Recent Posts

2012. június 1., péntek

Ilcsi - Csipkebogyós kukoricás bőrradír

Sziasztok! 
Hatalmas örömmel tölt el, hogy az Ilcsi fekete szappanos bejegyzésem nagy közkedveltségnek örvend :-)) Nagyon jóleső érzés, hogy sok embernek tudtam segíteni azzal, hogy élethű tapasztalatokat írtam le róla, illetve bemutattam kicsit részletesebben. Többen is vissza jeleztetek, hogy mennyire örültök az Ilcsis bejegyzéseimnek, mert nagyon kevés helyen tudtok tapasztalatokat olvasni a termékeikről.
Éppen ezért, ma folytatom a "sorozatot" és egy újabb Ilcsi termékről fogok írni. Szisztematikusan haladok, mert ugyebár korábban írtam róla hogy kúraszerűen használok 4 terméket, és a kúrában az első lépés volt a fekete szappannal való arctisztítás, és ezután második lépésként jön a csipkebogyós kukoricás bőrradír. 





Amit tudni kell a termékről: 
Aknés, allergiára hajlamos, érzékeny, szeboreás (fokozott faggyútermelés) bőrre ajánlott. Hidratáló, nyugtató, szarukoptató, vitaminfeltöltő hatása van. A növényi hatóanyagai között megtalálható a kukorica, csipkebogyó, kukoricacsíra-olaj és a citromolaj is. 

Különösen az érzékeny, korpás szeboreás, vitaminhiányos bőrre ajánlott. A különleges hatóanyagainak köszönhetően - csipkebogyó, kukoricacsíra, méz - pótolja a nyomelemeket, és egyben nyugtató, tápláló, hidratáló pakolásként is hatásos. A finom kukoricadara gyengéden ledörzsöli az elhalt szaruréteget. Használatát követően kellemes, bársonyos tapintású lesz a bőr, és jóval kevesebb hidratáló krém is elegendő lesz a későbbiekben a bőr ápolásához, hidratálásához.


Felkenve így mutat a bőrön


40 percig kell a bőrön hagyni. Viszont mindenképp érezni fogjuk hogy már le lehet szedni, mert meg fog szépen szilárdulni. Ezt követően pedig, körkörös gyengéd mozdulatokkal le kell dörzsölni. A benne lévő kukoricadara remekül leszedi az elhalt hámsejteket. 
A 40 perc alatt, amíg fent van a bőrünkön, érezhetjük azt hogy néhol csípi picit a bőrünket. Ekkor nem kell megijedni, mert ez azt jelzi számunkra, hogy azokon a területeken ki van száradva a bőrünk, viszont ez a radír majd hidratálni fogja. Mert tudni kell róla, hogy az Ilcsi radírjai nem csak radírok, hanem pakolások is egyben, amik hidratálják a bőrünket. 

Nagyon kellemes citrusos illata van, a benne lévő citromolajnak köszönhetően. Az állaga pedig könnyed és nagyon jól kenhető.
Észre vettem hogy amikor elkezdtem használni ezt a radírt, az első 2-3 alkalomnál csípte picit a bőröm néhol, viszont azt követően már egyáltalán nem! Ez is bizonyítja hogy valóban hidratálja a bőröm mindenhol, és ellátja a számára fontos vitaminokkal.




Kellemes péntek délutánt kívánok nektek! :-) Marcsi




4 megjegyzés:

Unknown írta...[Válasz erre...]

Azt szerettem volna megkérdezni, hogy mikor elkezdted az ilcsit volt e átmeneti romlás?

Mert nálam igen :(

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nem, semmi ilyesmi.

Nálad aztán később megszűnt a romlás? Elkezdett utána már javulni a bőröd?

Unknown írta...[Válasz erre...]

Még most kezdtem el használni.
Feketeszappant eddig is használtam, az nem váltott ki ilyet.
Most kezdtem el az érzékeny extra termékcsalád krémjét + az almás citromos krémet ami direkt pattanásos arcra van.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Értem. Idővel remélem szépen rendbe jön minden nálad... :/ Lehet hogy csak hozzá kell szoknia a bőrödnek.

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)