Recent Posts

2012. március 18., vasárnap

Organix Anti-Frizz szérum

Sziasztok!
Már egy jó ideje szeretnék írni nektek a következő termékről, de mindig jött más. Most viszont épp ezzel kenegetem a hajam, így gyorsan írok is róla, amíg más nem jön közbe :-) Mert ez a "kencefice" megérdemli hogy mindenképp írjak róla. 

Egy amerikai márkáról van szó, Organix a neve.


18 dollár, azaz 4000 Ft az ára


Nagyon jól adagolja a szérumot ez a pumpás kiszerelés



Egy átlátszó folyadék van benne. Nem túl sűrű, de nem is híg. Olyan mint az étolaj kb.






Szerves gránátalma kivonatot tartalmaz, illetve zöld teát is, amely segít a száraz és törékeny hajon. Szulfát mentes is ráadásul. Nagyon szeretem az illatát, olyan kellemes egzotikus. És még napok múlva is érződik a hajamon :-) Illetve azt is nagyon szeretem benne, hogy miután bekenegettem vele a hajam, nem marad zsíros, olajos érzete a kezemen. Mert úgy szoktam használni hogy pumpálgatok a tenyerembe, és bele masszírozom a hajamba. Hajtövekre nem viszek belőle. 

Nagyon szeretem hajmosás után használni (de egyébként nem csak akkor lehet alkalmazni), mert táplálja a hajam, nagyon szép fényessé varázsolja, illetve megakadályozza hogy szálljon össze-vissza. Biztos ismeritek az érzést :-) 
Olyan finom puha lesz tőle a frizkóm, nem nehezíti el, illetve nem lesz tőle ragadós sem. És ami még fontos ennél a márkánál: állatokon nem tesztelnek!



Van egy másik, kicsit hasonló funkciójú termékem is, róla is írok majd hamarosan, mert neki is fantasztikus hatása van :-)


Szép estét kívánok: Marcsi







3 megjegyzés:

Fanni írta...[Válasz erre...]

Nekem a szálldosás ellen jó lenne valamit találni :)

eszter írta...[Válasz erre...]

amíg nem álltam át csak szilikonmentes termékekre, én a got2be smooth operatort használtam, az abszolút jól működött (krém állagú)! :)

Unknown írta...[Válasz erre...]

Igazán jó cuccocska ez :) Nekem is kéne valami a szálló hajra mert tavasszal az egekben tud lenni :D
By:
http://sorasbeautydream.blogspot.com/

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)