Recent Posts

2012. április 17., kedd

Tippek vastagabb combú+nagyobb fenekű lányoknak

Sziasztok lányok!
Néhányotok említette hogy jó lenne ha csinálnék egy olyan bejegyzést is, ami segítséget nyújthat a combosabb, popsisabb lányoknak. A következő sorokkal próbálok segíteni abban, hogy minél előnyösebben tudjon öltözködni az a leányzó akire ráillik a popsis-combos jelző :-)


Viszont előtte szeretnék megosztani veletek egy kis érdekességet: Jóval egészségesebb a méretes hátsó, mintha hasra híznál! Segítségével elkerülhetők a keringési rendszert érintő betegségek! Érdekes, igaz? :-)
 
kisebb normál nagyobb
Bár a nők többsége szabadulna a terjedelmes fenéktől vagy a vastagnak tartott comboktól, oxfordi kutatók bebizonyították, hogy egészségügyi szempontból akár előnyös is lehet az úgynevezett körte alak.
Míg az alma alak - vagyis a hasra hízás - hajlamosít egyes betegségekre, addig a fenékre rakódó zsír ugyanezekkel szemben védelmet biztosít. 

Érdekelne bővebben titeket ez a kutatás, és az eredménye? Mert akkor egy következő bejegyzésben megosztom veletek :-)


Nos, most pedig néhány alakjavító tippet osztok meg veletek :-) Mert hát ugye, viszonylag kevesen születnek topmodell alkattal, viszont mindannyian szeretnénk csinosan, ízlésesen öltözni, attól függetlenül hogy itt-ott nem tökéletes az alakunk.



Széles csípőnél a teendő elcsalni a tekinteteket a kritikus területről. Tehát a csípőnadrágot például messziről kerülni kell. A tekintetet pedig érdemes a felsőtestre csalni, ergó hasznos  színes, kivágott, érdekes nyakmegoldású felsőt viselni egy szép nyaklánccal. Fontos hogy a csípőre viszont lehetőleg sötét szín kerüljön. Viselj bátran szoknyát vagy ruhát, ami derékban szűk és a csípődnél már rakott, de a nyakbakötős ruhaverzió is az ápol és eltakar kategóriába tartozik. Viszont kerüld a szűk egyberuhákat és a ceruzaszoknyát, valamint a kötött tunikákat.

Ha pedig széles a vádlid és vastag a combod, akkor kerüld a túl szűk nadrágokat! Főleg a skinny farmerokat! A vastag combok barátai az extra széles, kicsit retro nadrágok. De az enyhén trapézos szabás is. 



A következő bejegyzésben  folytatom a postot, mert nem szeretnék mindent egyben ömleszteni most.

Szép estét kívánok nektek!  :-) 








0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)