Recent Posts

2012. augusztus 13., hétfő

Lush "Ragyogó" krémrúzs teszt

Sziasztok!
Pár napja ígértem, hogy hamarosan tesztekkel térek vissza a Lush újdonságaiból. A mai napra egy gyönyörű szép halvány rózsaszín krémrúzst választottam. Minden egyes krémrúzs más és más nevet kapott, és ez a szín a "Ragyogó" nevet birtokolja.








Így használd: Először húzd meg ajkaid körvonalát az applikátor csúcsával, majd a szivaccsal töltsd ki a belső részt is.
Ha finomabb árnyalatot szeretnél, használj kisebb mennyiséget vagy keverd el ajakbalzsammal.
A krémrúzsokat krémes arcpirosítóként is használhatod.
És nem csak egy színt kenhetsz fel az ajkaidra, hanem bátran keverheted is az árnyalatokat. Én például 2 olyan színt kevertem össze az üzletben, amiket egyenként nem mernék viselni. És egy szuper szín keletkezett belőle. 
 
Összetevők: Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Candelilla Wax (Euphorbia cerifera), Mica, Titanium Dioxide, Rose Wax (Rosa damascena), CI73360, CI77947








Hiper szuper pigmentált a rúzs, úgyhogy csak keveset vittem fel belőle az ajkaimra. Ez máris egy nagy pozitívum neki, hiszen ez az 5 grammos termék így garantáltan sokáig ki fog tartani, nem fog gyorsan elfogyni. 
Nagyon könnyen eloszlatható, szuperül siklik. Én úgy szoktam használni hogy pár pöttyöt felkenek a számra, és aztán egy aplikátorral szépen eldolgozom, de ha épp úgy adódik, akkor csak az ujjbegyeimmel.
A jojoba olajnak köszönhetően nagyon puhává varázsolja az ajkakat. Határozottan érezhető a rúzs viselésekor és az eltávolítása után is :-)













5490 Ft a rúzs ára. Ekkor sok lány rögtön arra gondolhat, hogy egy MAC rúzs ára is ennyi. Viszont ha megemlítem a tartósságát ennek a terméknek, akkor az nagyon meggyőző lehet. Közel 5 órán át a számon maradt. Nagyon minimálisan kopott csak meg. Csomósodni pedig egyáltalán nem csomósodott. 100%-os őszinteséggel állíthatom hogy semmilyen negatív tapasztalatom nincs ezzel a rúzzsal :-) Tartós, sokáig elegendő mennyiség van benne, és még hidratál is.


Hogy tetszik nektek? Kipróbálnátok?



Marcsi





10 megjegyzés:

Nóra írta...[Válasz erre...]

wow de gyönyörű!! :)

Kátya írta...[Válasz erre...]

Csak egy mondat: kell a hajad, te nő! :D
Na jó, még egy-kettő: az üvegben olyan furin élénk színűnek tűnt, a szádon nagyon jól mutat (a cucc, nem a hajad xD). :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Kááátya... :DD

Igen az üvegben tényleg nagyon élénk színű. Kicsit becsapós. Mert a szájon már másabb, főleg ha nem vastagon kenem fel, hanem csak ahogy írtam is.

hkorinna írta...[Válasz erre...]

Ez nagyon szép! Csak sajnos a vörös hajamhoz nem igazán passzolna! Lesz még több színről is teszt? :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Hohóóó...bizony bizony lesz! :)) ;)

Illés Rebeka írta...[Válasz erre...]

Az üvegcsében tényleg nagyon erős színe volt, azt hittem ilyen Barbie rózsaszín lesz, de felkenve gyönyörű! Látszik, hogy mennyire pigmentált. Én is szívesen kipróbálnám. :)

Thündérke írta...[Válasz erre...]

Annyira szép színe van :O és milyen jól áll neked! :) Amúgy az üvegcséje kicsit megtévesztő, akár körömlakk is lehetne :D

Ápold okosabban.. írta...[Válasz erre...]

Tök jó az üveg:-)!
Valóban szép színe van!

Szájkencékre "sajnálom" a leginkább a pénzt (lehet mert tele van egy fiók drágábbnál drágább rúzsokkal itthon), így nekem az ára picit pont a lélektani határ fölött van ( legalábbis.. igen igazad van, a Lush-tól..).

Persze azért biztos megnézem az üzletben, aztán meglátjuk mennyire tudom megtartóztatni magam, meg a nagy lélektani határaimat :-D

Rékus írta...[Válasz erre...]

de szép, olyan kis Barbie babás :)
http://vogueandlife.blogspot.hu/

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Rose: bármelyik Lush üzletben ki tudod próbálni, és nagyon sok szín közül tudsz választani :)


* Thündérke: bizony megtévesztő, főleg ha meglátod majd a szempillaspirált, amit hamarosan bemutatok :)


* Smink és más: tapasztalataim szerint megéri az árát! :))


* Rékus: igen, nekem is nagyon tetszik ez a szín ^^



Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)