Recent Posts

2011. június 30., csütörtök

Bőr, haj, köröm vitamin

Sziasztok!
Biztos vagyok benne hogy sokatok vágyik a reklámokban látott csodaszép, fényes hajzuhatagra :) És persze én is! Sok terméknek utána jártam már és sokat ki is próbáltam. Viszont! Ami biztos hogy sokunkat érint sajnos, az a hajhullás. Éppen ezért is hadjáratot indítottam és rátaláltam egy olyan termékre ami nem csak a hajnak nyújt segítséget, hanem a körmöknek és a bőrnek is vitaminokat szolgáltat, hogy szépek és egészségesek lehessenek. 


Szeretném nektek bemutatni a Holland&Barrett márkát, illetve a cég munkásságát röviden. 
A több mint 80 éves tapasztalattal rendelkező Holland & Barrett cég Nagy Britannia vezető vitamin, ásványi anyag és étrendkiegészítő franchise kiskereskedési hálózata. Folyamatos növekedésének köszönhetően ma már közel 550 üzlettel büszkélkedhet, és Nagy Britannia után megkezdte terjeszkedését Európa több országában, köztük Máltán, Cipruson és most Magyarországon is. Természetes megoldást nyújtanak minden problémára! Termékeik gondosan válogatott, kizárólag
kiváló minőségű természetes alapanyagokból készülnek, és magas hatóanyag-tartalommal rendelkeznek a maximális hatás elérése érdekében. A Holland & Barrett vállalat portfóliójában több mint 2000 féle termék található. Budapesti franchise üzletükben mintegy 800 termék közül válogathatnak kedvükre az egészségtudatos vásárlók. Elkötelezettek a vásárlóik felé, magas minőséget kínálnak elérhető áron! Folyamatos akciókkal, törzsvásárlói hűségprogrammal, kedvezményekkel várják a vásárlókat. 
2011. januárban megnyitotta kapuit az első magyarországi Holland & Barrett franchise vitamin, ásványi anyag és étrendkiegészítő üzlet a Westend City Centerben. (1062 Budapest, Váci út 1-3., aluljárószint, Kölcsey sétány 38.) Illetve: MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest, Alkotás utca 53. Piazza szint.


 www.hollandandbarrett.hu 

www.hollandandbarrett.com 



Most pedig következzen maga a termék. :) 











Anyukám talált rá a márkára, ő általa ismertem meg én és a családom. Londonban nézelődve talált egy üzletet ahol Holland & Barrett márkájú termékeket lehet vásárolni. Szét nézett a boltban és meglelt egy remek hajhullás elleni készítményt. Illetve pontosabban a bőr, haj és köröm ápolására szolgáló kapszula. 240 db kapszula található a flakonban, de javasolták hogy a megfelelő hatás érdekében, inkább fél évre elegendő adagot vásároljon, ami 3 dobozt jelent. Magyarországon nincs még 240 szemes kiszerelésben, hanem 60 szemesben létezik.  
Amint olvashattátok, nagyon klassz hogy csak természetes alapanyagokat használnak fel hozzá. :)
A honlapon elolvashatjuk a termék összetevőit és az adagolását. Továbbá néhány figyelmeztetést hozzá.

És a hatása?? :)   Lassan fél éve szedem már, és igen!!! hatásos :) :) :) Nem hullik már annyira a hajam mint korábban, hanem csak egészséges mértékben. Ami köztudott hogy napi kb. 150 hajszál. Feltűnően fényesebb és élet telibb is lett a hajam :) Sokkal gyorsabban is növekedik (de ez a növekedés nem csak a hajra vonatkozik, hanem a testen lévő más szőrzetre is :P), és a körmöm is feltűnően gyorsabban nő és egészségesebb kinézetű. Nem szakadozik be, hanem nagyon erős. És a bőröm is simább, jobb szerkezetű. Szóval csupa pozitív dolgokat tudok elmondani a készítményről! :) Nálam bevált. ;)
És szeretnék egy képet is mutatni a hajamról hogy milyen hosszú (kb. 10 centit köszönhetek a készítménynek) és hogy milyen szép, egészséges és fényes.
A kép talán magáért beszél :)




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hogy megjegyzést írsz! Sokat számít a visszajelzésed :-)