Recent Posts

2011. július 8., péntek

Farmer nacik alkatokhoz igazítva

Sziasztok!
Ezen kívül már csak egy bejegyzésem lesz ami ehhez a rovathoz illik, az öltözködés kategóriában. De addig is most következzen hogy milyen fazonok illenek a különböző alak típusokhoz :)




  • Ha körte alkatú vagy:
A körte alkatra jellemező a karcsú derék, keskeny váll és a széles csípő. A hangsúlyos csípőhöz és az erős combokhoz válassz középmagas derékszabású fazont. Nem túl nagy zsebekkel, trapéz fazonnal ideális viselet, ami finomítja a körvonalakat. Ehhez az alkathoz tökéletes farmerszín az indigókék, a fekete és a denim-kék. A farmeredhez húzz magas sarkú cipőt, amely csodásan nyújtja a combot. Részesítsd előnyben a kiemelt vállmegoldású felsőket, amelyek idén tavasszal és nyáron még mindig nagyon divatosak.




 

  • Ha lapos a feneked:
Ha kevésbé kerekded a hátsód, a hangsúly terelődjön a zsebekre: válassz díszes – szegecses, hímzett, mintás – farzsebes nadrágot. Szintén kerekíti a feneket a csípőfazonú farmer, amelytől kisebbnek és tömörebbnek tűnik ez a testrész. Érdemes magas sarkú cipővel kombinálni a farmert, ami megemeli, kerekíti a feneket. Próbáld ki a fenéknél koptatott darabokat is, csak arra ügyelj, hogy a koptatás ne hosszanti, hanem kerek alakú legyen. 



  • Ha vékony alkatú vagy:
A törékeny alkatú nőknek az egyenes szabású és a szűk, ceruzafarmerek remekül állnak. A testre simuló daraboknál ügyelj arra, hogy csak tökéletes, sportos lábakon mutat igazán jól. Az izgalmas zsebmegoldások és ívelt szabás- és varrásvonalak nőiesítik, lágyítják a vékony nők sziluettjét. ha túl vékony vagy, kerüld a nagyon szűk és a nagyon bő nadrágokat, mert mind a két fazon kiemeli soványságodat. Ebben az esetben keress egyenes szabású farmert. 




  • Ha homokóra alkatú vagy:
A homokóra a legnőiesebb, bár hízásra hajlamos testforma: arányosan széles vállal, karcsú derékkal és a vállal azonos szélességű csípővel. Farmerből keresd az egyenes szabású, vagy a lábszárnál enyhén bővülő fazont. Ha vékony a derekad és lapos a hasad, bátran viselhetsz magasított derékszabású farmert is! Ebben az esetben választhatsz csípőfarmert is, de ha kisebb pocakodat szeretné elrejteni, ne kísérletezz ezzel a típussal.



Legyen szép a napotok! :)





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)