Recent Posts

2012. augusztus 8., szerda

Vendégül látott a Lush...

...pontosabban az egyik Lush üzlet. Mégpedig a budapesti Árkádban. E-mailben kerestek meg még a múlt héten, és gyorsan meg is beszéltünk egy megfelelő időpontot. 
Rengeteg kellemes pillanat ért az üzletben, és szeretném ezeket elmesélni nektek :-)

Amint megérkeztem én is, és Zsuzsi is (ő látott vendégül), rögtön meginvitált egy kézmosásra  hiszen mindketten BKV-val érkeztünk, és ugye mint ismerjük a járműveiket, áldásos tud lenni egy kézmosás...
Nekem már ez egy nagyon kedves és pozitív gesztus volt! Hab a tortán, hogy pont a kedvenc szappanommal moshattam kezet, Honey I Washed The Kids :-))
Zsuzsi nagyon kedves és közvetlen volt velem -ahogyan az eladó lányok és az üzletvezető is- és hamar el is kezdtünk beszélgetni az új termékekről. 

A színfejtő játék kerekéhez érkeztünk, amit meg kellett forgatni és rögtön kiválasztani 3 színt, ami abban a pillanatban épp nagyon vonzza a tekintetemet. A színek a színhangulatomat fejtik meg. Az árnyalatokhoz különböző szavak kapcsolódnak, amelyek feltárják a pillanatnyi lelkiállapotát az ember lányának.  "Viseld ma ezeket a színeket, és összhangban leszel a világgal!"




Ez egy vadonatúj módszer, amellyel bármelyik pillanatban megállapíthatod, milyen színű kozmetikumok illenek a legjobban pszichológiai igényeidhez.
A termékcsalád krémrúzsokból, szemhéjtusokból, valamint szemhéjfestékekből áll, és nem arra való, hogy a nők az évszaknak megfelelően sminkeljenek, vagy alkalmazkodjanak valaki másnak az elképzeléséhez arról, hogy mi a divatos. Ha ugyanis így tesznek, akkor figyelmen kívül hagyják saját, személyes igényeiket. A Színhangulatok módszerének lényege, hogy olyan színeket viselj, amelyeket neked találtak ki – te választod a színeket és a hozzájuk kapcsolódó szavakat, mondatokat, mint például: Magabiztos”, „Vedd kezedbe az irányítást, „Elbűvölő”. Ezek az adott pillanatban jelentéssel bírnak a számodra, megfelelnek a lelki szükségleteidnek, s a színek viselésével át is tudod venni ezeket az értékeket. A szuggesztió ereje a lényeg – ha hiszel benne, máris elkezdesz egy bizonyos módon viselkedni.


Így nézett ki a kerék, és bennük a színek amik közül választani lehetett


Kétszer is pörgöttem, de csak kb. 10 perc elteltével. Hiszen sűrűn, akár percenként is változhat az ember hangulata


Ezeket a szavakat "pörgettem ki" első és második körben


A három választott szín lehet krémrúzs, szemhéjtus, krémes szemhéjfesték. A választék pedig 30 termékből áll. Választhatsz egyet-egyet minden fajtából, de akár három szemhéjtust is. Nem kell mindet egyszerre viselned, de együtt is használhatók. Nagyon izgalmas még benne hogy a színeket keverni is lehet. Én is kevergettem őket az üzletben és nagyon szuper kis szín jött össze az ajkamra :-)

Bevallom, nem hittem ebben az egész pörgetősdiben. Viszont amikor kipörgettem a színeket-szavakat, nagyon meglepődtem hogy abszolút stimmeltek önmagammal. Ekkor rögtön rá is kérdeztem Zsuzsuinál, hogy ez mégis hogyan lehet?!? Puszta véletlen vagy mágia, vagy mi a szösz? :D Zsuzsi pedig elárulta "a nagy titkot":  a szavak listájának kialakításán a Lush együtt dolgozott Lady Helen Kennedyvel, az elismert viselkedésterapeutával, akinek a szakterülete az emberek magatartásának és attitűdjeinek megváltoztatása. 


Rengeteg színben pompázó újdonságok


Bármit kipróbálhattam az üzletben, amit csak szerettem volna. Parfümöket, szappanokat, fürdőgolyókat (lavór vízben) tesztelgettem, szaglászgattam és próbálgattam ki. A próbálgatások közepette az üzletvezető meglepett egy bögre finom narancsos teával, ami jól is jött épp nagyon mert szárazra beszéltem a torkom. Faggattam kicsit Zsuzsit mindenről ami épp eszembe jutott. 

Nagyon szeretem a Lush-ban hogy bármelyik üzletükbe térek is be, mindig mindenhol nagyon kedvesek! És ez sajnos ma már nagyon ritka! Amikor először jártam Lush-ban, meg is lepődtem ezen a kedvességen...sajnos! (Miért nem lehet minden bolt ilyen??) Nagyon felkészültek, bármiben segítséget nyújtanak és ez nagyon pozitív számomra. 
Úgy éreztem magam ebben a pár órában, amíg az üzletben tartózkodtam, mintha én is a csapat közzé tartoznék, mintha ismernénk egymást és kollégák lennénk. Vagy akár egy kis baráti társaság :-)


Jó hír, hogy nem csak krémrúzsok, szemhéjtusok, krémes szemhéjfestékek érkeztek mint újdonság, hanem további más termékek is, amikről hamarosan írni is fogok majd. 

Végezetül készítettem néhány képet a bolt belsejéről, mert annyira szép színes és vidám :-)) Viszont sajnos illatmintát nem tudok mellékelni, pedig hmmmm... :-) 


 Habfürdők, fürdőgolyók




 Masszázstömbök, testápolók


Ajakápolók és ajakradírok


 Ajándékcsomagok




Szappanok







Henna






 Ők is az újdonságok közzé tartoznak, hamarosan elárulom hogy mik is pontosan ezek a kis kencék :-)



Fontos: Ezt a bejegyzést nem elfogultság, vagy szponzor termékek miatt írtam. Bárki meggyőződhet minden leírt pozitívumról, ha ellátogat a Lush-ba! :-)


Szép napot kívánok mindenkinek!


Marcsi






 

10 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...[Válasz erre...]

óóó, tömör gyönyör volt ez a bejegyzés :$

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Örülök :)))

LittleMucli írta...[Válasz erre...]

Annyira imádom a termékeiket,jajjjj.Meg a filozófiájukat.
Sok mindent próbáltam már tőlük,csak egy bajom van,hogy messze vagyok és a neten tudok rendelni vagy,ha elvétve Pesten járok.

samelike írta...[Válasz erre...]

Annyira sajnálom, hogy a vidéki városokban nem elérhetőek, a képeket nézegetve nagyon el tudnék merülni a termékekben/illatokban. Szuper lehetett, ha jól sejtem akkor várható még több bejegyzés a témában. Nagyon kíváncsi leszek neked mik is lettek a befutók, miket próbáltál ki. Köszi a bejegyzésed! :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* LittleMucli: Én is nagyon szeretem a filozófiájukat, kifejezetten! :)


* Samelike: Igen, várhatóak még bejegyzések Lush-os témában ;) Viszont ha van kedved, nézegesd meg a korábbi Lush-os postjaimat, mert már vannak nagy kedvenceim! :)) Egyébként szerintem idővel fognak ők majd terjeszkedni nagyobb "vidéki" városokba.(de nem szeretem ezt a kifejezést...)

Fanni írta...[Válasz erre...]

Ó te szerencsés :)

Ápold okosabban.. írta...[Válasz erre...]

ÓÓÓÓÓ szinte érzem az illatot!
Nagyon jó kis bejegyzés volt, köszi:-)!

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Örülök nagyon, hogy tetszett! :))

hkorinna írta...[Válasz erre...]

Nagyon hasznos bejegyzés volt, köszi! Én is imádom a Lush termékeket! :) Indult nálam egy nyereményjáték, ha gondolod nézzél be: http://lookfancy.blogspot.hu/2012/08/the-road-so-far-es-egy-kis.html

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Köszi! :) Sok jelentkezőt kívánok a nyereményjátékhoz! :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)