Recent Posts

2012. július 9., hétfő

A legjobb bronzosítók egy csokorba szedve

Amikor csak lehet, majdnem minden nap kifekszem napozni 1-2 órát. De van hogy nincs kedvem, vagy épp már túl meleg van, vagy szimplán csak nincs napsütés. Olyankor szeretem bekenni magam egy kis bronzosító krémmel, hogy el ne vesszen az addig elért barnaságom.
3 olyan bronzosító krémet szeretnék megmutatni nektek, amik nagyon tudják a dolgukat és minden egyes forintjukat megérik! :-)
Igyekszem a lehető legrövidebben leírni a termékek jellemzőit, de még így is elég hosszú post lesz belőle, mert szeretnék jól átlátható képet adni nektek.




A képen azért 4 termék szerepel, mert abból az utolsó kettő ugyanaz. Csupán az egyik sprays kiszerelésű, a másik pedig krém állagú.






Ambre Solaire No-Streaks Bronzer Self-Tanning Milk:


Ebből a krém állagú termékből már a második flakonnál tartok. A spray változata 150 ml-es, és ez a krém változat is 150 ml. Nagyon kevésnek tűnik, ha az ember lánya a kezébe veszi, viszont néhány használat után bebizonyosodik, hogy bizony sokáig ki fog ez tartani.
A spray változatról azért tértem át inkább a krém állagúra, mert jobban el tudom oszlatni magamon. Viszont a hatásuk abszolút ugyanaz :-) Arcra és testre is használható.

És hogy miért mondtam azt hogy sokáig kitart ez a 150 ml? Mert 4 napig nagyon szépen megtartja a színét a bőrön. Bekened magad, és kb. 1, max. 2 óra alatt szép bronz barna színt eredményez, ami 4 napig nagyon szépen meg is marad, nem kell addig krémezni magunkat. Ugye milyen jól hangzik? :-)
Nem kezd el csúnyán kopni, vagy ledörzsölődni a bőrről, hanem szépen és egyenletesen kopik csak meg. 
Kajszi barack kivonat és E-vitamin is található a krémben. Szuper finom barack illatú tőle a bőröm, és nem pedig erős,- kicsit büdöskés mint pl. a Dove önbarnítónál. Ami még további érdekesség lehet, hogy másnap már nem is érezni a bőrön, nem úgy mint az előbb említett Dove-nál. 
Ára: 3500 Ft

Hol tudjátok megvásárolni? : Sajnos én még Magyarországon nem láttam sehol ezt a terméket. Viszont az egyik magyar webáruháznál lehet rendelni belőle, 2805 Ft-os áron ITT
Viszont ha esetleg Angliában jártok, vagy van kint ismerősötök, akkor nagyon tudom ajánlani hogy a Superdrug üzletekben szerezzétek most be, mert kb. egész nyáron akcióban kapható most náluk (és a spray-s változata is)! (És még további más bronzosító is) 7,49 fontos áron, azaz 2600 Ft-ért. ITT tudjátok megnézni őket a Superdrug honlapján.





A következő nagy kedvencem az egy Jergens bronzosítókrém. Ez is hasonló méret, mint az előbbi volt. 118 ml-es kiszerelés. Arcra és testre egyaránt használható.
ITT tudtok jobban utána olvasni a Jergens honlapján. 
Ez a krém nem hat 1-2 óra után, ettől függetlenül 1 napon belül szintén szuper színt kölcsönöz a bőrnek. Szóval ez a termék sem sokkal lassabb hatású, mint a Garnier :-) És hogy meddig maradsz barna tőle? 3 nap :-) 
Ásványi olajokat és mangó mag vajat is tartalmaz. És szintén szuper jó illata van! Kicsit olyan édeskés, gyümölcsös.
Ára: 2000 Ft

Hol tudjátok megvásárolni? :
Jergens termékeket szintén a Superdrugban lehet vásárolni például. Viszont rendelni is lehet angol oldalról ITT
De mivel ez egy amerikai márka, így onnan is be lehet szerezni, vagy megrendelni. Akárcsak az előbbi Garnier terméket is. Vaaagy pl. az Ebay is egy remek alternatíva, ITT meg is tudjátok rendelni.
Viszont sajnos magyarországi elérhetőségét nem találtam, illetve nem tudok.





És itt van még egy nagy kedvencem, a Lorealtól a Sublime Bronze önbarnító tej. Szintén használható arcra és testre is. 150 ml-es kiszerelés. A pumpának köszönhetően könnyen ki tudjuk nyerni belőle a krémet. A benne található méznek köszönhetően pedig nagyon finom, lágy, enyhe mézes illata van. És nem véletlenül bronzosító tej, mert roppant könnyen el lehet oszlatni a bőrön, olyannyira lágy és kenhető.

Ez a termék 1 napot "kér" a megfelelő szín eléréshez, és utána már legközelebb ráérünk csak 3-4 nap múlva újra kenni magunkat. 
Az ára 4700 Ft.

Hol tudjátok megvásárolni? :
A Superdrugban őt is érdemes most megvásárolni, mert 13,39 font helyett, csak 8,89 fontba kerül a nyári akció keretein belül. ITT tudjátok megnézni.
Magyar webáruháztól pedig ITT tudjátok megrendelni, 3798 Ft-os áron.


Összességében a 3 termékről pedig:
Mindegyiknek nagyon kellemes illata van a flakonban és a bőrön is. Gyorsan kifejtik a hatásukat. Könnyű eloszlatni őket, és hamar be is szívódnak. Nem hagynak nyomot a ruhán. Átlagban 4 napig nem kell újra kenni magunkat, és a hatásuk már 24 óra után garantált. Egyenletesen fednek, nem csíkoznak. Fokozatosan és észrevétlenül kopnak le a bőrről. A termékek ára helyenként változó lehet!


Mit szóltok hozzá? :-) Nekem nagyon beváltak, nagyon tudják a dolgukat! Igaz picit talán drágák, de cserébe az ígért hatás tényleg megvalósul. És tényleg azt kapjuk a pénzünkért, amit a flakonon is feltüntetnek. Gyors és szuper hatás :-) Úgyhogy ezek alapján szerintem abszolút megérik minden forintjukat.

Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan írjatok, szívesen válaszolok és segítek :-)



Marcsi





9 megjegyzés:

Anna írta...[Válasz erre...]

Garnier-t én is használtam már és nagyon szerettem. :)

http://moonangelstories.blogspot.com

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Örülök neki :)

Thündérke írta...[Válasz erre...]

Örülök a bejegyzésnek, hamarosan elfogy az önbarnító testápolóm és valami újat keresek :$

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Örülök, hogy jól jött pont! :) Ezekkel nem lehet mellé lőni ^^

Anett írta...[Válasz erre...]

Nekem a Garnier krémese a legszimpatikusabb. Van ezekből külön világos és sötét bőrre való is? Mert én a Baleas-s önbarnítós testápolóból már elfogyasztottam vagy 4-et és még csak most vettem észre hogy rá van írva hogy sötétebb bőrre való :)
egyébként meg ettől függetlenül is jól használható csak meglepődtem :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

* Vattacukor: Igen, van belőle világos és sötét bőrre való is :)

* Ani: Drága vagy! Nagyon szépen köszönöm! :)

Szöszi írta...[Válasz erre...]

szia! én nekem a Dove jött be az nem hagyott foltot, a garnier pedig sajnos igen,:( lehet én csináltam valamit rosszul :(
http://torteij88.blogspot.hu/

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szia! Biztosan nem csináltál rosszul semmit! :) Csak ugye a Dove az önbaríntó, és nem bronzosító. Az önbarnítók kicsit máshogy "dolgoznak" mint a bronzosítók. Gondolom a Garniertől nem ezt használtad amiről képet töltöttem fel, hanem az önbarnító változatát.

Szöszi írta...[Válasz erre...]

jaja igen az önbarnítós változatát használtam :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)