Recent Posts

2012. szeptember 9., vasárnap

Lush-Smink rögzítő áttetsző arcpúder

Amikor először megláttam ezt a terméket, rögtön az volt az első kérdésem az üzletben, hogy ez vajon kibírja az arc izzadását is? Mert akkoriban nagy melegek voltak még, és nagyon érdekelt hogy vajon hogyan teljesít ez a termék...








A jojoba olajnak köszönhetően finoman hidratálja és puhítja a bőröm. Nagyon kellemes textúrája van a terméknek.
Jelentem, nálam nem bírta ki az izzadást sajnos. Viszont most, hogy már nincsenek olyan nagy melegek, minden bizonnyal sokkal jobban fog teljesíteni, hiszen már nem fogok izzadni (remélhetőleg).
Amit viszont mindenképp meg szeretnék említeni, az az hogy az orromnál remekül felszívta a bőröm zsírosságát. Nagyon meglepődtem rajta, mert szinte egy fél napot kibírt, hogy ne kelljen újrapúderezni. És az én orrom elég könnyen zsírosodik a nagy melegekben, és úgy egyébként is sajnos.






 Egy ici picit látszik csak a púder (középen a kézfejemen kentem fel)


Egyszerű, áttetsző, ultrafinom, fényvisszaverő púder, mely minden bőrtípushoz illik. Használhatod az alapozó fölé, hogy rögzítsd és csillogásmentes fedőréteggel tedd teljessé a sminket, de ez a púder önmagában is alkalmazható a bőr színének egyenletessé, természetes árnyalatúvá tételére. Ha felviszed a felső szemhéjadra, megakadályozhatod, hogy a szemhéjtus megfolyjon. Nem szárítja ki a bőrt, mivel rengeteg bőrpuhító jojobaolajat tartalmaz, ami nagyon simán viszi fel a pigmenteket a bőrre. A jojobaolaj emellett kiváló bőrtápláló, és remek védőréteget képez az arcod és a külvilág között. A púderalap, mely nem tartalmaz sem ásványolajat, sem tartósítószert, nem irritálja a bőrt és nagyon simán oszlatja el a színanyagokat a bőr felületén.

Így használd:


A púdert száraz bőrre vidd fel. Várd meg, amíg az arckrémed teljesen beivódik és a krémárnyalód megszárad, csak utána kezdj el púderezni.
Amikor a púder már az ecseten van, ütögesd le róla a fölösleget. Az orrodtól kifelé haladva, egyenletesen vidd fel a púdert. Addig púderezd magad, amíg a fedés megfelelő nem lesz.
Önmagában használva is természetes hatást nyújt.

Összetevők: Talc, Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Mica, Iron Oxides, CI77947

8 g - 4490 Ft

Mit szóltok hozzá? Hogy tetszik? 




Marcsi




2 megjegyzés:

Bogi Vrg írta...[Válasz erre...]

Nagyon "guszta"! Biztos jó lehet!

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nem rossz ;) :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)