Recent Posts

2013. január 3., csütörtök

Decemberi Pixibox

Sziasztok!
Kicsit megcsúszva írom ezt a bejegyzést, ugyanis technikai okok miatt hozzám kicsit később érkezett meg a Pixibox.
Ez az első Pixim, mert az előzőt nem mertem bevállalni, viszont a decemberit már csak önmagam karácsonyi ajándékaként is megrendeltem :-)
Elnézést szeretnék kérni, de az első 4 kép telefonnal készült, mert nem vittem haza magammal a fényképezőt a téli szünetre, és ide vissza Egerbe pedig már a Pixi dobozt nem hoztam magammal.












Amikor megtudtam hogy 2 L'occitane termék is lesz benne nagyon megörültem, mert kedvelem a márka termékeit. Az Orly lakknak is roppant módon örültem, mert sok jót hallottam már róluk, és egy ideje terveztem is már hogy vásárolok egy lakkot tőlük. A Clinique korrektornak is nagyon örültem, mert egyrészt elfogyott a korrektorom, másrészt pedig mert ezt a márkát is nagyon szeretem :-) A Gucci parfüm minta szintén ínyemre volt, mert nem ismertem ezt az illatot, és szeretek szaglászni, ismerkedni új illatokkal. És nem véletlenül hagytam a végére a Travalot... Nos, ez az egy dolog volt ami annyira nem mozgatta meg a fantáziámat, mert mindenhol tartok magamnál minimum 2 parfümöt (otthon is, Egerben is, stb.), a táskámban sem hordok mert amikor reggelente beparfümözöm magam az szinte egész napra elegendő számomra, és repülni sem repkedek, szóval annyira nem találom szükségesnek a portámra. Viszont! Nem tagadom hogy hasznos kis dolog tud lenni, és bármikor jól jöhet. Így tehát nem árt, ha van :-) ( na és persze azért már töltöttem is bele egy kis parfümöt :P )






Nos be kell hogy valljam, jobban örültem volna egy 5 milis mintának, mint amit a Douglas Box-hoz is adtak, mert az számomra "értékesebb" mint ez a pici fújókás minta.


(az ugyebár így nézett ki, és 5 milis volt)


De semmi gond, mert ennek a mintának is nagyon örültem :-) Az illat első fújásra nem jött be, de kb 20 perc elteltével már finomabb volt és tetszett akkor már. Nem az én illatom, mert inkább az édesebb, gyümölcsös illatokat kedvelem, de ettől függetlenül tetszik. Ez a Gucci parfüm egyébként orientális-virágos illat. 
A 30 ml-es kiszerelés 16 900 Ft-ba kerül.




Nagyon nagyon örültem ennek a kézkrémnek, mert gondolkodtam rajta már korábban is hogy megvásároljam-e, de kissé borsos ára miatt mégsem tettem. Ez egy 10 milis kiszerelés. Csodásan puhává teszi a kezeimet, gyorsan beszívódik, és sokáig puhák tőle a kacsóim. Az illata finom krémes, és tele van mindenféle szuper összetevőkkel, mint pl 20% shea vaj tartalom, méz és mandula kivonat, E-vitamin. A 30 ml-es kiszerelés 1990 Ft, a 150 ml-es pedig 6290 Ft.




35 ml-es  L'occitane tusfürdő. Tisztító növényi alapokat és természetes kopra és cukor összetevőket tartalmaz. Revitalizáló formulája a bőrt selymesen tisztává és a menta, fenyőmag és rozmaring aromájával érzékien illatossá varázsolja. Kellemes friss illata van, viszont sajnos tusolás után csak icipicit éreztem a bőrömön. Viszont puha lett tőle. 
A 250 ml-es változata 3990 Ft-ba kerül.




5,3 ml-es kiszerlésű Orly körömlakk. Nos, ez egy olyan "szín" ami önmagában nem sokat mutat meg hiszen csak csillámokból áll. Írni fogok majd egy bővebb tesztet róla :-) Viszont nagyon meg vagyok elégedve a lakk teljesítményével. A 18 ml-es kiszerelés 1890 Ft-tól kapható.


  

Clinique korrektor. Azonnal enyhíti az apró ráncokat és vonalakat. Fényvisszaverő optikai hatóanyagai halványítják az árnyékokat. A lágy, krémes összetétel puha ecseten folyik át, mely precíz felvitelt tesz lehetővé. 
Bevallom még nem próbáltam ki, de lesz majd teszt róla :-)
Ajánlott fogyasztói ára 6000 Ft.






És végezetül a Travalo. Nagyon szép, szuperül működik, nagyon egyszerű parfümöt pumpálni vele. A Marionnaud-os ára 4590 Ft. 


Összességében abszolút meg vagyok elégedve a csomag tartalmával :-) És remélem hogy mindig ennyire jó dolgok lesznek benne, soha rosszabb. 


Ti mit szóltok hozzá lányok, nektek hogy tetszik a tartalom? Következőleg meg fogjátok rendelni? 



Szép estét kívánok! :-) 



Marcsi 


 

9 megjegyzés:

Kátya írta...[Válasz erre...]

Boldog új évet , Csajos! :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Boldog új évet kívánok neked is Kátya! :)) Puszi

Bogi Vrg írta...[Válasz erre...]

Még nem rendeltem, de majd meglátjuk :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Néha néha szerintem érdemes :)

Aviana Rahl írta...[Válasz erre...]

hűha :) én nem terveztem, hogy csatlakozok ehhez a kezdeményezéshez, de ebben most jó kis cuccok voltak, azt el kell ismerni ;)

Ápold okosabban.. írta...[Válasz erre...]

Uhhh ebbe valóban jó dolgok voltak most!

Más: megjött a kommented, csak nem akartam nyilvánossá tenni a címedet,így nem aktiváltam :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Evelin: Bizony ám! :))

* Smink és más: Sejtettem :) És így utólag ahogy elolvastam a kommenteket nálad, meg is bántam hogy kiírtam, de azt gondoltam elsőre hogy oda kell írni :D Hülye vagyok :P

Ápold okosabban.. írta...[Válasz erre...]

he-he dehogyis....a lényeg, h megvan, és tudom, h olvasol/tál, szóval teljesen oksi:-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Igen :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)