Recent Posts

2012. március 8., csütörtök

Loreal Glam Shine vs. Estée Lauder Bronze Goddness szájfények

Két olyan szájfényről lesz szó ebben a postban, amelyek szerintem nagyon szeretni valóak. Viszont valamelyik mégiscsak még jobb a másiknál :-)

Az első alany a Loreal Glam Shine 6 Hours:






112 Keep The Sweet árnyalat


Nagyon szép halvány rózsaszín, tele csillámokkal






Érdekes applikátora van




Amikor először használtam ezt a szájfényt, ami tulajdonképpen folyékony rúzs, akkor ami elsőre megfogott, az az illata volt. Nagyon kellemes, kicsit olyan édeskés-vaníliás illata van :-) És ami még említésre méltó, az az applikátora, mert olyan hatást kelt mintha le akarna esni, el akarna törni vagy bármi. De tulajdonképpen szikla szilárdan áll a helyén, úgyhogy pánikra semmi ok ;)
A színe szolid, világos rózsaszín, sok csillámmal. De azért nem zavaróan sok található benne.




Felkenve pedig így mutat




Könnyű felkenni a keféjével, ez nagy pozitívum. Elég belőle egy, vagy max. 2 réteg. És mivel világos szín, így egy kicsit lehet vele kapkodni is, nem úgy mint egy sötét színnel. A tartóssága is nagyon szuper, bár nem bír ki 6 órát, viszont 3-4 órát simán! Így magabiztosan viselhetjük, nem kell sűrűn utána kenni. Nincs ragacsos érzet, nem tapad össze, nem csomósodik. Nekem nagyon nagy kedvencem. Az ára 3490 Ft.


A következő alany pedig az Estée Lauder Bronze Goddness szájfénye:



(Forrás: internet)




Wild Orchid árnyalat


Ez már nem szivacsos megoldás, mint az előzőnél...




Sminkbe beépítve


Viszonylag könnyen használható az ecsete, bár annyira nem a legjobb és legkönnyebb megoldás. És mivel egy elég élénk színről van szó, vigyázni kell a felvitellel, óvatosan kell bánni vele. Egy réteget elegendő felvinni belőle, mert intenzív, jól pigmentált szájfényről van szó. Nagyon kellemes kis illata van, kicsit gyümis. A tartóssága nem a legszuperebb, mert fokozatosan megkopik a színe. Ez kb. 2 óra múlva következik be. Ezeket a kisebb hibáit leszámítva, ez a termék is a kedvenceim közé tartozik. Nincs ragacsos érzete, nem tapad. Az ára pedig 4990 Ft.


Összegzés:

A Loreal folyékony rúzsa tartósabb, mint az Estée Lauder szájfénye. És nem kezd el egy idő után megkopni a színe, hanem végig intenzíven jelen van az ajkamon. Árban szintén a Loreal terméke vezet, 1500 Ft-tal olcsóbb. A Loreal applikátora könnyebb felvitelt biztosít, mint az Estée Lauder-é. Mind a kettőnek nagyon kellemes illata van. Illetve egyik sem ragacsos, tapadós. Mindkettőt kellemes viselni. A Loreal két réteget kíván meg a használatához, míg az Estée Lauder csak egyet.
Ezek után mindenki döntse el hogy melyik vezet, illetve melyik szimpatikusabb :-) Én viszont úgy gondolom hogy a Loreal van előrébb kicsivel. 

Nektek melyik tetszik jobban? 

Szép délutánt kívánok, és boldog nőnapot! :-) Remélem a pasik figyelmesek voltak ma (is) veletek :-)





8 megjegyzés:

Unknown írta...[Válasz erre...]

Milyen gyönyörű színük van *.*.

Nóra írta...[Válasz erre...]

tyű,mindkettő gyönyörű és te is nagyon szép vagy ^^

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Örülök hogy tetszenek :P
És köszönöm szépen :$

Fanni írta...[Válasz erre...]

Én a Lorealba szerettem bele de ezt te is tudod!Olyan szép színe van!

Névtelen írta...[Válasz erre...]

Mindkettő teszik, bár a lorealban nekem kicsit sok a csillám; az applikátor viszont tetszik. Bár nem tűnik praktikusnak így ránézésre. :)

Thündérke írta...[Válasz erre...]

A második a kedvencem :$annyira szép színe van *-*

Renii írta...[Válasz erre...]

A Loreal milyen gyönyörű *-*

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Úgy látom nektek is a Loreal-os tetszik jobban :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)