Recent Posts

2013. január 27., vasárnap

Új hajápoló termékek a Lushtól

Nemrégiben új hajápoló termékekkel rukkolt elő a Lush, és azt kell mondjam ezek közül elég sok minden fel is keltette az érdeklődésemet. A ígért hatásuk és az összetevőik alapján is :-)
Első körben  4 terméket szeretnék bemutatni, majd egy következő bejegyzésben a többit.



Big szilárd hajkondicionáló 



Kinek készül?

Ez a termék 17% tengeri sót tartalmaz! A rengeteg só dúsabb hatásúvá teszi a hajat és fényt ad neki, mégpedig anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. Nagyon jó hatással van a vékony szálú vagy lelapuló hajra – de bármilyen hajtípusra kiváló. A dupla dúsító hatás érdekében használható a Big samponnal együtt is, de ha valakinek egy másik sampon a kedvence, az sem probléma.



  


Fő összetevők:

·         A közel 30%-nyi kókuszolaj puhítja és kondicionálja a hajat. Nagyszerűen használható a göndör vagy libbenékeny haj megrendszabályozására.

·         A kandelillaviasz és a jojobaolaj fényt ad és kondicionál.

·         A citromolaj elsimítgatja, sima felületűvé rendezi a hajszálakat borító hámsejteket, és ettől a haj nagyon-nagyon csillogó lesz.

·         A moszatfőzet puhává teszi a hajat.

·         A jókora adag növényi glicerin bevonja a hajszálakat és bent tartja a nedvességet.

·         A hihetetlenül vidító, vaníliakivonatból, vetiverolajból, jázminkivonatból és bergamottolajból kevert illatot viselve gyönyörűnek fogod érezni magad!


3.850 Ft/ 100g
Vegán 




Blousey sampon

Ez a sampon segít rendbe hozni a károsodott hajat, mert nagyon tápláló. Alaposan megtisztítja a hajat, de nem koptatja a színt. A banán, a vajak és a tisztító elemek ideális egyensúlyban vannak benne. A Blousey újra életre kelti a hajat gazdag összetevőinek segítségével, melyek egyensúlyban vannak a gyengéd felületaktív, tisztító anyagokkal. Ez a sampon tényleg más, mint a többi!

Tökéletes azok számára, akiknek a haja törékeny, és emellett szőkített vagy agyonfodrászolt. Fekete és hennázott hajra is nagyszerű.
  


Fő összetevők:

·         Nincs benne semmiféle tartósítószer!

·         Banán – a tégely negyedét friss banán tölti ki. Remekül puhítja és hidratálja a hajat! Gyakran használunk nagy mennyiségű gyümölcslevet, de ez most a gyümölcs maga.

·         A szegfűborsot, a szegfűszeget és a csillagánizst 10 percig forraljuk, így nagyszerű fejbőrtisztító főzetet kapunk.

·         6% kupuazu- és kakaóvaj – a kupuazu a lanolin növényi helyettesítője; azért használtuk, hogy ez a termékünk is vegán legyen. Ezek a vajak a puhaságot segítik elő. Egy kis mennyiség megmarad belőlük a hajszálakon, ami remek kondicionáló hatást eredményez.

·         A 15%-nyi növényi glicerin a hajon marad és bejuttatja a nedvességet a hajszálakba.

·         A fehérjében gazdag szójalecitin erősíti a hajszálakat.

·         A termékben levő parfümöt rózsaolajból, feketeribizli-kivonatból, borókabogyó-olajból, kakukkfűolajból és rozmaringolajból kevertük ki – amellett, hogy illatosak, jót tesznek a fejbőrnek is!


7.490 Ft/ 240g

Vegán




Happy Happy Joy Joy hajkondicionáló 

Ez a kondicionáló sűrű és intenzív hidratáló hatású, mégsem nehezíti el a hajszálakat.
Fantasztikus párost alkot a Blousey samponnal, a festett, száraz hajúak nagy örömére, de bármilyen más samponunkhoz is passzol. 




Fő alkotóelemek:

·         A rózsavíz és a narancsvirág-víz szebbé teszi a hajat.

·         A mandulatej hidratál és erősíti a hajszálakat.

·         A jojobaolaj hidratál és fényt ad.

·         A grapefruit- és lime-olaj frissít és fényt ad.

·         Illatát narancsvirág-kivonat, rózsafaolaj, rózsaolaj és grapefruitolaj adja.

 
 


3.790 Ft / 100g

7.590 Ft/ 250g

Vegán



Fair Trade Honey sampon 

Tartósítószer-mentes! S amint a címkén is olvasható, remek, új sampon, amely fair trade mézzel készül.
Ha olyan területen élsz, ahol kemény a víz, akkor a vízben levő kalcium lerakódhat és károsodást okozhat a hajszálakon. Ez a sampon a kemény vízhez igazodó, tökéletesen kiegyensúlyozott összetételével remekül puhítja és tisztítja a hajat. A méz a legtöbb hajtípushoz illik, ezért ez egy nagyszerű, hidratáló sampon, szinte mindenki számára.



Főbb összetevők:

·         Méz – remekül hidratál és fényt, csillogást ad.

·         A lenmag pompásan kondicionálja és hidratálja a hajat.

·         A napraforgó lecitin nagyon hasonló ahhoz, amit szójából lehet előállítani, de most valami újat szerettünk volna használni.

·         A muskátli illata a mézére emlékeztet, ezért remekül illik az összetevőkhöz. Illatosítja a hajat és kiegyensúlyozza a fejbőrt.



Számos fair trade szervezetet támogatunk azáltal, hogy ilyen sok mézet használunk ennek a samponnak a készítéséhez.


A következő bejegyzésemben még 4 termékről fogok írni nektek. Eddig hogy tetszik? :-)


Szép vasárnapot!



Marcsi 




2 megjegyzés:

Bogi Vrg írta...[Válasz erre...]

Mind nagyon jól néz ki és nagyon jól hangzik! Mostanában tök fura a hajam, kezdenem kéne valamit vele, de először is sampont váltok, ez a mostani nem jó.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Majd még nézz vissza, jön még egy adag jóság ;) :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)