Recent Posts

2013. január 31., csütörtök

Új hajápoló termékek a Lushtól II.

Sziasztok!
Az előző bejegyzésemben írtam az új Lush hajápolási termékekről Itt, és ígértem hogy folytatom. Így hát ebben a postban is erről lesz szó (következő már nem lesz) :-)



Roots fejbőrápoló krém


A készítmény célja kifejezetten az, hogy a fejbőrt egészségessé tegye és jó állapotban tartsa. A Rootsot mindenkinek ajánljuk, aki szeretne új életet adni a fejbőrének. A krém a hajgyökerekre hat, erősíti a hajszálakat és gyönyörű fényt ad. A finom hajat dúsabb hatásúvá teszi. Szuper bizsergető és hűs érzést nyújt – ez a mentakivonatnak, valamint a borsmentából és fodormentából nyert olajoknak köszönhető, amelyek serkentik a hajtövet és a szőrtüszőt. Az extra élénkítő hatás kedvéért van benne még egy kis extra mentol is. Segít megtartani a hajszálakat, ameddig csak lehetséges, és véd az agresszív tesztoszteron ellen, mert ez a hormon a haj idő előtti kihullását okozhatja. Mark mindemellett még édesnarancs-olajat és neroliolajat is adott az összetételhez, hogy mindenki, aki használja a krémet, jó formában érezze önmagát éppúgy, mint a hajzatát. 




Fő összetevők:

·         Friss mentafőzet – mélyen serkenti a hajhagymákat, és ezáltal segít megelőzni a hajhullást.

·         Csalánkivonat – élénkíti a fejbőrt és támogatja egészségét.

·         A méz puhítja a hajszálakat, de nem annyira, hogy haj elnehezülve lógni kezdjen.

·         Az extra szűz olívaolaj erősíti és kondicionálja a hajszálakat.

·         Az édesnarancsból és neroliból kevert illat jókedvre hangol és elégedettséggel tölt el önmagaddal és a hajaddal kapcsolatban. A csalánkivonat a fejbőr egészségét szolgálja, ezenkívül tisztít és fényt ad.


Vegán 4250  Ft/ 225g   



    Seaspray hajpermet
S
A A Sea Sprayt sokféleképpen lehet használni arra, hogy tartást és formát adjon a hajnak. Alkalmazható hajszárítás előtt, vagy a száraz hajra is, hogy előcsalogassuk a „tengeri hullámokat”. Fényt ad a hajnak és nagyszerű illata van.


 
Fő összetevők:

·         70% tengervíz és tengeri só, a dúsabb hatás elérése érdekében.

·         10% hajpuhító növényi glicerin (ez jó sok egy hajformázó termékhez képest).


   4250 Ft/100g  Vegán

   


   Shine So Bright hajvégápoló balzsam



 
   
     
1.890 Ft/ 10g

Vegán

Ez a balzsam átváltoztatja a szétvált hajvégeket és felragyogtatja a hajad. Erősítő hatású összetevőkkel hozza rendbe a hajszálakat, amelyeknek vége szétválásra hajlamos. 

Fő összetevők:
·         Rengeteg olívaolaj, mely erősíti a hajat.

·         Fair trade kókuszolaj – kondicionál és fényt ad.
·         A friss tojás segít rendbehozni a szétvált hajvégeket.
·         Ugyanaz az illat, mint a Sea Sprayben: narancsvirág-kivonat, grapefruit, neroli és rózsafa (jó kedvre hangol és többlet értéket ad a terméknek).


 

   Superbalm fejbőrápoló

    4.990 Ft/ 45g
    Vegán

    Van korpásodás, és vannak komoly fejbőr-problémák; korpa, viszketés, ekcéma és seborrheás dermatitisz. Amikor a fejbőrön lehámló, pikkelyszerű réteg képződik, ami nem távolítható el hajmosással, vagy a hajszálak csomóban jönnek ki úgy, hogy a hajtövekhez a fejbőrből származó hámszövet-darabkák kapcsolódnak – na akkor van szükség a Superbalmra. 



    Ez az Ultrabalmon alapuló készítmény olyasfajta balzsam, amilyet Mark használt annak idején a hajkezelések során a kipirosodott fejbőr, az ekcéma, a dermatitisz és a korpásodás tüneteinek enyhítésére. Azt ajánljuk, hogy akinek problémás, száraz a fejbőre, masszírozza át egy kevés Superbalmmal, majd mossa ki. A hajmosás után visszamaradó mennyiség is elég, hogy puhítsa és nyugtassa a fejbőrt.


    Fő összetevők:
·         A kókuszolaj és a kandelillaviasz nyugtatja a bőrt és hidratál.
·         A szalicilsav természetesen képződik a réti legyezőfűben. Felpuhítja a hajszálak között levő törmeléket, igazi nagytakarítást rendez. Eléggé megpuhítja az elhalt hámsejteket ahhoz, hogy azok hajmosással eltávolíthatóvá váljanak.
·         A kék kamillaolaj csökkenti az irritációt (a balzsam a kamillaolajtól halványkék színű).
·         A levendulaolaj kitűnő hatással van az ekcémára, a psoriasisra, a korpásodásra, s emellett általános hajtonikként is remek.





   Hogy tetszenek nektek? Szerintem nagyon jól hangzanak :-)


    Marcsi


6 megjegyzés:

mdollasnails írta...[Válasz erre...]

passzolom oket:)
egy ève màr szilikonmentes cuccokat nyomok a hajamra:D szoval nme hiszem,hogy most fogok vàltani

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Hát akkor semmiképp ;) :)

Bogi Vrg írta...[Válasz erre...]

Imádom a csomagolásukat, a többiről sajnos még nem tudok nyilatkozni :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

:) Már ez is valami

hkorinna írta...[Válasz erre...]

Nagyon szimpik a leírás alapján, csak ne lennének ilyen drágák.. Most legjobban a Balea Med samponja vált be, kemény 400 Ft-ért! :) Ez a hajvégápoló balzsam viszont olyan jól hangzik! Talán majd ha elfogy a mostanim! :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Hát igen, az áruk egy csöppecskét húzós :(

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)