Recent Posts

2011. október 2., vasárnap

Teafaolaj

Sziasztok!

A tegnapi bejegyzésemben ígértem hogy ma bemutatom nektek azt a pár dolgot amit az arcápolásomban illetve az aknék elleni küzdelemben bevettem a minden napi használatba.






Nagyon szeretem a St. Ives arcradírokat. Hetente használom őket, mikor épp melyiket. Nagyon szuperül eltávolítja az elhalt hámsejteket, és utána roppantul puhává varázsolja az arcom, és selymessé. Talán ez a márkájú arcradír jött be nekem eddig a legjobban. 

A képen az első radír balról, az egy zöldteás. Csökkenti a bőrpírt illetve a pattanások számát. A középső egy sárgabarackos pezsdítő radír. Hámlaszt a ragyogó és sima bőrért. A harmadik pedig egy szintén sárgabarackos radír mely a pattanásokat és mitesszereket kontrollálja. Tisztítja a pórusokat.



Egy másik termék amit naponta használok, teafaolajos "spot stick". 





Ez egy 8 milis termék. Bárhol, bármikor használható antibakteriális ecsetelő. Antiszeptikus gyógyító tulajdonságokkal bír. Kifejezetten bőrproblémák, bőrbetegségek kezelésére javallott. Borsmentaolajat is tartalmaz amely híres a terápiás hatásáról illetve hűsíti és nyugtatja a bőrt. Továbbá megtalálható még benne a ricinusolaj, teafaolaj, glicerin és a menta. Én többnyire reggel és este szoktam használni arctisztítás után. Segít leszárítani a pattanásokat, illetve fertőtleníti a bőrt és gyulladáscsökkentő is.




Így néz ki az ecsetelője




A másik teafaolajas termékről kicsit többet szeretnék írni, mert úgy vélem megérdemli a bővebb említést :) 

100%-os teafaolaj oldat (5 milis kiszerelés)


Antiszeptikus, antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Különösen hatékony a foltok és pattanások világosítására. Napjában 1-szer- 2-szer használom. Cseppentek az ujjbegyemre és bekenegetem vele a problémás területeket az arcomon. 





És azért szeretném kiemelni ezt a terméket, mert rengeteg betegségre és panaszra használható!! Többek között: nátha, megfázás, torokfájás, arc és homloküreg gyulladás, nemi fertőzések, vagina gombás fertőzése, gyulladások, lábszag űző, lábgombásodás, izomfájdalmak, visszértágulás, horzsolások, vágott sebek, égési sebek, herpesz, kullancs és rovarcsípés, kiütés, pattanások, szemölcsök, zsíros és korpás haj, használható a fehérneműk higéniájához, penész és rovarok elűzése, lakás fertőtlenítése és szagtalanítása, dohányzás okozta köhögés, izomláz, fogínygyulladás. És ez csak néhány dolog amire nagyon hatásos!! Én személy szerint nagyon meglepődtem. Viszont miután a családomnak is elsoroltam ezeket a dolgokat, ők is használni kezdték és tényleg hatásos akár izomfájdalmakra is és korpás hajra is egyaránt! Csak ajánlani tudom nektek is a teafaolajat! ;)







Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzésemet! :) Legyen szép a napotok!





7 megjegyzés:

Kátya írta...[Válasz erre...]

1. A St. Yves termékek közül én is használom a középsőt. Nagyon jó.
2.Valld be, teafaolaj függő vagy :D
Egyébként szépen tisztul az arcod, láttam az előző képeket.
Szép hetet Neked!

Kátya írta...[Válasz erre...]

Jól leírtam, szóval St. Ives. ^^

Réku írta...[Válasz erre...]

Azt hiszem, én is beszerzek 1 üveg teafaolajat :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Kedves Kátya: ha kell bevallom! :D :D De amúgy meg miért ne lennék függő ha ennyi dologra hatásos szer?!? :P :)))

Kátya írta...[Válasz erre...]

Megvallom neked, én meg cérnafüggő vagyok. Nem tudok nélkülük meglenni. De ez most komoly, mindig van nálam kongré meg cérna és tű. Csoporttársaim rendre nevetnek rajtam. De nem baj :D

Nincs is azzal semmi baj, ha hatásos akkor ne is keresgélj tovább. ^^

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Mindenkinek van valami függősége :) Bár nekem több is :D :D

Fanni írta...[Válasz erre...]

Nekem a csoki és a vásárlás :D

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)