Recent Posts

2012. április 16., hétfő

Előnyös ruhák nagymellű lányoknak

Sziasztok lányok! Az előző bejegyzésem a kisebb mellű lányokhoz szólt, ez a mai viszont a nagymellű csajoknak lehet hasznos. 
A nagy mell sajnos sokszor nyűg, hiába szeretnének sokan nagyobb mellet magunknak. Sok felsőben hatalmas kannának tűnhet, vagy épp a testalkatot teltebbnek, pufibbnak ábrázolja. Sajnos a nagy mellnél sem mindegy hogy mit visel az ember lánya, de nézzük csak:



Ha valakinek nagy a melle, azt bizony érdemes megmutatni, na nem abban a formában, ahogyan azt sokan csinálják, ugyanis szerintem nem az építőmunkások hangos fütyülése és kurjongatása a mérce. Ki kell pakolni, ami van, de csak ésszel:-)



Ha a 8-as képet nézzük, akkor azt kell figyelembe vennünk, hogy a magasan záródó felsőrészek előnytelenek, mert olyan hatást kelt, mintha a mellek kalodában lennének. 
A keresztben csíkos,- vállakat szabadon hagyó felsők is tiltólistán vannak, ugyanis ezek többnyire csak melltartó nélkül mutatnak jól, mivel a nagy mell a legtöbb esetben, még ha ici-picit is, de lóg... Viszont ha le kellene rövidíteni ezt a pár sort, akkor azt mondanám hogy a nagymellűeknek azok lesznek előnytelenek, amik a kiskeblű csajoknak előnyösek. 




Nagyobb melleken jól mutatnak a mélyen dekoltált, V nyakú, vagy kerek kivágású felsőrészek, amik kiemelik a mell vonalát, de nem ízléstelenül persze. Pl. a 9-es kép.
A csíkos és egyéb mintás felsők csak akkor mutatnak jól, ha elég mélyen van dekoltálva, viszont ha túl kicsi a kivágás, akkor összefogja nyomni a melleket optikailag. Pl. a 10-es kép.

Lényeg a lényeg a nagy mellű nő legkedvesebb barátnője a V-dekoltázs. Nem csupán az irigylésre méltó méretek megmutatására jó :-), hanem arra is, ha az a cél, hogy kisebbnek tűnjön a mell.  Ehhez arra is figyelni kell viszont, hogy semmilyen fodor, díszítés, zseb ne legyen a mell környékén. A blézerek széles kihajtói sem állnak jól, a dupla soros gombolás sem sajnos. A magasan záródó felsők sem előnyösek, mert páncél hatást adnak. Kerülni kell  a vastag anyagokat, a kötött pulcsikat is.



Viszont ha nem szereted a mély dekoltázst, akkor az egysoros, gombos blúzokat válaszd. Ez függőleges vonalat mutat, nyújtja a  felsőtestet. A felsőid azonban mindig szűkített vonalúak legyenek. Ha valami bő, és sátorszerűen eláll a melledtől, akkor kövéríteni is fog. A spagetti pántokat is kerülni kell, mert azt a hatást kelti, mintha le akarna szakadni az a vékony pánt a terhelés hatására :/

Blézerből az egy gombos fazon ajánlatos inkább a nagy mell esetén, mert kiemeli a derékvonalat. Ha  karcsú vagy, csak a melled nagy, akkor egyrészt egy áldás is lehet ez az állapot, másrészt érdemes a csípődet kerekítened, hogy a homokóra formát mutasd. Ha azonban nagy melled egyéb testrészeiden súlyfelesleggel párosul, akkor a függőleges és átlós vonalakkal érdemes ügyesen játszanod.

Ami nagyon fontos még, az a melltartó választás. Az előnyös melltartó nem vág, nem enged kidudorodni semmit, nem csinál dupla mellet. Kellő türelem kell hozzá az biztos, viszont aztán már többet nem kell panaszkodni a gravitációra. A nagy mellet nem szerencsés összetornyozni, és közvetlenül az áll alá polcolni. Kosaras, merevítős fazonra van szükség, persze mindenféle betét nélkül :-)



Húha, kicsit sok lett a szöveg, viszont remélem hogy annál hasznosabb :-)

Szép estét: Marcsi



 


6 megjegyzés:

bibsy írta...[Válasz erre...]

Kár hogy nekem nincs ilyen bajom, de a comb és fenékproblémás bejegyzés érdekelne.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Kis mellekhez is írtam bejegyzést :) És lesz majd comb és fenék téma is ;) :)

Biu írta...[Válasz erre...]

Nagyon jó kis poszt volt :). Nekem nincs olyan nagyon nagy mellem,de azért akad, és nem is szándékosan, de utálom a magas nyakú felsőket, mert nem, hogy úgy néz ki, mintha elnyomná a melleket, de a legtöbb iylen felső el is nyomja, mert nem akkora a mellrészük, amekkora kellene. Én is a Vnyakúaknál teszem le a voksom :)

Kátya írta...[Válasz erre...]

Imádlak Marcsi, az a lila ruha nagyon szép! Köszi a bejegyzést! :)

Fanni írta...[Válasz erre...]

Építőmunkások fütyülése a mérce :) Ezen jót nevettem :) Jó kis poszt!

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Örülök hogy tetszett! ;) :))

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)