Recent Posts

2012. április 5., csütörtök

Lush-The Comforter habfürdő, és szappan

Sziasztok! :-)
Mióta megismertem a Lusht, azóta nagy szerelem van köztünk! Ezt példázza az is, hogy egyre több terméket vásárolok tőlük.
Ha ti is szintén így éreztek, akkor felhívnám a figyelmeteket egy kis apropóra. Az Árkádon belül új helyre költözik át a Lush üzlete. Szombaton azaz 7-én zárnak be a régi helyükön, így aki aznap betér hozzájuk vásárolni, ajándékba kap majd egy búcsúajándékot. Én mindenképp elmegyek majd, mert egyébként is kinéztem magam valamit :-)

Illetve szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a honlapra feltöltöttek nagyon szupi videókat, amin bemutatják hogy milyen technikával készítik el a habfürdőket, szilárd testápolókat, stb. Nagyon érdekesek :-)  www.lush.hu


A Lush egyik közkedvelt habfürdője a The Comforter egy ideje már a szobámban csücsül, de a múlt héten kipróbáltam, és valami isteni élmény volt! A szobatársamat is megleptem egy jó kis habfürdővel aznap :-)

The Comforter habfürdő


1750 Ft


Nézzétek milyen nagy habot képez belőle egy darabka:


Ilyenkor úgy sajnálom hogy illatmintát nem tudok küldeni



Ez az adag habfürdő kb. 5 alkalomra elegendő adagot biztosít. Gyönyörű rózsaszínre színezi a vizet, a habot pedig halvány rózsaszínre. Mind a víznek, mind a habnak isteni finom illata lesz tőle *.* Édeskés cukros-gyümölcsös illata van. Kb. 1 órán át marad habos tőle a fürdővíz, szóval nagyon tartós. És akkora habot képez, hogy teljesen tele lesz tőle a kád :-) És ami a legjobb benne, hogy fürdés után sokáig fini illatos marad a bőr tőle, illetve puha és hidratált.


Nagy kedvencem az egyik Lush szappan is, de sajnos már nincs forgalomban :( 

Csillámos a teteje


Ketté vágtam hogy könnyebb legyen használni




Mennyei illata van neki is :-) Szintén egy édeskés, cukros illat. Nagyon jól habzik, és fürdéshez szoktam használni egyébként. Olyan jó puha a bőröm után, hogy testápolózni sem szoktam akkor. Sőt, az illata is órákig tart a bőrön, szóval már csak azért sem :P



Nektek mi a kedvenc Lush terméketek?
Ha tudtok, benéztek majd szombaton az Árkádba "elbúcsúztatni" őket a régi üzletből?






4 megjegyzés:

Unknown írta...[Válasz erre...]

Érdekes, de pl a comforter karácsonyi párjaitól russzul vagyok (cukros, vaniliás illat és még jaj de sok van belőlük...) viszont az angels delight szappan nagyon bejön, én nyári szappannak fogom használni a happy hippy tusival :)

Thündérke írta...[Válasz erre...]

Jajj , de jó lenne érezni a fini illatukat *-*

Névtelen írta...[Válasz erre...]

Nekem is nagyon tetszenek a Lush tremékek. Én is használtam a csillagos szappant, sőt régen volt ugyanilyen testápolója, ami tersthőre olvadt fel:)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Húúha, akkor az is nagyon fini lehetett :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)