Recent Posts

2012. szeptember 22., szombat

Lush - Fényvisszaverő hatású bőrszínező

Sziasztok!
Akik érdeklődnek a Lush újdonságai iránt ők most örülni fognak, mert egy újabb terméküket mutatom most be. Akik viszont már nagyon unják a Lush-os bejegyzéseimet, ők is örülni fognak, mert egy darabig ez lesz az utolsó, legalábbis ami a smink termékeiket illeti :-)

A mai postban a "Légy fiatal" elnevezésű bőrszínezőt fogom megmutatni nektek.








A „varázsnarancs” pigmentek fényvisszaverőként működnek, s ennek köszönhetően a bőr ragyogó lesz és fiatalabbnak tűnik. Sokféleképpen használható – kihangsúlyozhatod vele a homlokcsontod és a szemhéjad, hogy a szemed igazán nagynak tűnjön; az arccsonton alkalmazva fiatalos ragyogást ad; a szem alatt minimálisra csökkenti a sötét karikákat; a dekoltázson pedig egyszerűen szexi.

Így használd:

Keverd el kedvenc arckrémeddel vagy krémárnyalóddal. Ha fényesebb bőrtónusra vágysz, akkor vigyél fel egy vékony réteget az arckrém és a krémárnyaló közé.
Használd a terméket a szemöldökcsontra, az arccsontra, a szemhéjra, a felső ajakívre vagy a kulcscsontra. Visszaveri a fényt és ragyogóvá teszi a bőrt.
A szem alá fölvive eltünteti a sötét karikákat.

Összetevők: Oatmeal Decoction (Avena sativa), Orange Flower Water (Citrus Aurantium amara), Almond Oil (Prunus dulcis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Glycerine, Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Titanium Dioxide, Stearic Acid, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, CI77019, Methylparaben, Propylparaben









Picit vastagabban kentem fel, hogy jobban látszódjon


Jól látható a fényvisszaverő hatás



Könnyű felvinni, és dolgozni vele. Nagyon szép, természetes fényt ad mindenhol (arccsont, homlokcsont, stb.) A szemhéjon és a szem alatt is kiválóan használható. Nagyobbnak és frissebbnek tűnik tőle a szem.
Én legtöbbször a szem alatti sötétebb karikákra használom, amikor épp keveset sikerült csak aludnom.

Nagyon sokáig elegendő ez a mennyiség ami a tégelyben található, és így az ára is korrekt, 4490 Ft (20 g)



Szép hétvégét kívánok nektek! :-)




Marcsi




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)