Recent Posts

2012. május 8., kedd

És hogy mi ami még hatásos az arcbőrömre?

Sziasztok!
Ígértem nektek, hogy megmutatom mi az amit még használok a bőröm gyógyítására. Lehet hogy sokan ismeritek is, és esetleg alkalmazzátok is.
Nos, ez nem más mint a Zepter Bioptron lámpája.











Ez a lámpa nem csak pattanásokra illetve hegekre jó hanem többféle panaszra is. Mint például: herpesz, szemölcs, fog-és fül fájdalmak, ízületi és reumatikus bántalmak, arc és homloküreg gyulladás, műtéti hegek.
Ez egy fényterápián alapuló módszer, mely pozitív hatást gyakorol az ember biológiai rendszerére. Segíti a sejtek aktivizálódását. 
A BIOPTRON fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat (ami azt jelenti, hogy pozitívan befolyásol különböző biológiai folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését).


A BIOPTRON fényterápia hatására:

  • javul a vér keringése a hajszálerekben;
  • harmonizálódnak az anyagcsere-folyamatok,
  • megerősödik az immunrendszer;
  • megélénkülnek a szervezet regeneratív és reparatív folyamatai;
  • felgyorsul a sebgyógyulás;
  • enyhül a fájdalom, csökken az intenzitása.



Sárga fényt bocsájt ki


Két percenként sípol. Többnyire 2 perc elegendő is a kezelendő felületre naponta. Mivel az én arcomon sok folt és heg van sajnos, így nekem nyilván nem 2 perces a kezelés időtartama, hiszen minden foltra 2 percet szánok.

Tudni kell róla azt is, hogy nem csak az az ember tudja használni ezt a gyógymódot aki megvásárolja magának a készüléket, hanem az is aki ellátogat olyan kozmetikákba ahol alkalmazzák ezt a gyógymódot. Ha jól tudom, legtöbb esetben 300 vagy 400 Ft körül van 2 perc, azaz 1 sípolás.


Mi sokszor használjuk ezt a lámpát a családban. Pl megfázásra is, amikor fáj az ember torka, halántéka, homloka vagy az orra. De ugyebár pattanásokra is szokta használni öcsém is, és én is. 



Ti használtatok már Bioptron lámpát? Mik a tapasztalatok?






11 megjegyzés:

NiKi95 írta...[Válasz erre...]

nekünk is van ilyen lámpánk, szoktam néha használni, amikor eszembe jut, de nem sok változást vettem észre, pedig vannak foltok is és pattanások is az arcomon, de lehet h azért nem javult, mert nem használom rendszeresen.

dotty írta...[Válasz erre...]

nekem volt egy műtétem 4,5 éves koromba, akkor anyukám használta a lámpát a lábamra több évig is, de nem sokat változott. aztán 2 éve kb. lebarnult a sebem is, pedig nem 2 cm és ráadásul heges, és azóta nagyon szépen illeszkedik a bőröm színéhez, szinte nem is látszik. lehet, hogy azért segített neki a lámpa, csak mi nem vettük észre :)

zsannu írta...[Válasz erre...]

Nekünk is megvan ez a lámpa, de igazán még semmin nem segített. Szerintem a siker 50%-a azon múlik, hogy hiszel benne, de hát mi elég szkeptikusak vagyunk.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Pont ezt akartam írni válaszban :)))) Hogy sokat számít az is ha hiszel a dologban :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Valószínűleg sokat segítene a rendszeresség :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nekem szerencsére segít az aknék után megmaradt foltok halványításában :) Nem csodaszer, az tény.

Unknown írta...[Válasz erre...]

Azt monjàk,hogy egészségtelen,mert fegyorsitja a sejtburjánzást.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Thank you! :)))))

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nem hallottam még erről.

Unknown írta...[Válasz erre...]

Sokat használom, amikor az időm engedi, és amikor már hiába kenegetem bármivel is az egyébként néha igen rettenetes állapotú bőrömet.
Azt vettem észre, hogy felgyorsítja a folyamatokat, tehát először a felszínre hozza a bőr alatti pattanásokat és csak azután "tünteti el" őket. Kellemetlen, hogy hirtelen előjönnek az addig "alvó" csúnyaságok, de ha a mézmasszázsból indulok ki, az is ilyen elven tisztítja a bőrt. Tény, hogy nem a leggyorsabb megoldás, de nagyon szeretem, mert természetes és sokkal jobb is, mint kinyomkodni és újabb gyulladásokat okozni az egyébként is megviselt bőrömön.
Látványos eredmények eléréséhez azonban tényleg szükséges naponta 1-2 alkalommal használni, hogy igazán kifejthesse a hatását.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Hát igen!!! :) Az biztos!

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)