Recent Posts

2012. június 15., péntek

Inkább csak a nők, vagy a pasik is...?

Tegnap este került megrendezésre a Viva Comet gála. Tolvai Renáta hatalmas feltűnést keltett a ruhájával amit viselt! Majd ezután kommentek dömpingje érkezett minden erről az esetről szóló cikkhez. Nem teszek képet közzé róla, biztosan sokan láttátok. De ha nem, akkor a google-be beütvén úgyis hamar megtalálható.

A kommentelők legtöbbje nő volt, kevés volt köztük a pasi. És rengeteg volt a csúnya, gúnyos, már-már ronda megjegyzés. Nem szeretnék állást foglalni amellett, hogy milyen volt ez a ruha, vagy hogy jól állt-e neki, mert most nem is az a lényeg.
Észrevettétek már hogy a nők többsége nagyon irigy tud lenne a többi nő társaira? Olyankor csúnya, gúnyos kritikákkal jellemzi őket. Ha egy csinos nőt lát az utcán akkor hamar elő kerülhet a tarsolyból pukkadjon meg, menjen a nénikéjébe és "hasonló" megjegyzés. Ha kövéret lát, akkor meg azt is jól elhordja mindennek. Ha jó cuccok vannak a csajon, akkor az a baj, ha szakadt, akkor meg azért szólja le.




Sok pasit megfigyeltem már hogy hogyan viselkedik a többi férfi társával szemben. Nem nagyon találkoztam még olyannal aki fujjogott a másikra hogy "Ejj ennek meg mekkora bele van!" A pasik nagy többsége vajon miért fogadja el egymást? És a nők miért olyan undokok egymással X esetben? Magam is a nők táborát erősítem, de mégsem vagyok ilyen. Nem szapulok egy nőt azért mert annak sokkal jobb alakja van mint pl. nekem. Elfogadom, szummázom, sőt van hogy meg is dicsérem! Nem lenne jobb inkább így cselekedni és nem pedig mindig kritizálni és fujjogni? És inkább tisztelni, netalántán meg is dicsérni a másikat :-)  Ti mit gondoltok erről?




A nő kommentelők legtöbbje szidta Reni alakját, a mellének a formáját, az ízlését, stb. A nő kommentelők kevesebbje pedig úgymond megvédte. A kevés férfi kommentelők fele-fele arányban hol szidták Reni melleit és alakját, a másik fele pedig dicsérte és lájkolta. 
Nagyon sok nő elégedetlen az alakjával illetve a mellei méretével és formájával is. Ezek a hölgyek akik mindenféle csúnyát és negatív "kritikát" rikácsoltak össze, ők vajon tökéletes alakkal rendelkeznek? Illetve tökéletes mell mérettel és formával? Biztosan. A gép mögött úgy sem látszik hogy hogyan is nézünk ki, és elég csak az a pár betű amit a kommentben oda vetünk, mi kis tökéletesek :-)




Szinte biztos vagyok abban hogy nem véletlenül választotta azt a ruhát, amit választott. Valami célja 100 hogy volt vele. Ekkora "divatbakit" nem véletlenül követett el. 
Minden esetre ... véleményem szerint sok nő (a kommentelők közül) örülne ha valami hasonló melle lehetne mint Reninek adatott meg, vagy akár az alakját illetően is. Sok hapsi meg csak örülhetne ha olyan melleket foghatna egyszer is életében ;-) De azért persze, mivel tökéletes emberek vagyunk, ócsároljuk csak továbbra is a tökéletleneket.
(És itt most ebben az eszmefuttatásban nem Tolvai Reni van a fókuszban, hanem az emberi értékek)

Remélem senkit nem bántottam meg, és senki nem vette személyeskedésnek amiket írtam. Egyszerűen csak ezeket tapasztalom szinte nap mint nap a legtöbb lány, hölgy, nő körében. Szidni, bántani, ócsárolni a másikat mert az szebb, csinosabb mint mi, vagy mert csak épp ahhoz van kedvünk.




10 megjegyzés:

Csilla írta...[Válasz erre...]

Én sem tartom jónak, ha pl. valakinek az alakját "fikázzák", mert azt gondolom, mindenkinek van vmi hibája, senki sem tökéletes. DE! Ha valaki ízléstelenül öltözködik, pl. Tolvai Reni ruhája rendkívül ízléstelen és előnytelen volt szerintem, azzal már gond van. Ezalatt azt értem, hogy nincs semmi baj azzal, ha vki duci, és nem is kell sátorban járnia, de tudnia kell, mi az a testén, amit ki kell emelni, és mi az, amit ha kiemel, már ízléstelenné válik. És szerintem ezt lenne fontos mindenkinek tudnia, ezért is fontos a helyes önkép.

Kriszti írta...[Válasz erre...]

Szerintem nem azzal volt a baj, hogy Reninek volt-e feleslegje vagy nem,( én mondjuk lehet vaksi vagyok, de nem láttam, hogy hol lett volna,) hanem hogy ízléstelen volt a ruha felsőrésze :)

Fanni írta...[Válasz erre...]
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Fanni írta...[Válasz erre...]

Mindenesetre nagy bátorság kellett ahhoz, hogy felvegye ezt a ruhát...nekem pl. kicsit Hollywoodi húzásnak tűnik!

dyna írta...[Válasz erre...]

Marcsi, ez szerintem nem a fikázásról szólt, hanem arról, h Reni nagyon elbénázta ezt a ruhaválasztást. Vagy ha stlylist öltöztette, akkor ő (bár ez sem meglepő).
A plussz kilóival sosem volt gondom, mert csinos, nőies alakú volt, akárhol is futottam a fotóiba. Ezen a képen viszont egy amúgy is elég gázos ruha van rajta, ami ráadásul annyira sokat mutat, h egy ilyet csak tökéletes testű nőnek szabadna felvennie és hozzáteszem, akkor sem lenne tökéletes ruci.
És Reninek nincs rossz melle, hiszen nem lóg extrán, nem túl pici, nem túl nagy, nem is áll túlzottan ketté és még sorolhatnám, de már nem "tizenévesen hettyke", ami igazán jól mutat szinte 'a la nature.
Ráadásul nem picit feszélyezhette sztem ez a ruha, picit erre-arra fordult/hajolt volna és simán bimbót villant...

dyna írta...[Válasz erre...]

JAh és hozzáteszem, én magam is jobban szeretem az építő kritikát, mint azt, h mindenemre mindenki azt mondja, h dejóóó, de széép, de csinos, közben pedig szörnyülködik magában. Persze, nem tetszhet mindenkinek minden, de vannak globálisabb bakik, amit egy jó baráti "tükörrel/ (visszajelzéssel) simán meg lehet érteni ill. rá lehet jönni...

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Igazad van Dyna, de itt most nem Renin volt a fókusz, ahogy írtam is egy zárójelben. Én nem Reniről akartam "vitázni". Csupán hozzá szőttem az ő sztoriját az én mondandómhoz :)

Rami írta...[Válasz erre...]

kb.mindenki fikázta az alakját, pedig szerintem nagyon jól néz ki...gondolom az irigység:D
egyébként szerintem ez is megint az, hogy hanem nálunk, Magyarországon veszi fel azt a ruhát,teljesen más a fogadtatás...
a legszánalmasabb, hogy a mellét fikázták...szerintem igazán szép a formája...
szóval tuti, hogy ez irigységből jött:D

mrs__kovacs írta...[Válasz erre...]

Kriszti szóról szóra ugyanazt írta amit én gondolok... Annyival egészíteném ki, hogy egy huszonéves lány, és 30+nak nézett ki. Én ha valakire azt mondom nem néz ki jól, akkor azért mondom, mert így gondolom, de ha valaki szerintem szép, jól néz ki, akkor azt meg is dicsérem, Renitől elvonatkoztatva pedig nekem annyira unszimpatikus mikor a szalagavatón, ballagáson 8 kiló vakolattal a fejükön marhaszépnek érzik magukat a csajok, közben meg lazán +10 évvel néznek ki idősebbnek. Nem szeretek fúrni másokat, meg leszólni, de sajnos van, amikor nem tudok szó nélkül elmenni 1-1 durva eset mellett. Ettől függetlenül mondom, van hogy azt mondom egy-egy csajszira, hogy esküszöm jobban ki sem nézhetne :]

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nagyon szépen köszönöm csajok, hogy hozzá szóltatok a témához! :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)