Recent Posts

2012. szeptember 18., kedd

Sensodyne Repair & Protect

Nem, nem szeretnélek fogkrém tesztekkel bombázni titeket, viszont ezzel az egy termékkel kivételt teszek. Mégpedig azért mert hátha küzd valaki hasonló gondokkal mint én, és neki talán hasznos lehet ez a post.
Bő 1,5 évvel ezelőtt a sátoraljaújhelyi kalandparkban bobozás közben baleset ért, és több fogamból is letörtek kisebb darabok (amellett hogy eltört az állkapcsom). Meggyőző volt nagyon a Sensodyne egyik rekláma, amiben a Repair&Protect fogkrémüket ajánlották, amely beépül a fogak repedéseibe illetve helyre állítja a fogak érzékeny területeit.









A törések miatt sokszor éreztem fájdalmat, nyilalást a fogamban amikor épp túl meleg, túl hideg, túl fűszeres ételeket, italokat fogyasztottam. 
Nagyon nagy reményt fűztem ehhez a fogkrémhez, és bizakodtam hogy ez majd segíteni fog nekem. 


 A nagyobb képekért katt a fotókra :-)




2-3 hónapja használom már ezt a fogkrémet, így már kialakult egy konkrét véleményem róla.
Számomra abszolút hatásosnak bizonyult. Már 1 hét után azt tapasztaltam, hogy nincs fájdalmam se a fűszeres ízekkor, se hideg és se meleg ital vagy étel fogyasztásakor.
Az első 1-2 hétben amikor fogat mostam vele, mindig egy meleg érzést tapasztaltam a fogaimban a terméktől. Gondolom akkor kezdett el beépülni a fogakba :-)
Az íze is abszolút kellemes mentolos, és hosszan tartó friss leheletet biztosít. És azóta sincsenek fájdalmaim, hála az égnek. 
Az ára egy kicsit húzósnak mondható, 1500 Ft (Tescókban legalábbis) viszont úgy gondolom hogy minden forintját megéri.


Nekem tehát hatásosnak bizonyult, és aki hasonló problémákkal küzd mint én, nekik azt tudom mondani hogy egy próbát mindenképp megér :-)

Próbálta már közületek valaki? Kíváncsi vagyok nagyon a tapasztalatokra.




Marcsi



 



12 megjegyzés:

Rami írta...[Válasz erre...]

ma nagyon egy rugóra jár az agyunk,hasonló témáról időzítettem bejegyzést.

Eni írta...[Válasz erre...]

Ki fogom próbálni! :)

mrs__kovacs írta...[Válasz erre...]

Nem próbáltam, de lehet, hogy nem ártana, mert nekem is van fogam, amiből letört, illetve éjjel csikorgatom elvileg a fogaimat, és csiszolódnak :S
Arra is jó lehet akkor nem?

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Rami: Hoppácska :)

* Eni: Remélem neked is beválik majd! :)

* CRaPTRaSH: Szerintem igen, de ezt csak én mondom! De ami a legbiztosabb: ártani nem fog, sőt! :)

Kátya írta...[Válasz erre...]

Én nem tudom hogy hoztad össze ezt a mai napot, ma fogkrémről írsz, nekem meg holnap kell fogdokihoz mennem. Na kész vagyok teljesen.:D Ezt a fogkrémet mindenképpen kipróbálom, nekem is érzékeny egy ideje a fogam (mint utóbb rájöttem ez a töménytelen jégkrémnek köszönhető, amit két nap alatt kajáltam be- puff neki, jól megjártam:)).

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Hogy lehet enni annyi jégkrémet hogy bajod legyen belőle? :) Nekem legalábbis sosem volt még attól bajom, hiába faltam be akár egy litert is :D

Rengeteg véletlen (vagy nem véletlen) van a világban :)

Névtelen írta...[Válasz erre...]

Fogorvos a férjem:) és mi is ezt használjuk, meg ritkán a Paradontaxot (csak én nem szeretem a sós ízét). Tényleg nagyon jó fogkrém, mindenkinek ajánlom:)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Köszönöm a megerősítést! ;)

hkorinna írta...[Válasz erre...]

Pont tegnap voltam fogorvosnál! :) Én eddig Elmexet használtam, pont azért, mert az is visszaépíti a fogállományt, de sajnos nem sokat segített. Most egy sima mezei fogkrémet használok, de lehet, hogy teszek ezzel is egy próbát! Köszi a tippet! :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szerintem mindenképp próbáld meg! :)

Bogi Vrg írta...[Válasz erre...]

Én Elmexet használok, nekem bevált. De nemrég ezt is ajánlották. Nekem egy kis zománcom pattant le pár éve, amikor teljesen kétségbeestem, mi lesz és átálltam az Elmexre. Azóta sincs semmi probléma vele (lekopogom) :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Az a lényeg! :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)