Recent Posts

2012. augusztus 9., csütörtök

Lush - Jázmin&Henna hajpakolás

Sziasztok!
A tegnapi nap után folytatom a "Lush-ozást" :-) Elmeséltem nektek hogy mennyire jól éreztem magam a Lush vendéglátásában, és most azt is el kell mondjam, hogy nem engedtek ám el üres kézzel az üzletből. 





Kitűzőt is kaptam :-)


Az új magyar és angol Lush Times


És ez a termék volt benne


JASMIN & HENNA FLUFF-EAZE hajpakolás. 

Termékleírás:

...csodásan nyugtató, jázminillatú hajhidratáló. Ha a hajad – miután megmostad – általában felborzolódik, összevissza szálldos és kezelhetetlenné válik, akkor ezt a hajmosás előtti hajpakolást neked találtuk ki. Tettünk bele egy kis hennát; épp csak annyit, amennyi ragyogó fényt ad, de még nem színezi meg a hajat, úgyhogy szőkék és ősz hajúak is nyugodtan használhatják. Rengeteg puhító olaj van benne: mandulaolaj, jojobaolaj, brazildió-olaj, kenderolaj, búzacsíra-olaj – ezek mindegyike segít a szállongó hajszálak lecsillapításában, fényessé varázslásában és a hajvégek kezelhetővé tételében. Ráadásul ott az olívaolaj is, mely amellett, hogy extra csillogást ad, a fejbőrt is tonizálja. Ez a hajmosás előtti hajpakolás hatékonyan és hosszantartóan gubanctalanít; megakadályozza a haj elektrosztatikus feltöltődését, így megelőzi a csomók kialakulását. Ráadásul a jázmin illata hajmosás után még napokig elkísér! Minden hajtípusra – a hosszú hajúaknak vastagon kell felvinniük; nagyon hosszú haj esetében minden kezelés egy egész tégelyt igényel. Rövid hajúaknak alkalmanként egyharmad vagy egynegyed tégely is elegendő. Szigorúan vegetáriánus termék.







 Az állaga pedig így néz ki


Sajnálom hogy nem tudok illatmintát csatolni, mert valami szuper finom jázmin illata van, ami erős nagyon, felvitel közben teljesen el is árasztja a szobát a jázmin. Miután felkentem a száraz hajamra, 20 percet hagyom rajta állni. Majd leöblítem langyos vízzel, és jöhet a szokásos hajmosás. Első alkalommal samponozás után balzsamot is használtam, biztos ami biztos alapon, mert már olyan hosszú a hajam hogy féltem nehogy túl nehéz legyen nélküle kifésülnöm. 

Már hajmosás közben is éreztem a hajamon hogy puha és selymes, és csak úgy siklott rajta a víz. Képzeljétek, miután megszáradt a hajam, még akkor is abszolút lehetett érezni rajta a pakolás illatát, nem nyomta el a sampon és a balzsam. És ez egészen a következő hajmosásig 100%-ban kitartott, ami azt jelenti hogy 5 napig illatozott a hajam! A FEZEN-t is úgy toltam végig hogy ezzel a pakolással volt kezelve a hajam, és ugye ott végig a dohányfüst érte csak, és még akkor is megmaradt a hajam jázminos illata! Szóóóval... :-))

És hogy mit vettem észre a hajamon? Elképesztően fényes lett tőle. Észrevehetően könnyebb volt kifésülnöm is a loboncom. És kevésbé kócolódott össze a napok alatt. Ami még nagyon feltűnő volt, az az hogy harmat könnyűek lettek a tincseim. Egyfolytában simiztem a hajam, mert annyira jó érzés volt hogy olyan puha és könnyed :-))

100%-ban meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, és biztosan meg fogom vásárolni ha elfogy ez a tégely. 
(Az ára 220 gr, 5290 Ft)


Ha felkeltette az érdeklődésetek ez a hajpakolás, vagy csak egész egyszerűen azt gondoljátok, hogy csak úgy áradozok a nagyvilágba a csupa pozitív tapasztalataimmal, ( :))) ) akkor mindenképp kérjetek mintát belőle ha Lush üzlet közelében jártok, és próbáljátok ki ti is :-)) Nekem nagyon bevált és semmilyen negatív tapasztalatom nincs a termékkel, és nem irritálta a bőröm sem.


Próbáltátok már ezt a terméket vagy más Lush hajpakolást?

Szép estét nektek!


Marcsi





 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)