Recent Posts

2011. augusztus 11., csütörtök

Sziget

Sajnos csak 1 nap volt, de az is valami isteni jó volt!! Már most azon gondolkodom hogy jövőre össze kellene spórolni bérletre, hiszen amíg diák vagyok 50%-os kedvezménnyel lehet hozzá jutni.
Hajnali 4 körülig nyomtuk a bulit, de alig akartam eljönni... :)
Nagyon vártam Prince koncertjét, viszont 1 órát késett. :S Valahogy az az érzésem, hogy nem technikai probléma okozhatta a késést, hanem egyszerűen megengedte magának, ...de kitudja. Kárpótolt az hogy remek volt a hangosítás, a fények :) A kivetítők a tavalyihoz képest duplázódtak méretben, úgyhogy nagyon szupi volt. És hát nem lepődtem meg, mert rengetegen voltak!!!


Ez még bőven csak a tömeg közepe volt :D



Tudta a dolgát a Herceg, oda tette magát, és látszott rajta hogy élvezi a koncertet :) És szerencséjére elő adta azokat a dalokat amiket nagyon vártam :D A Purple Rain című dal..húú csodás volt, és még konfetti esőt is szórtak arra a hatalmas nagy tömegre....a hideg is kiráz ha rá gondolok, mert annyira csodás volt az egész. Mutatok egy videót, nagyon jó minőségű ;)




Prince után gyorsan átsiettünk a világzenei színpadhoz, ugyanis az Magyar rádió szimfonikus zenekarával karöltve léptek fel magyar zenekarok, és mindenki 2-2 dalát játszotta el "szimfonikusan áthangszerelve". Fellépett a Heaven Street Seven, Belmondo, PASO, Rúzsa Magdi, Isten Háta Mögött, Budapest Bár-Lovasi András, Hiperkarma, Freshfabrik, Caramel, Janicsák Veca-Balkán Fanatik-Geszti Péter. A negyedik sorba sikerült pozicionálódnunk , úgyhogy azt kell mondjam fantasztikus helyről nézhettük végig a koncertet :) Ennél a színpadnál is naggyon sokan voltak. És 3 órás volt a koncert!! Úgyhogy nagyon oda tették magukat :) Le a kalappal előttük :) Szuper volt.

Itt épp a Freshfabrik zenélt :)



Miután véget ért a koncert, átmentünk az A38 színpadhoz ahol tehetség kutató folyt, több külföldi fellépővel. Mivel ez a nulladik nap volt, nem volt sok fellépő még. Úgyhogy végig jártuk a szigetet, ettünk egy jó kis gyrost és elmentünk táncolni egy nagyon jó kis sátorhoz ahol szuper jó zenék mentek :))) Aztán mikor már nem volt láb alattunk, akkor olyan 4 óra körül elindultunk haza felé. Sajnos :( Remélem jövőre ugyanott!!!! *.*



Pózoltam egy kicsit :D








Itt is :D

















Nagyszínpad előtt :)



Csak katonásan :P






5 megjegyzés:

Thündérke írta...[Válasz erre...]

tuti jó lehetett !!! :)

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Imádom :)))))

citromhab írta...[Válasz erre...]

Jaj, de jó lehetett. :)

Nóra írta...[Válasz erre...]

De jó :) Sok sikert a gyűjtögetéshez :))

Marcsi Kincsesládikája írta...[Válasz erre...]

Hát köszönöm :D :)

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)