböt, mely fenséges, már-már bűnösen élvezetes masszázsra csábít. 


Ott van mellette egy másik különlegesség, a nemrég óta kapható, rózsaszín FUN gyurmaszappan is. Ez az édes, tonkaillatú fürdőkényeztetés melengető hatású, így biztosan még forróbbá teszi a szerelem ünnepnapját. Mindezt egy rózsaszín, piros szívekkel díszített papírba burkolt doboz egészíti ki és teszi tökéletes Valentin napi ajándékká.
3990 Ft/csomag


Be Mine

Ha úgy érzed, Valentin napon szíved választottját csokoládéval és rózsával tudod a leghatásosabban elbűvölni, akkor ez a csomag neked készült.


 A Be Mine három olyan terméket rejt, melyek mindegyike tartalmaz valamilyen formában vagy rózsát, vagy csokoládét. A limitált kiadású Willow szappan bőrtápláló rózsakivonattól, rózsaolajtól és rózsafaolajtól illatos, a Soft Couer masszázstömb csokisan maszatos, ínycsiklandó masszírozásra csábít, a Ro’s Argan testkondicionáló pedig rengeteg rózsaolajjal teszi még puhábbá és illatosabbá a bőröd.
6490 Ft/csomag



Heart Of Gold
Szív küldi szívnek, szívesen! Ha a szíved is kitennéd szíved választottjának kedvéért, itt a nagy alkalom. 


Azt, hogy mit rejt a szív, nem mindig lehet tudni, de az nem titok, hogy  ebben a nagy, vörös, szív alakú dobozban öt különlegesség található. A dobozt elegáns fekete szalaggal kötöttük át, és egy szív alakban összehajtható ajándékkísérő kártyát is mellékeltünk hozzá, melybe te magad írhatod bele szívből jövő, Valentin napi üzeneted.

Tartalma: French Kiss habfürdő, The Comforter habfürdő, Sex Bomb fürdőgolyó, Rock Star szappan és From Dusk till Dawn masszírozótömb.
10 500 Ft/csomag
 


 
 
Nektek melyik tetszik a legjobban? :-)


Marcsi




 

 

2 megjegyzés:

Illés Rebeka írta...[Válasz erre...]

A Willow Pattern szappan meseszép, olyan hercegnős... :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Igen :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)