Recent Posts

2011. július 2., szombat

Kiegészítők...mert velük is tudunk "játszani"

A különböző kiegészítők nem csak öltöztetnek, feldobják az egyszerű ruhákat, hanem formálni is tudjuk velük a külsőnket, illetve "csalni" is tudunk velük optikailag. 




Kiegészítők minden testalkathoz

A kiegészítők testhez viszonyított méretét figyelembe kell venni kiválasztásukkor. Aki magas vagy teltebb, annak nagyobb kiegészítőket kell vásárolnia, mint középtermetűeknek és alacsonyaknak. Az alacsony és filigrán hölgyek arányosan kisebb kiegészítőket válasszanak, amelyek nem nyomják el az összhatást. Megjelenésünket semmi sem rontja el hamarabb, mint a szemüvegkeret rosszul megválasztott színe vagy divatjamúlt formája.






Hajdísz

Egy romantikus hajpánt a legegyszerűbb frizurát is bájosabbá teszi, ezáltal pedig felerősítheti a nőies kisugárzásodat. Ám arra is jó, hogy felülre vonzza a tekintetet, illetve megtoldja optikailag a magasságod. Ha hosszú sörénnyel rendelkezel, és nincs időd mindennap kreatív hajviseleteket kipróbálnod, fogd fel egy laza kontyba a fejtetődre, majd biggyessz rá egy ízléses fejdíszt. A fürtöktől megszabadított váll- és nyakív így sokkal karcsúbbnak fog tűnni.




Hosszú nyaklánc

Ha rövid a nyakad, és egy kis poci még inkább összenyomhatja a felsőtested, amitől optikailag zömökebbnek tűnhetsz. Ebben az esetben a V-alakú nyakkivágás szinte már kötelező, de ha nem tudsz mindig ilyen ruhadarabokat viselni, vesd be a hosszú nyaklánc trükkjét. Ez a kiegészítő nemcsak dekoratív, hanem ravasz is, mert megnyújtja az alakodat.

 Remek választás volt ennél a sziluettnél a hosszú nyaklánc. Feldobta és ráadásul nyújtja az alakot :)





Lógós fülbevaló

Fülönfüggőket általában tetszés alapján választ az ember, így talán nem is gondolod, milyen csalafintaságokra képesek, ha tudatosabban böksz rá a hozzád illő darabokra. Zömök, kurta nyak és rövid felsőtest esetén terebélyesebbnek tűnhetsz, ám az arányok helyrebillentésével elbúcsúzhatsz ettől a tükörképtől. A V-kivágások, átlapolt felsők mellett vesd be a hosszan lecsüngő, keskeny formájú fülbevalókat, melyek megnyújtják a vonalaidat.






Öv

Egy övvel megtörheted az optikai hatást. Biggyeszd a felsőtested legvékonyabb pontjára, így karcsúbb sziluettet nyerhetsz. :)




Sálkendő

A lágyan leomló sálkendőknek ma már nemcsak az a funkciója, hogy melegen tartsák a nyakat, hanem leginkább stílusteremtő tulajdonságaik miatt közkedveltek a divatban, így nem kell hűvösebb napokra várnod a bevetésükkel. Szerezz be egy hosszú darabot, kösd lazán a nyakadba úgy, hogy egy része lelógjon. Ez is roppant egyszerű módja az optikai alaknyújtásnak.







Óriáskarkötő

Nagyon divatos és vidám kiegészítő az eltúlzott méretű karkötő, mellyel a hétköznapi szereléseidet is feldobhatod. Ráadásul tud egy titkot, amire soha senki sem gyanakszik: nagy kiterjedésével keskenyebbnek láttatja a karokat, és képes kecsesebbé varázsolni a tűpárnakezeket. Ám vigyázz, ne olyat válassz, ami ráfeszül a csuklódra, hagyd, hogy szabad mozgása legyen!


Én személy szerint nagyon szeretek kiegészítőket hordani, bár néhány évvel ezelőtt ez még nem így volt :D Nálam ami elmaradhatatlan az a gumis óriáskarkötő, többnyire ezüst színben. Illetve a gyűrűk amiket mindig hordok. De nyakláncokat is szinte mindig viselek, mindig mást..mikor épp milyen illik a szettemhez :) Továbbá sál/kendő fan is vagyok. Hűha..lassan kiderül hogy végülis mindennek a fanja vagyok :D Bár ha jobban bele gondolok mégsem! Mert pl. fülbevalót nem hordok, sosem volt még a fülemben. És nincs is kilyukasztva :P Valahogy nem vonz. Nektek mi az a kiegészítő amit mindig hordotok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)