Recent Posts

2011. október 20., csütörtök

BB krém- BRTC

Sziasztok!
Egy hete érkezett meg a BB rendelésem, és azóta használom a Blemish Recover Balmot. 


1 hét használat után elmondhatom, hogy úgy érzem abszolút megérte az árát, mert javulást vélek felfedezni az arcomon! Nagyon szeretem, mert szépen fed, bár hozzá teszem hogy nem fedi el a hibákat teljesen az arcomon, mert sajnos komoly hegekről van szó! Viszont a kevésbé súlyos foltokat/hegeket abszolút elfedi. A reggeli arctisztítás után szoktam vele bekenni az arcom, és egész nap nagyon szépen ott is marad a helyén. 
E mellett a BB krém mellett használok még további BB termékeket is, mint például a csokis maszk, Baviphat "paprikás" pórusösszehúzó és faggyútermelés szabályozó éjszakai krém. A csokis szappant és a kaméliás szappant szüneteltetem kicsit, illetve a Skin79 Diamond krémet is- de persze nem azért mert nem szeretem őket, hanem mert ennyi "kence" talán már sok lenne.

Amikor először elkezdtem használni a csokis maszkot, láttátok hogy milyen ronda volt az arcom. Akkor augusztus 8-a volt. És most meg szeretném mutatni hogy jelen állapotban hogy néz ki, október 20-án :) Azaz bő 2 hónap elteltével. Illetve hogy hogy néz ki amikor a BRTC krémet is felkenem rá.


Bal oldal a kezdetekkor


Bal oldal most


Bal oldal BRTC-vel


Jobb oldal anno


Jobb oldal most (a bőröm mentségére legyen mondva hogy ez a nagy folt pár napja lett ilyen csúnya, mert "kidurrant"...ugye értitek... :$


Jobb oldal BRTC-vel



Nem tudom mennyire ad vissza valós ábrát ez a pár kép, mert ugye a fényviszonyok is befolyásolják, na meg azért..más az élő kép persze. Viszont nem csak én mondom azt hogy szebb lett az arcom, hanem az ismerősök is. Ti hogy gondoljátok, szebb lett?
Ami javulást sikerült eddig a bő 2 hónap alatt elérnem, azt mind a BB termékeknek köszönhetem! Illetve a teafaolajos beavatkozásaimnak is szerintem :)




16 megjegyzés:

Kátya írta...[Válasz erre...]

Sokkal, de sokkal szebb a bőröd!

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Köszönöm szépen a biztató szavakat :)

eszter írta...[Válasz erre...]

Tényleg sokkal szebb lett! Remélem hamarosan el is múlnak majd teljesen, bár ahogy haladsz, szinte biztos. :) Használd szorgosan és a 2012-es évbe már sokkal-sokkal szebb arcbőrrel fogsz átlépni. ;)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

A próféta szóljék belőled, és múljanak már el!!! :) Mert már több mint 1 éve rondítják az arcom :(

Thündérke írta...[Válasz erre...]

látszódik a változás ! :$ Így tovább :)

Hazamennek írta...[Válasz erre...]

Hasznaltad mar a clinique zsiros borre valo termekcsaladjat az anti blemish-t? Sztem sokat segitene a borproblemadon!Igaz draga de egy probat meger.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Azt még nem használtam, ellenben sok mással... De köszönöm szépen a tippet!

Névtelen írta...[Válasz erre...]

Szió! Kiírtam a krémek neveit,sajnos én is hasonló gondokkal küzdök az arcommal mint Te.Szupi,hogy leírod a tapasztalataidat,én is már szinte mindent kipróbáltam,ezt is kifogom,mert látom az eredmény.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szia kedves Névtelen! :) Próbáld ki szerintem is mindenképp ezt a krémet, mert tényleg nagyon szuper!

Névtelen írta...[Válasz erre...]

Csak azért vagyok névtelen,mert nem tudom,hogy kell kiírni a nevemet. :) Bocsi. Mariann vagyok.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Semmi baj!! :) Csak viccelődtem :$ :)

zsófi írta...[Válasz erre...]

szia

szerintem nem ér túl sokat a maszk, és más krém sem a te esetedben. mivel csak tüneti kezelés. látszódik, hogy belső problémák miatt jönnek az arcodra az aknék. belsőleg is kezeld magad, plusz kerüld a magas szénhidráttartalmú kajákat, az mindig segít.

zsófi írta...[Válasz erre...]

ja és még egy javaslat, keress fel egy jó endokrinológust a bőrgyógyász mellé.

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Szia! Már mind meg volt, amiket javasoltál! Siker = nulla :/

Christine írta...[Válasz erre...]

Ez igen! Bárcsak nekem is használna. Mondjuk lehet, hogy a többi kezelés is nagy szerepet játszott. Ideje lenne kipróbálnom azt a csokis maszkot :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Örülök hogy benéztél! :) Nézz szét az újabb bejegyzések között is (azok már jó minőségű képek és a végeredmény is látványosabb)
Csokis maszk helyett ajánlom az Ilcsi termékeit! :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)