Recent Posts

2012. április 24., kedd

Ami kimaradt az előző postból (Figyelem problémás bőrűek!)

Szeretném nektek itt is megköszönni azt a sok kommentet melyben dicsérő és biztató szavakkal illettetek! Nagyon jól estek nekem, és nagyon szépen köszönöm nektek! :-)

És jöjjön az a pár gondolat amit a tegnapi bejegyzésből szándékosan kihagytam. 
Többen is említették nekem néha, hogy problémás a bőrötök. Ki épp milyen bőrproblémával küszködik ugye. Ha "csak" pattanásos kicsit a bőrötök, akkor nagyon tudom nektek ajánlani az Ilcsi fekete szappanját, amit én is használok a kezelésbe beiktatva. Azért tudom ajánlani, mert segít megelőzni a pattanások kialakítását, és mivel hámképző is, így a már meglévő pattanásokat hamar leszárítja és az utána megmaradt piros foltot is eltünteti. Érdekes egyébként, de nekem csak nagyon ritkán vannak pattanásaim, valamiért inkább a komolyabb válfaja, az akne keserítette meg az életem. És amikor mégis kijött 1-2 patti, akkor ez a fekete szappan kb. 5-6 nap alatt rendbe is tette őket! Leszárította olyan 2 nap alatt, majd a piros folt helyét tüntette el, és ez így jött ki 5-6 napra. Persze ez egyén és bőr függő, és biztosan van akinek hamarabb megoldja a "problémáját" vagy épp ellenkezőleg.


 35 ml, 2000 Ft. Sokáig elég, mert csak egy kis pumpányit kell nyomni nedves vatta pamacsra és úgy áttörni vele az arcot reggel és este.


 Az Ilcsi leghíresebb vásárlója a színész Jackie Chan, aki 5-6 éve Fekete szappan függő: attól jött rendbe a zsíros bőre. Ilcsiék Hongkongban a színész neve alatt forgalmazzák egyik termékcsaládjukat :-)



És ebből az eszmefuttatásból jöttem rá arra, hogy ha hamarabb kezdem el legalább a fekete szappan használatát -már ha a kezelési szettem többi tagját nem is- akkor is nagy sikereket érhettem volna el, mert gyorsabban leszáradtak volna a kis mocskok az arcomról, mint ahogy maguktól száradtak, illetve nem maradtak volna valószínűleg utánuk ilyen foltok sem. És mivel későn kezdtem el alkalmazni ezt a szappant, és ugye régiek már foltjaim, így tovább fog neki tartani az hogy eltüntesse őket, mintha frissek lennének valamennyire :/

Úgyhogy én azt gondolom, hogy aki pattanásosabb kicsit, és nincs megfelelő ellenszere a a fent említett problémák ellen, az próbálja ki ezt a fekete szappant. És hogy honnan tudjátok beszerezni? :-) Ha ide kattintotok  IDE  akkor találtok egy kozmetika keresőt, ahová ha begépelitek a lakhelyetek nevét, ki fog rá dobni találatokat. És az Ilcsi kozmetikusok a segítségetekre lesznek, illetve náluk majd tudtok vásárolni.



Használ közületek valaki ilyen Ilcsi fekete szappant? Mik a tapasztalatok? :-)




4 megjegyzés:

Satine írta...[Válasz erre...]

Az egyik legjobb dolog, amit kitaláltak, nemcsak pattanásos, de mindenféle gyulladásra, érzékeny bőrre is jó!

Kátya írta...[Válasz erre...]

Későn találtál rá, meglehet. De az a lényeg, hogy most már tudod mivel kezelni a bőrödet! Egyébként ennek az Ilcsi cuccnak ilyen nagy hírverése van hogy Jackie Chan is használja? :D

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Egyébként elég híres, igen! Több országban is jelen vannak.
Ha gondolod majd olvass utána a honlapon :P www.ilcsi.hu :)

Astrid írta...[Válasz erre...]

Régebben én is használtam Ilcsi néni szappanját, az akkori kicsit pattanásos bőrömre nagyon jó volt. Azóta már nem használom, mert rendbe jött a bőröm (elmúltak a tinédzser évek :D ), de míg az átmenet tartott a két állapot között akkor is használtam, mert én akkoriban nem vettem észre, hogy milyen szépen javul a bőröm és csak akkor álltam le vele, amikor már tényleg semmi szükségem nem volt rá. VISZONT ami bizonyítja számomra, hogy ezek a természetes kozmetikumos ilyen kíméletesen fejtik ki a hatásukat az az, hogy mikor már nem volt problémás/zsíros/pattanásos a bőröm, akkor sem szárított nagyon, nem bántotta a bőröm feleslegesen. A lényeg csak talán annyi, hogy ezekkel a kozmetikumokkal nem tudja nagyon elrontani az ember lánya a bőrét :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)