Recent Posts

2012. október 28., vasárnap

The Body Shop - Chocomania testvaj

Sziasztok!
Nagyon szeretem a The Body Shop termékeit, na és mióta kijött a Chocomania "család" azóta nagyon birizgálta az orromat a Chocomanias testvaj. Főleg azért is, mert a testápolóját már megvásároltam és abszolút szerelem volt. 
Csupa jót hallottam a The Body Shopos testvajakról, és hiába van sok TBS termékem, testvajam még nem volt tőlük és nem is próbáltam még sosem. Így mindenképp testvajjal szerettem volna megajándékozni magam, és mivel itt az ősz és lassan a tél, nem szerettem volna gyümölcsös illatot választani (pedig egyébként imádom őket), hanem valami "meleg" illatra vágytam. No és végül így került a választás a Chocomanias testvajra. De persze azért végig szaglásztam még jó pár illatot, és 1-2 kivétellel mindegyik isteni finom volt *.* Előre "félek" is, mert november 7-től kerül a TBS üzletekbe a karácsonyi limitált kiadás, amelyben testvajak, ajakbalzsamok, szappanok, stb., lesznek. Amik akár önmagukban vagy pedig karácsonyi díszcsomagolásban lesznek megvásárolhatóak. Ezek a termékek majd a vanília, áfonya és gyömbér illatok köré fognak épülni. Szóval nem is tudom hogy igyekezzek-e majd távol tartani magam az üzlettől, vagy pedig engedjek majd a kísértésnek :-)


A gyömbéres család


És az áfonyás



A kis kitekintőm után pedig következzen ténylegesen a Chocomania testvaj.



Ajándékba kaptam egy brazil diós testvaj mintát








Nagyon pozitívnak tartom azt hogy így be vannak fóliázva a testvajak, hiszen így biztos lehetek abban hogy senki nem nyúlt bele az általam választott termékbe.




Számomra nagyon fontos a csomagolás is. Hogy jó érzés legyen csak ránézni is a termékre. Egy sötétbarna, masszív tégelyben van maga a testvaj, utalván a csokira :-)


Maga a benne lévő testvaj is barna színű, mintha csak csoki krém lenne benne




Az illata mennyei csokis! Sokszor csak előkapom és szaglászom perceken át, már-már illatterápiaként is funkcionál nálam :D Az állaga a nevéhez hűen valóban vaj állagú, és a bőr melegével találkozva kezd puhább és kenhetőbb lenni. Határozottan könnyedén tudom eloszlatni a bőrömön. És mivel ilyen könnyedén oszlatható, így kevés is elég belőle. De nem csak az oszlathatósága miatt, hanem egyébként is. 1-2 perc alatt teljesen beszívódott, nem hagyott nyomot maga után. Azonnal puha, sima voltam tőle, és ez a hatás nagyon sokáig jelen volt. Így nálam tulajdonképpen abszolút érvényben van a 48 órás hidratáltság érzete. Pedig elsőre természetesen megmosolyogtam azt a 48 órás feliratot a tégelyen. Az illata is tartós, kb. 4-5 órán át éreztem magamon :-) 

Olvastam több véleményt is ezzel a termékkel kapcsolatban, és természetesen nem mindenki vélekedett úgy mint én. De ez bőrtípustól is függ.

Az összetevők alapján is szimpatikus: a listán a második helyen a shea vaj áll. Továbbá megtalálható még benne a méz, kakaó vaj, kókusz olaj, és ráadásul nincsenek benne különböző parabének.

Tény hogy nem olcsó, 200 ml 4890 Ft-ba kerül. Viszont mivel kevés mennyiség is szuperül végzi nálam a dolgát, így sokáig ki fog tartani. Ergó minden tekintetben megérte/megéri az árát :-) Tartós és hatásos.


És ha már Body Shop: Lányok, ha van kint Angliában ismerősötök, érdemes megkérni őket hogy vásároljon be nektek a Body Shopban, mert szuper akciók vannak most! Tusfürdők 2 fontért (700 Ft), testvajak 6,50 fontért (2200 Ft), parfümök, mini csomagok, stb. Felháborítóan jó árak :-) Itthon miért nincs ilyen jó akció? :( Én már ráállítottam anyukámat hogy miket vegyen nekem :) Itt tudjátok csekkolni az akcióban lévő termékeket.


Szeretitek a TBS testvajait, vagy próbáltátok már a Chocomanias változatot? 



Marcsi 


 

8 megjegyzés:

Kátya írta...[Válasz erre...]

Jól hangzik. Ez a testvaj méretében különbözik a Dm-ben kapható nem BS testvajtól (szerintem tudod melyikre gondolok)? Lehet hogy buta kérdés, de én még nem jutottam el BS boltba, így nem tudhatom.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Az az igazság hogy nem vagyok jártas a DM-es testvajakban :$ Ritkán vásárolok már ott, vagy akár a Rossmannban. Ez 200 milis, de van belőle 50 milis kiszerelés is.
De ha a szemem és az emlékezetem nem csal, akkor a drogériás márkák között is található bőven 200 milis testvaj :)

Nóra K. írta...[Válasz erre...]

Nagyon jól hangzanak, bár nekem inkább a gyümölcsös illatok jönnek be, mint a csokisak. Nem szokott rád törni a gondolat hogy megkóstolod :D Olyan finom illata lehet.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nem :D Inkább csak rám tör a csoki evési vágy :)

Kátya írta...[Válasz erre...]

Ha legközelebb nagyváros közelébe érek megnézem a Dm-es kiszerelést, aztán majd meglátom hogy honnan vásárolok be. Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! :D
/És boldog Halloween-t! Muhahahahha :D:D/

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Óh... Alap hogy válaszoltam csajszi! Szép napot! :)

Unknown írta...[Válasz erre...]

Én most ismerkedtem meg nem rég ezzel a testvajjal,és itt kint tényleg nagyon jó akciók szoktak lenni.Imádom ezt a családot:)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nem csodálom! :))

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)