Recent Posts

2012. augusztus 16., csütörtök

Státusz szimbólumok???

... A fricska az egészben hogy a képeken szereplő dolgokat én is nagyon szeretem, és van amelyiket viselem is, illetve fogyasztom :-)



Vöslauer vizek

Evian vizek


Macaron


 Oreo


Starbucks 


Pl. Leroy, de akár a Symbol


YSL Arty Ringek


Heaven Luxury Store


MK órák



A képek mögött nincs semmi alantas gondolat. Semmi kötözködés, semmi! :-) Csupán több helyen ezt vettem észre... De nincs is ezzel semmi baj, hiszen finom dolgok, és szépen kidolgozott termékek! :-)


Marcsi





17 megjegyzés:

samelike írta...[Válasz erre...]

Én totál lúzer vagyok, mert nekem egyik se mond semmit... ;)
Nem vagy alantas amúgy. :D

hkorinna írta...[Válasz erre...]

Macaront még sose ettem, de mivel mindenki erről beszél, úgy érzem én sem maradhatok ki! Ez az óra pedig olyan gyönyörű! Érdekes mert sose vágytam drága órára, de most már inkább szép és időtálló dolgokra akarok beruházni! :) Amúgy valóban ezeket a dolgokat én is státusz szimbólumoknak érzem!

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Samelike: Köszi ;)

* Hkorinna: Mindenképp érdemes befektetni drágább, de időtállóbb dolgokba :)

kinga írta...[Válasz erre...]

Hát szerintem a macaroon annyit nemér, finomnak finom, de pl. Sugar shopban 200 ft/ db, és nagyságra kb akkora mint egy 100 v 200 ft-os érme, 1 harapás :( Mondjuk állítólag azért drága, mert nehéz elkészíteni, de akkoris!
Ysl gyűrűt biztos nem vennék, mert szerintem ez csak múló divathóbort, ahogy jön, úgy megy, nem hiszem h 2-3 év múlva is meg fogja állni a helyét!
Mk-ba már sokkal inkább érdemes befektetni, én is ezen gondolkozom mostanság :) Neked van, Marcsi, vagy vennél ?
Starbucks meg olyan szerintem hogy alkalmanként oké, de minden nap nem épp pénztárcakímélő ott kávézni, mert egy kávé árán a legtöbb étteremben megebédelek egy napi menüt :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Sikerült sok hónapon át összespórolnom rá :$ Csoda kis műszer :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Min nevetsz? :D

AA-dmin írta...[Válasz erre...]

A tegnapi boncolgató post jó volt a témában, de ez már kicsit semmitmondó lett. Sosem értettem mi lehetne státuszszimbólum a Vöslauerben, minden Spárban kapni. Macaron túlhypolt szar, de nem menő leszólni, Starbucks is elég sok helyen van, kb, mint a Meki, csak más kaját árulnak, Arty ring----tele vele az ebay :-), MK óra....még talán ez betalál.

Én azt tapasztalom, hogy sokan nem is ettek soha még macaront, de azt gondolják, hogy ez valami földöntúli manna, holott csak tele van nyomva ételszinezékkel meg 4 euro 2 helyett...de ettől még nem luxuscikk.

Ápold okosabban.. írta...[Válasz erre...]

he-he, de jól összeszedted..minden ami "trendi":-D
...bár a macaront én imádom hiába "semmi extra" ( amúgy glutén mentes(!) -mandulalisztes- süti)..

E73 bioarcapolas blog írta...[Válasz erre...]


Macaron és macaron között óriási különbség lehet, ettem olyan finomat, hogy nem tudtam eltelni vele, itthon viszont jónevű cukrászdába vettem olyat, h kiköptem, nem bírtam megenni.
Amiért drága az a mandulaliszt és ettől is finom a jó minőségű macaron, plusz a krém amivel összeillesztik őket finom legyen és vékony réteg :D

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Smink és más: Hát igen, tulajdonképpen semmi extra :P

* Bizony van macaron és macaron között különbség sajna. De hát most silány "viccnek" mondjam azt hogy almás pite és almás pite közt is van :D

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Calo(z): Lehet hogy semmitmondó, de a cím végére nem véletlenül tettem kérdőjelet. Ezt nem állítom, hanem kérdezem.
Sok oldalon járok a Facebookon és rengeteg magyar illetve külföldi celebnél látom hogy Starbucks-sal, Vöslauerrel, stb-vel pózolva postolnak képeket. Mellette ott virít az MK és az YSL Arty Ring. Ebből adódóan dobtam most be ezt a postot, mert kíváncsi voltam hogy ki mit reagál és gondol :-)

LittleMucli írta...[Válasz erre...]

MK óra,az tényleg az,nekem is muszáj volt egyet beszereznem :))))
Macaront pedig készítek házilag,bár eléggé macerás,de legalább én csinálom. Itthon állítólag nincs jó macaron,csak Piere Herménél, a franciáknál.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Elvileg igen. Nem tudom...nem kóstoltam még eleget :)

adryenka írta...[Válasz erre...]

Érdekes dolgok ezek. Mondjuk én a Vöslauer helyett Eviant tettem volna be. De amúgy tényleg nagyon érdekes, h mi lesz felkapott, és miért. Sokszor szerintem csak a véletlenen múlik. És ha mindenki azt mondja hogy az nagyon jó, mi is elhisszük. Legalábbis én tuti :P

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Igazad van, az Eviant is be kellett volna tennem (pótlom is)...
Az utolsó mondatodban van valami, legalábbis tényleg sok emberre igaz :)

kinga írta...[Válasz erre...]

Szerintem is egy kicsit a Vöslauer kilóg a sorból, kb 150-200ft, de szerintem pl. az Oreot is betehetted volna :)
De amúgy nagyon igazad van Marcsi, elég megnézni a celebek instagramját, minden 2. képen MK, YSL, Starbucks juice-ok stb.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

220 Ft a 1,5 literes ízesítetlen Vöslauer. (Naturaqua, Nestle, Szentkirályi 109 Ft környékén van). Az ízesített vizük pedig 360 Ft környékén van és csak 0,75-ös. De pl. az ízesített Naturaqua pedig 1,5 literes és 270 Ft körül van. Szóval ha így nézzük, akkor azért egy picit drágácska szerintem :)

Oreot máris beteszem ;)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)