Recent Posts

2011. augusztus 16., kedd

Zamian Gold kakaó maszk 4. alkalom

Sziasztok lányok!

Arra gondoltam, hogy nem fogom minden alkalommal dokumentálni hogy hogyan alakul az arcom, mert talán unalmasnak tűnhet majd. Így inkább csak néha jövök beszámolóval. Nos, ma használtam negyedjére a maszkot, és tulajdonképpen még mindig úgy vagyok vele hogy a képek nem adják vissza 100%-osan az eredményt, de azért valamit mégis ki lehet venni belőlük. No meg hát az én arcom sajnos nem a legegyszerűbb eset :/ Biztosan kell neki még sok-sok alkalom hogy viszonylag elfogadhatóvá változzon... És ha az én arcommal eredményes lesz a maszk, akkor tényleg minden bőrproblémát legyőz, garantálom nektek :)
Jöjjenek a képek:


Bal oldal, maszk előtt



Bal oldal, maszk után


Jobb oldal, maszk előtt


Jobb oldal, maszk után




Más téma:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem vált be a Nivea Invisible 48 órás spréje :/ 6 órát sem bír, nem hogy 48-at. És az egyik fekete pólómat is befogta :O Pedig ez direktbe olyan dezodor ami nem fogja be a feketét. Na mindegy..no. 



És egy kis havi magazin ajánló a végére... :)


Szerintem ebben a hónapban most még klasszabb cikkek vannak ezekben az újságokban, mint a múlt haviban.






5 megjegyzés:

Dia írta...[Válasz erre...]

9 perc és az én negyedik alkalmam is fenn lesz:D tudom mien érzés hogy a képek nem adják vissza maximálisan.. de azért látszik hidd el:)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Koszi a biztatast :) Es varom hogy a te arcod hogyan alakul majd ;)

Kinga írta...[Válasz erre...]

Nekem is problémás a bőröm :( Most fogom megrendelni a maszkot remélem nekem is olyan hatásos lesz mint neked!! Nagyon szeretem olvasni a blogod, feliratkoztam követődnek!

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Nagyon jól esett hogy ezt írod!! :) :) Köszönöm!
Majd kíváncsian várom a maszkról a tapasztalataidat ;)

Viccu írta...[Válasz erre...]

Nekem nagyon gonosz a bőröm, szépen eltünteti a kis pattanásaim, tényleg nagyon jó, csak a füles miatt, ami néha előre csúszik és hogy is mondjam a fül előtti részen :P kijön néha egy szem kis dudor, meg talán sokat fogdosom az arcom, így az én hibámból apróbb nagyon picit kis gyulladások lesznek, szóval szuper a maszk, csak jót tudok mondani, a bbkrémmem használva jó páros, ha úgy akad a pöttyökre elkapartakra *igen sajnos szeretem elkaparni* kenek így az is lehúzza a dolgokat, viszont hamarosan megyek kozmetikushoz, arctisztításra. Izgulok, még sose voltam, remélem nem paradicsom fejjem fogok kijönni :) Bocsánat, kicsit megszaladt az ujjam xD.

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)