Recent Posts

2011. július 5., kedd

Farmernadrág típusok

Néhány nadrág típusról fogok írni, és azok "hatásairól" :)



Boyfriend naci

Olyan, mintha a pasid szekrényéből loptad volna. A feltűrt szárú nadrág leginkább hosszú lábú lányoknak áll jól, ha viszont magassarkúval viseled, akkor bármilyen lábon jól mutat.



Színes

A farmer nem kötelezően kék, számos színben kapható. Ha szeretnél lefaragni néhány centit, akkor válaszd a feketét. Élénk színűt csak akkor, ha vékony vagy, ugyanis a vastag, színes anyag igencsak erősít.



Skinny farmer

Ehhez a farmerhez ugyanis tökéletes lábak és arányok szükségeltetnek. Ha szerencsés vagy, és ezek megvannak, akkor viseld nyugodt szívvel. Ha viszont nincsenek, akkor inkább mondj le róla.



Trapéz

A trapéznadrág a tévhittel ellentétben nem nyújtja az alakot, sőt. Akkor viselj trapézfazont, ha a testalkatod arányos.



Egyenes szár

A szélesebb, egyenes szárú farmer mindenkire illik. Legyél duci vagy piszkafa, viseld bátran. Lazább napokon hippis blúzzal, ha pedig nőies oldaladat akarod kidomborítani, akkor szűk felsővel.





Magas derék

Ha van egy pici úszógumid, esetleg a hasad nem olyan lapos, mint szeretnéd, akkor válassz magas állású farmert. Szupernőies, ráadásul a hűvösebb időben megvédi a derekadat.




Amit inkább ne

Szűk farmerhez ne viselj széles szárú cipőt, mert meggyűri és összenyomja a lábat.

Ha egyszerű farmert viselsz, akkor dobd fel az öltözékedet egy izgalmas felsővel vagy néhány kiegészítővel, de egy bő pólóval nagyon unalmas viselet.










Én nagyon szeretem a farmernacikat, szinte csak ilyen nacijaim vannak. De az biztos hogy jól meg kell nézni hogy milyen szabást választ magának az ember lánya, mert nagy bakikat el lehet követni. 



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)