Recent Posts

2012. augusztus 14., kedd

Lush "Szemed fénye" szempillaspirál

Sziasztok!
Nem egy hétköznapi szempillaspirált szeretnék megmutatni nektek, hanem attól kicsit többet. A termék neve "Szemed fénye" - "Eyes Right". És hogy miért is különleges?

A legérzékenyebb szemű nők is nyugodtan használhatnak. Csak egyetlen tartósítószer -metilparabén- van benne (míg a boltokban kapható szempillaspirálok általában 4-et, 6-ot is tartalmaznak), így nem irritálja a szemet. Fő összetevője a búzafű, ami tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, s ennek köszönhetően hatásosan kondicionálja és táplálja a szempillákat. A japán- és a karnaubaviasz a helyén tartja a színanyagot, így a festék akkor sem kenődik el az arcodon, ha elkap az eső vagy edzőterembe mész. Drámai hatás érhető el vele, remekül kihangsúlyozza a szemeket. Azok számára is tökéletes, akiknek érzékeny a szemük és kedves, természetes külsőre vágynak.








Összetevők: Fresh Wheatgrass Infusion (Triticum vulgare), Water (Aqua), Japan Wax (Rhus succedanea), Talc, Carnauba Wax, Stearic Acid, Triethanolamine, PVP, CI77499, Methylparaben 


Szerencsére nem érzékeny a szemem semmire, eddig legalábbis semmi ilyen nem jött elő (le is kopogom!). Így többnyire nem is szoktam megnézni hogy egy spirál milyen összetevőket tartalmaz. Azt viszont tudom, hogy sokak számára ez nagyon fontos tényező, éppen ezért ez egy nagy pozitívum ettől a terméktől. 
Ami nekem nagyon különlegessé teszi ezt a spirált, az az hogy vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Amelyektől táplálva és kondicionálva lesznek a pilláim, és ez nem elhanyagolható tényező. 
Pozitívum még az is, hogy bár vízálló szempillaspirálról beszélünk, de  ez ennél a terméknél mégsem jelenti azt hogy hatalmas küzdelmek árán lehetne csak lemosni (több vízálló spirálnál is tapasztaltam már hogy nehezen mosható le).














Véleményem szerint kellően szétválasztja a szempillákat egymástól. És nem sűrűsödik össze X idő elteltével a festék.
Én a drámai pillákat preferálom, és szerencsére sikerült is elérnem 4-5 áthúzással (bár még mindig a Loreal 4D spirálja nálam a best ez ügyben). Egész nap szépen a helyén mard, nem kenődik el. És mint említettem is, könnyedén el tudjuk távolítani egy smink eltávolító kendővel. 

Ami negatívumot mondani tudok, az az hogy ilyen pici kefét alkottak meg hozzá. Viszont az tény, hogy kicsavarható és ki lehet cserélni. A boltban lehet hozzá (ingyen) hosszabb szárú applikátort kapni. De aki mégsem szánná el magát a cserére, neki mindenképp óvatosan kell spiráloznia, nem lehet gyorsan kapkodva "műszerelni" vele :-) Ez tényleg hátránya sajnos, macerássá teszi a pingálást. 


 Előtte-utána




A termék 5 grammos, ára: 4490 Ft 


Hogy tetszik nektek? Megvásárolnátok?



Szép estét kívánok: Marcsi





10 megjegyzés:

eszter írta...[Válasz erre...]

Nem tudom, engem nem győzött meg - igaz, nem is érzékeny a szemem. Akinek igen, annak ez biztosan jó választás (persze akkor, ha ez tényleg nem irritálja), de a többiek ebben az árkategóriában sokkal jobb spirálokat is megkaphatnak. :)) A Bourjois Volumizer pl. olcsóbb ennél, de szerintem nagyon jó! Marcsi, ha lehetőséged nyílik rá, próbáld ki ;)

hkorinna írta...[Válasz erre...]

Nekem nagyon tetszik a szemeden, de ennyi pénzt valószínűleg nem adnék érte.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Nyuszi: pár 100 év múlva kirpóbálom majd, amint elfogy a már túl sok szempillaspirálom :D :/ Köszi a tippet! :)


* Hkorinna: igen, kissé húzós árban van sajnos.

mrs__kovacs írta...[Válasz erre...]

Annyira tetszenek ezek a termékek, de nem hiszem, hogy valaha is lesz... (igen, az ár..)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Igen, sejtettem :/

E73 bioarcapolas blog írta...[Válasz erre...]


Nekem tetszik, szépek lettek a szempilláid :)
Én csak kipróbálás után veszek spirált, eddig abszolút nyerő a Lancome.
De ha utamba esik egy Lush megnézem.

AA-dmin írta...[Válasz erre...]

Elég "béna" ez a kupakos megoldás, egyáltalán nem kelt professzionális hatást, inkább olyan iskolaproject feelingje van...4490 Ft-ért ez elég fura. Ok, hogy lehet ecsettel is pillát festeni, avgy egy másik, már bevált kefével, de a felhasználók 99,9%-a erre nemigen lesz hajlandó szerintem.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Erzsike: egy próbát mindenképp megér szerintem :)

* Calo(z): szerintem sem. De aki megvásárolja majd, az talán még időben elgondolkodik azon, hogy kell-e ez a "macera" neki, vagy sem... :)

Liasapiens írta...[Válasz erre...]

Az azért hozzátartozik a történethez, hogy a boltban lehet hozzá (ingyen) hosszabb szárú applikátort kapni. Szóval akinek nincs kedve a kupakkal "balettozni", annak létezik megoldás:)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Tudom! :)

De meg is említettem a dolgot:
"Viszont az tény, hogy kicsavarható és ki lehet cserélni. De aki mégsem szánná el magát a cserére, neki mindenképp óvatosan kell spiráloznia, nem lehet gyorsan kapkodva "műszerelni" vele :-)"

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)